10 mai 2018

Afiș 10-14 mai: Orășelul European 2018, festivalul peștelui, tusovkaculinară

Dacă nu v-ați planificat încă timpul liber pentru zilele apropiate, e timpul să o faceți. Noi vă venim în ajutor cu o listă de evenimente la care ați putea merge împreună cu toată familia, de la mic la mare. Odihnă plăcută!

10-12 mai

10:00 FOOD & DRINKS.
Expoziția internațională specializată FOOD & DRINKS care se desfășoară la C.I.E. "Moldexpo" este singura expoziție internațională de produse alimentare în Republica Moldova. Vizitatorii și participanții pot avea contacte directe cu specialiști de înaltă calificare și se pot familiariza cu cele mai noi tendințe ale pieței.
În cadrul expoziției, pentru prima dată, va fi organizat festivalul "Tusovkaculinară". La festival sunt invitați toți iubitorii de a mânca bine și gustos. În program: master-classuri culinare, prezentarea celor mai celebri bloggeri culinari din țară, Public Talks, food photography, mâcare sănătoasă și multe altele.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

11 mai, vineri

20:00 Noaptea reducerilor la Shopping Malldova.
Cea mai lungă noapte de reduceri revine la Shopping Malldova. Vor fi reduceri de până la 70%. În program: muzică bună și tombolă cu premii valoroase. Aproape de miezul nopții, pe scenă va urca band-ul "Karafizi and The roof".
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

12 mai, sâmbătă

10:00 și 11:15 Master-class: Brățară din sticlă de plastic.
Brățări moderne ornamentate hand made. Master-classul va fi organizat cu începere de la ora 10:00 pentru micuții de la 4 ani și la ora 11:15 pentru copiii de la 6 ani. Locurile sunt limitate. Programarea preventivă este obligatorie.
Locul desfășurării: Fastrackids.
Adresa: str. Trăian, 2/2 și str. Alba Iulia, 91.
Telefon: 0 794 4-99-77.
Detalii...

11:00 Expoziție de artă modernă — Andrei Mudrea.
O colecție de lucrări originale și unice care sfidează așteptările și concepțiile despre Arta Modernă din Republica Moldova. O expoziție excepțională și plină de inspirație și culori!
Descoperiți enigma din spatele fiecărui tablou și cum art-obiectele își povestesc istoria. Acces liber.
Locul desfășurării: Atelierul de creație a artistului.
Adresa: str. Columna, 106.
Detalii...

11:00 Orășelul European 2018.
Anul acesta, pe harta Orășelului European au apărut câteva zone noi și mega interesante, pe care vă invităm să le descoperiți pe 12 și 13 mai, în Grădina Publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

13:00 Spectacolul "Abracadabra" la Jumbo.
Un spectacol gratuit la care este așteptată toată lumea, de la mic la mare. Magia, zâmbetele și distracția sunt garantate.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

13 mai, duminică

10:00 Festivalul Peștelui.
Ediția a III-a a festivalului peștelui, organizată la Nemoreni. În program: bucate din pește, concursuri tematice, colective folclorice, muzică live, târg cu lucrări artizanale, zonă de joacă pentru copii. Intrare și parcare gratuită.
Locul desfășurării: s. Nemoreni.
Detalii...

14 mai, luni

16:30 Lecție gratuită — Dezvoltare timpurie + dezvoltarea vorbirii.
"Mary Poppins Learning Centre" invită copiii la o lecție gratuită desfășurată în cadrul cursului de dezvoltare timpurie și dezvoltare a vorbirii. Cursul este preconizat pentru copii de 2,5-3,5 ani.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 601 9-15-85.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 253
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.