2 octombrie 2015

Creștem și ne dezvoltăm împreună cu Elite Academia

Felicitări pentru Ursu Ecaterina!

Ești cu Elite Academia de 6 luni. Ai invățat să numeri în ordine crescătoare și descrescătoare, compari cifrele, rezolvi exerciții de adunare și scădere, descompui cifrele, cunoști toate literele si înveti sa citești. Deaceea toamna aceasta ai fost promovată în grupa preșcolară. Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!

Felicitari pentru Oprea Costel la virsta de 2 ani si 3 luni!

Esti cu noi de 11 luni, in tot acest timp ai invatat sa vorbesti: numeri pina la 5, cinti si dansezi, numesti culorile. Reusesti sa conturezi litere si cifre, colorezi imagini, stii sa unesti piesele unui puzzle. Felicitarile noastre! Familia si Elite Academia se mindresc cu tine!

Felicitări pentru Mustea Rada!

Ești cu Elite Academia la cursul de limbă engleză de 4 luni, timp în care ai învățat să numeri excelent pînă la 20, deja știi o mulțime de rechizite școlare, fructe, legume, animale exotice și domestice, numeroase culori în engleză. Ai însușit multe cintece si poezii frumoase și participi cu entuziasm la orele noastre interesante! Familia, prietenii și Elite Academia se mîndresc cu tine! Bravo Rada!

Felicitări pentru Russu Andrei!

Ești cu Elite Academia de 1 an și 6 luni. Desi esti vorbitor de limba rusa, ai acumulat capacitati si abilitati la cursurile care se predau in limba romana: ai depasit barierile lingvistice, te-ai integrat usor in grup, ai invatat formulele de salut, ai invatat alfabetul limbii romane si chiar ai inceput sa citesti. Cunosti tipurile de arbori, flori, poti diferentia legumele de fructe si stii denumirile lor. Familia ta și Elite Academia se mîndresc cu tine!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 83
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Elite Academia — Centru de educație pre-școlară str. M.Kogălniceanu 68 А Tel.: 0 620 5-15-18 www.eliteacademia.md