7 februarie 2023

Master-classul care încălzește inimi

În februarie e sărbătorită iubirea - momentul perfect pentru a împărtăși mai multă căldură cu cei din jur. ILTC știe cum să o facă, dar are nevoie de ajutorul dvs.

Pe 11 februarie organizăm un Master Class, unde copiii vor picta pe torbe Eco, folosind markere cu vopsea pentru textile. Pe lângă creativitate, dezvoltăm în copii și bunătatea - evenimentul se organizează cu scop caritabil. Banii colectați, vor merge către Zinaida, mama a 11 copii, refugiați din Ucraina. Nu e pentru prima dată când ILTC, împreună cu studenții săi, îi întinde o mână de ajutor acestei familii. De această dată am vrea să le aducem mai mult soare la început de primăvară.

Iată cum puteți contribui: achitați taxa minimă de participare la Master Class (sau puteți dona mai mult, dacă binevoiți), copilul dvs. pictează, se distrează cu colegii și discută în limba engleză, ghidați de profesoara Vlada, iar la sfârșit toți sunt fericiți - copilul merge cu torba personalizată acasă, iar banii colectați merg la Nisporeni, către familia Zinaidei.

Ce spuneți, împreună putem face lumea mai bună?!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 194
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md