1 aprilie 2021

NOU! Medpark acasă – asistență medicală la domiciliu

Spitalul Internațional Medpark vine mai aproape de pacienții săi prin noul serviciu de asistență medicală la domiciliu. Astfel, persoanele aflate în perioada de reabilitare, care nu au posibilitatea să se deplaseze sau care doresc să evite vizitele la spital, pot solicita echipa “Medpark Acasă”.

Evaluări și îngrijiri medicale de calitate, în confortul casei tale

“Medpark Acasă” este o parte componentă a serviciilor medicale oferite de Spitalul Internațional Medpark, respectând aceleași principii și exigențe de calitate. Pentru a ne asigura că toate îngrijirile și manipulările efectuate corespund standardelor de siguranță JCI, acestea pot fi oferite doar după evaluarea inițială a medicului de familie.

Ce servicii pot fi solicitate la domiciliu?

Echipa “Medpark Acasă” este alcătuită din medic de familie, asistente medicale și moașe, care pot oferi suport medical în următoarele domenii:

  • Consultația medicului de familie și investigații funcționale de bază (electrocardiografie, măsurarea hipertensiunii arteriale, a glicemiei);
  • Consultanță în alăptare și suport post-partum mamă, bebeluș;
  • Reabilitare post-operatorie (îngrijirea plăgilor post-operatorii, perfuzii, injecții);
  • Recoltarea analizelor de laborator.
Toate rezultatele investigațiilor și consultațiilor oferite la domiciliu sunt înregistrate în baza informațională a spitalului și personalul medical dispune de acces în timp real la profilul și istoricul pacientului, în caz de necesitate.

50% reducere în prima lună de lansare a serviciului

Primii beneficiari din cadrul programului „Medpark acasă” care vor solicita ajutorul echipei mobile în luna aprilie, vor obține o reducere de 50 la sută pentru serviciile oferite. Acum, asistența medicală de înaltă calitate este mai aproape de pacientului care are nevoie de ajutor.

Asistență medicală planică pentru locuitorii mun. Chișinău

Serviciile medicale la domiciliu se prestează doar în bază de programare prealabilă, conform indicației medicului “Medpark Acasă” și nu fac parte din asistența medicală de urgență. De acestea pot beneficia locuitorii mun. Chișinău, atât pacienți Medpark, cât și pacienți noi.

Pentru detalii și programări contactează-ne la tel. 078 42 00 42 (disponibil luni-vineri, 8.00 – 17.00).

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 668
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md