7 octombrie 2015

Centrul de Chirurgie Medpark — ești pe mâini bune!

Problemele de sănătate care necesită tratament chirugical pot fi soluționate eficient și sigur, deoarece la Centrul de Chirurgie Medpark ești pe mâini bune!

Echipă profesionistă

Centrul de excelență în chirurgie creat de Spitalul Internațional Medpark are o echipă de peste 80 de chirurgi cu experiență internațională, care realizează anual peste 5000 de intervenții chirurgicale la standarde internaționale în următoarele domenii:

Metode și principii moderne de tratament

Datorită profesionalismului medicilor, instruiți în centre prestigioase din străinătate, suntem în măsură să oferim tratament chirurgical pentru o paletă largă de afecțiuni medicale. În prezent, peste jumătate din intervențiile realizate de echipa de chirurgi Medpark sunt minim invazive și tindem în permanență spre concepte moderne de tratament, bazate pe proceduri minim invazive și asistență medicală fără durere, fără imobilizare, fără recidive și o recuperare mult mai rapidă.

Grație metodelor inovative aplicate în practica de zi cu zi, echipa Centrului de Chirurgie Medpark a reușit să realizeze cu succes mai multe premiere medicale în Republica Moldova:

  • prima intervenție pe creier fără bisturiu;
  • prima embolizare în tratarea anevrismului cerebral;
  • prima intervenție cu utilizarea flow diverter în combinație cu coiling pentru tratarea anevrismului cerebral etc.

Acreditarea Internațională JCI (standardul de aur al calității în sistemul mondial de sănătate) oferă garanția securității pacientului prin atitudine și îngrijire personalizată, prin implicarea activă a pacientului în procesul de tratament și transformarea lui într-un membru al echipei, prin stabilirea criteriilor de selecție a intervenției chirurgicale corespunzătoare, prin realizarea intervențiilor chirurgicale în condiții de maximă siguranță pentru pacienți și monitorizarea eficientă după intervenție.

Echipamente performante

Infrastructura Centrului de Chirurgie Medpark oferă condiții de excepție pentru diagnosticarea și tratamentul chirurgical al pacienților, și anume:

  • 4 săli de operații integrate cu sălile de terapie intensivă și reanimare, care permit vizualizarea informațiilor de la diverse sisteme de diagnosticare (rezonanță magnetică, tomografie computerizată, endoscopie) nemijlocit în compartimentul steril al sălii.
  • Săli dotate cu flux continuu de aer sterilizat, care minimizează riscul infecțiilor intraspitalicești; echipament de hemofiltrare, sistem de autotransfuzie „Cell-saver”, uși ermetice și panou de control automat în sala de operație, care indică valorile ventilației cu aer steril, umiditatea, temperatura și care oferă un grad sporit de securitate și minimizează riscul infecțiilor intraspitalicești.
  • 63 de saloane moderne pentru un singur pacient în staționarul spitalului, dotate cu pat pliabil pentru însoțitor, WiFi, televizor și bloc sanitar individual.
  • Îngrijiri postoperatorii la standarde internaționale și tratament complex de reabilitare rapidă, prin proceduri fizioterapeutice și kinetoterapeutice, aplicate în funcție de afecțiunea pe care o prezintă pacientul.

Vezi mai multe detalii cu privire la serviciile Medpark aici.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 594
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md