4 februarie 2019

Opinie medicală gratuită — de la specialiști de talie internațională în oncologie

Pentru susținerea pacientilor diagnosticați cu cancer (esofag, stomac, pancreas, ficat, colon) Spitalul Internațional Medpark a invitat specialiști de talie internațională în oncologie Profesor Oncolog dr. Seref Komurcu si Profesor Chirurgie dr. H.Koray Topgul, care vor oferi consultații gratuite pentru pacientii care vor sa afle o a doua opinie medicala privind tactica de tratament și investigații.

  • Data: 13 Februarie 2019
  • Adresa: Andrei Doga 24

Programările pentru a 2-a opinie medicală se efectuează în limita locurilor disponibile la numar de contact: 076 00-00-12.

Pacienții se vor prezenta cu urmatoarele documente:

  • epicriza medicala care confirma diagnosticul,
  • concluzii CT/ RMN/ Pet-CT/ gastro-colonoscopie
  • rezultat biopsie cu examen histopatologic.

Consultațiile gratuite de la specialisti de talie internațională sunt parte a programului Medpark „Sanatate fără hotare – tratamentul cazurilor grave” în care oferim asistență medicală complexă de cea mai înaltă calitate din momentul identificării problemei de sănătate până la finalizarea cu succes a tratamentelor complicate, inclusiv monitorizarea post-tratament ]n țară și peste hotare.

Primul acord de colaborare a fost semnat cu „Anadolu Medical Center”, afiliată spitalului american de top John Hopkins – centru de excelență în sănătate, care ocupa locul 4 la nivel global în topul spitalelor cu cea mai avansată tehnologie în radioterapia oncologică, medicina nucleară, transplantul de maduvă, chirurgia robotică etc.

Nu există hotare pentru sănătate.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 612
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md