16 noiembrie 2015

Consultații gratuite pentru bolnavii de scolioză la Centrul de Vertebrologie Medpark

Cu ocazia lansării oficiale a Centrului de Vertebrologie, Spitalul Internațional Medpark pune la dispoziția pacienților o ofertă specială: persoanele care suferă de scolioză beneficiază de consultația primară gratuită a specialiștilor Centrului.

Oferta este valabilă în perioada 11 noiembrie — 31 ianuarie 2016.

Centrul de Vertebrologie Medpark — soluții integrate pentru durerile de spate și scolioză

Acum pacienții din Republica Moldova au la dispoziție soluții integrate pentru durerile de spate, diformitățile scoliotice, postura incorectă și problemele de mobilitate. Centrul de Vertebrologie Medpark acoperă întregul spectru de diagnosticare și tratamente pentru afecțiunile coloanei vertebrale, inclusiv scolioza, cifoza, hernii de disc, traumatismele coloanei vertebrale, spondilolisteza, sacroileita, tumorile vertebrale.

De asemenea, dotările Centrului, cu respectarea celor mai înalte standarde internaționale, creează condiții ideale pentru tratamente sigure:

  • Corecția diformităților scoliotice, cu un risc minim de complicații, datorită sălilor de operații ultradotate, echipamentelor utilizate la Medpark (cum ar fi sistemul de autotransfuzie Cell-saver, care previne pierderile de sânge) și unei echipe experimentate de chirurgi și anesteziologi;
  • Protezarea discurilor intervertebrale — realizată în premieră pentru Moldova de către profesorul german Uwe Vieweg, în baza unei metode proprii, patentate, care asigură abordarea minim invazivă a problemelor diagnosticate, cu perioade scurte de recuperare și rezultate durabile.
  • Infiltrații periradiculare, blocade ale articulațiilor fasetare și sacroiliece, denevrări fasetare, utilizând echipamente de ultimă generație.

Echipă internațională

Echipa Centrului de Vertebrologie Medpark este formată din medici specialiști cu experiență internațională, recunoscuți pentru succesul intervențiilor realizate și al tratamentelor aplicate.

Din echipa face parte dr. Victor Ungurean, un specialist de top în tratamentul deformităților cifo-scoliotice coloanei vertebrale.

De asemenea, Medpark a inițiat o colaborare strânsă cu renumitul profesor Uwe Vieweg, șeful Departamentului de chirurgie și terapie conservatoare a coloanei vertebrale din Rummelsberg, Germania, care vizitează Centrul de Vertebrologie lunar, pentru a efectua intervenții chirurgicale exclusive. Inovațiile chirurgului sunt apreciate în toată lumea, dr. Vieweg fiind invitat să le realizeze și să le prezinte medicilor din Brazilia, Finlanda, China, Argentina, Danemarca etc.

Pentru programări, contactați-ne la: 0 22 40-00-40.

Vezi mai multe detalii despre Centrul de Vertebrologie Medpark accesând linkul: medpark.md/ro/serviciu/vertebrologie

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 1674
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md