7 mai 2015

Maternitatea Medpark — prima ta alegere

La Maternitatea Medpark toți bebelușii se nasc în siguranță

Peste 1500 de familii și-au adus pe lume copiii la Medpark. Maternitatea Medpark este prima alegere a multor mămici, deoarece aici găsesc toate serviciile pentru o sarcină și o naștere sigură: serviciul de monitorizare, pachete de naștere și programe educaționale pentru părinți. De asemenea, o echipă de medici profesioniști le oferă toată susținerea necesară înainte, pe durata și după nașterea copilului.

Aceasta este singura maternitate din țară, în care toți indicatorii medicali sunt monitorizați în conformitate cu cerințele Joint Commission International – standardul de aur la nivel mondial în ceea ce privește calitatea actului medical și siguranța pacienților.

Serviciile Maternității Medpark funcționează în baza unei infrastructuri performante, care include săli de naștere dotate conform standardelor internaționale și Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală, pentru îngrijirea copiilor care se nasc prematur sau cu patologii asociate perioadei neonatale.

Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală Medpark, singura de acest fel în domeniul privat, este gata să acționeze prompt în orice moment, fiind dotată cu toate echipamentele necesare recuperării cât mai rapide a nou-născutului:

- aparate VAP (Ventilare Artificială Pulmonară), care reglează toți parametrii respirației nou-născutului;

- aparate CPAP, care formează presiune pozitivă la sfârşitul expirului;

- 3 incubatoare pentru prematuri, care reglează temperatura şi umiditatea mediului;

- 2 mese cu căldură iradiată, pentru reglarea temperaturii corpului nou-născutului;

- aparat USG mobil, care permite efectuarea ultrasonografiei, neurosonografiei și Ecodoppler cardiac la patul bolnavului în cazul în care nou-născutul nu este transportabil;

- aparat mobil de roentgen.


Mamele care aleg să nască la Medpark știu că, în acele rare ocazii când bebelușii au nevoie de îngrijiri speciale, pot beneficia de toate avantajele Unităţii de Terapie Intensivă Neonatală Medpark:

- Doar la Medpark fiecare nou-născut aflat în terapie intensivă dispune de o echipă medicală dedicată, formată din medic neonatolog și asistentă, care îl monitorizează încontinuu doar pe el, 24/24 de ore;

- Spitalul este dotat cu filtre de aer HEPA, care asigură sterilitatea aerului şi reduce la minim riscul infecţiilor;

- Acreditare JCI, care asigură o dată în plus controlul permanent al proceselor, conform standardelor internaţionale;

- Echipă de neonatologi cu experienţă;

- In Medpark serviciile de Unitatea de Terapie Intensivă Neonatală pentru cetățenii RM sunt oferite gratuit. Bebelușul va beneficia la necesitate de îngrijire de către echipa multidisciplinară.


Astfel, dacă apar complicații, bebelușul va primi cele mai bune îngrijiri, iar părinții nu vor plăti nimic în plus, pe lângă pachetul de naștere.

Viitorii părinți pot alege, în funcţie de necesități și preferințe, unul dintre pachetele de naștere concepute de Spitalul Internațional Medpark special pentru a acoperi toate aspectele unei nașteri sigure, în cele mai bune condiții: Safe Care şi Extra Care.

Pentru informații suplimentare accesați www.medpark.md sau apelați numărul de telefon: 022 40-00-40.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 269
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md