28 aprilie 2020

Găsește psihologul potrivit și programează-te gratuit

Pe timp de pandemie anxietatea, frica, panica, depresia sunt firești, iar izolarea la domiciliu cauzează intensificarea acestor stări. Specialiștii atenționează că în această perioadă este important să învățăm să ne controlăm fricile, iar psihologii în acest sens ne pot fi de real folos.

Cu acest scop, o echipă de specialiști în domeniul psihologiei a creat o bază de date a psihologilor care își doresc să ofere asistență gratuită pe perioada pandemiei tuturor celor care au nevoie. Astfel, peste 100 de psihologi s-au oferit voluntari ca să ajute persoanele care se confruntă cu un disconfort emoțional creat de pandemia COVID-19.

Pentru aceasta e nevoie să accesați site-ul respiro.md, unde aveți posibilitatea de a alege limba dorită pentru ședință, categoria de vârstă și genul specialistului. Deasemenea, există opțiunea prin care puteți decide în ce zile și la ce oră să fie programată ședința cu specialistul.

Concomitent, prin intermediul acestui proiect publicul poate afla mai multe despre psihologie și în timp dezvolta cultura de a apela la profesioniști în domeniul sănătății mintale.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 108
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.