5 august 2020

Sistemul de alimentație a copiilor din grădinițele și școlile din Chișinău va fi revizuit

Primăria municipiului Chișinău informează că sistemul de alimentație a copiilor din grădinițele și școlile publice din capitală va fi revizuit.

Decizia a fost aprobată de Consiliul Municipal Chișinău și prevede instituirea unui grup de lucru pentru reogranizarea sistemului de alimentație. Grupul de lucru urmează să elaboreze un un concept de reorganizare a alimentației copiilor din școlile și grădinițele publice din capitală, până la 20 august. Concluziile formulate de specialiști vor fi prezentate public și vor fi supuse discuțiilor cu societatea civică.

Inițiativa APL Chișinău privind revizuirea sistemului actual de alimentație din școli și grădinițe are scopul de a asigura o alimentație echilibrată și sănătoasă tinerei generații.

Municipalitatea are pe agenda de lucru un nou concept de alimentație a copiilor din instituțiile de învățământ din capitală (școli și grădinițe) încă din luna iunie. Acesta prevede revizuirea și modernizarea sistemului existent, logistică și achiziții din grădinițe, prin externalizarea procedurilor de achiziționare a produselor alimentare.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 68
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.