2 octombrie 2019

Afiș 3-9 octombrie: Ziua Națională a Vinului, târgul bunicilor, cu pianul prin Chișinău

În prima săptămână a lui octombrie marcăm Ziua Națională a Vinului, mergem la târgul bunicilor, la festivalul mamelor sau ne ducem copiii la un spectacol interactiv. Detalii aflați din afișul nostru.

3 octombrie, joi

16:30 Master-class gratuit "Crearea intro pentru canalul Youtube".

Copiii își vor crea propriul intro pentru canalul YouTube, unde imaginile, textul, muzica și efectele vor deveni un tot întreg. În doar o oră, copiii vor: crea efecte utilizând platforma Panzoid; adăuga efete cu ajutorul soft-ului grafic Blender; crea propriul intro în format video pentru canalul Youtube.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy, filiala Buiucani.
Adresa: str. Alba-Iulia, 75.

4 octombrie, vineri

18:00 Cu pianul prin Chișinău.

O serie de concerte "Cu pianul prin Chișinău" într-un loc cum nu se poate mai potrivit. În curtea Artcor pot fi admirate trei clădiri din trei secole diferite în trei stiluri diferite. În deschidere pe scenă va urca "MoldoCrescendoTrio" — Dan-Iulian Druțac (vioară), Constantin Borodin (violoncel) și Marcel Lazăr (pian).
Locul desfășurării: Artcor.
Adresa: str. 31 August 1989, 137.

5 octombrie, sâmbătă

10:00 Târgul bunicilor la Piața EcoLocal.

Pentru prima dată în cadrul pieței EcoLocal Farmers Market Moldova va fi organizat un târg pentru Bunici. Târgul este organizat în contextul Zilei internaționale a oamenilor în etate, pentu a valorifica munca celor vârstnici. Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate.

11:30 Gestionarea emoțiilor negative și a comportamentelor dificile.

Atelier pentru părinți. În cadrul atelierului, părinții vor afla cum copiii simt emoțiile, de ce apar emoțiile negative, cum facem față crizelor, fricilor, furiei, precum și care sunt cauzele comportamentelor dificile și cum pot părinții să ajute copiilor să le depășească.
Locul desfășurării: Institutul pentru familie și inițiative sociale.

12:00 Atelier de creație pentru copii.

Copiii ce vor participa la atelier vor confecționa câte o ramă, toate materialele fiind asigurate de organizatori. Lucrările vor fi luate acasă.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: magazinul "Grif", sectorul Râșcani.
Telefon: 0 694 1-92-02.

5 și 6 octombrie

10:00 Ziua Națională a Vinului 2019.

Ziua Națională a Vinului împlinește 18 ani. În primul week-end al lunii octombrie toată lumea este invitată în Piața Marii Adunări Naționale să vă bucurați de succesele Vinului Moldovei, alături de 60 de vinificatori. Vă așteaptă două zile de degustări de vinuri, descoperiri gastronomice, excursii la vinăriile din țară și concerte de excepție.
Locul desfășurării: PMAN.

6 octombrie, duminică

11:00 Synopsis - spectacol interactiv de animație pentru copii.

Spectacolul de Animație Distractiv, Interactiv și Educativ pentru copii — "Synopsis" se va prezenta în limba română. Prin efecte de sunet, lumini, cu ajutorul imaginilor și secvențelor video proiectate pe ecran se crează o atmosferă deosebită, cosmică. Copii sunt implicați direct în lupta cu desepticonii fiind invitați să facă parte din Liga Roboților.
Locul desfășurării: Centruol cultural "Odeoan".
Adresa: str. Eminescu, 55.

15:00 Seminar "Frumusețe, sănătate și sport în timpul alăptării".

La eveniment sunt invitate toate mămicile cu burtici sau cu pici. Moderator — Olga Gutium, consultantă în alăptare, cofondatoarea "Mămica alăptează". Subiecte puse în discuție: proceduri de îngrijire și înfrumusețare compatibile și incompatibile cu alăptarea; sportul în timpul alăptării; alimentația unei mame care alăptează; cum stoarcem laptele atunci când avem nevoie să lipsim de acasă etc.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 607 8-11-18.

17:00 Frumoasa din Pădurea Adormită. Balet în trei acte.

Balet în trei acte - Frumoasa din Pădurea Adormită, de Piotr Ceaikovski. Dirijor — Svetlana Popova. Durata spectacolului — 2 ore 45 min.
Locul desfășurării: Teatrul Național de Operă și Balet "Maria Bieșu".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.

8 octombrie, marți

14:45 Festivalul Mamelor.

Ediția a XII-a a Festivalului Mamelor. De această dată, medicii invitați vor vorbi despre schimbările ce au loc în organismul femeii care a născut, cum să se îngrijească mămica în perioada de după naștere, ce reguli trebuie de respectat pentru a trece mai ușor peste perioada de refacere și care sunt particularitățile de îngrijire a nou-născutului. Intrarea este gratuită, în bază de înregistrare.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 85
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.