11 aprilie 2019

Afiș 11-17 aprilie: JAZZ'n Chișinău, salonul internațional de carte pentru copii, acțiuni de caritate

În următoarele șapte zile suplinim colecția de cărți a copiilor, cumpărăm flori, mergem la concerte și târguri caritabile, învățăm să facem decorațiuni pascale. Despre data, ora și locul desfășurării celor mai interesante și de calitate evenimente organizate în capitală, aflați din afișul nostru.

11-14 aprilie

9:00 Salonul internațional de carte pentru copii și tineret 2019.

Salonul oferă diverse posibilități vizitatorilor: de a cunoaște mai multe edituri din țară și de peste hotare; de a afla despre noi titluri importante de carte; de a participa la discuții și întâlniri cu scriitorii, la ateliere de creație, concursuri, întruniri profesionale; de a procura carte la prețuri reduse.
La ediția curentă sunt reprezentate circa 100 edituri și distribuitori de carte din 8 țări: Republica Moldova, România, Franța, Germania, China, Polonia, Ucraina, Turcia.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioeceilor, 1.

13 aprilie, sâmbătă

10:00 Târg de flori.

Grădina Botanică vă invită la un târg de flori. Activitatea de exponare și vânzare se va desfășura în microexpoziția grădina de piatră „Rocariu”, în imediata apropiere de Intrarea Centrală de pe strada Grădinii Botanice.
Locul desfășurării: Grădina Botanică Chișinău.

11:00 Super sâmbătă.

Distracție pentru fetițe. În program: coafură cu panglici și manichiură strălucitoare. Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: Glamour girsl.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.

15:00 Atelier de creație "Decor pe ouăle de Paște".

Atelierul este conceput atât pentru copii, cât și pentru adulți. Participanții vor învăța să împodobească ouăle de Paști, utilizând tehnici și stiluri diferite.
Locul desfășurării: Asterisx.
Adresa: str. Lisabona 2/3l

14 aprilie, duminică

10:00 Iarmaroc caritabil.

Îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, cărți, mărfuri pentru casă – toate la cele mai mici prețuri. Banii colectați în urma vânzărilor vor fi utilizați pentru tratamentul unei fetițe de 5 anișori.
Locul desfășurării: CC "Alfa".
Adresa: str. Alba-Iulia, 75.
Telefon: 0 601 7-58-58, 0 696 9-65-81.

11:00 Workshop – Decor de Paști.

În cadrul acestui workshop vor fi predate noțiuni despre proiectarea, crearea și decorarea structurilor florale, iar partea teoretică va fi urmată de sesiuni de practică. Workshop-ul este deschis tuturor celor care doresc să învețe tehnici noi, să-și îmbogățească experiența profesională sau pur și simplu să se inspire pentru activitatea viitoare.
Preț: 300 lei. Toate materialele incluse (inclusiv ceai, cafea și biscuiți).
Locul desfășurării: Boho – flowers and gift.
Adresa: str. Dosoftei, 114.

15 aprilie, luni

18:00 "Peter Pen" spectacol pentru copii montat de alți copii.

Un grup de elevi din clasele a VIII-a “A” și a “VIII -D” montează un spectacol. Un spectacol în care ei sunt regizori, producători, scenariști, actori, etc. Astfel cu ajutorul banilor colectați din vânzarea biletelor, vor contribui la extinderea liceului drag.
Locul desfășurării: Filarmonica națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam 78.

16 aprilie, marți

19:00 JAZZ'n Chișinau International Festival.

JAZZ'n Chisinau International Festival te așteaptă la o nouă ediție cu atitudine, transpusă într-o manieră originală, pentru că este vorba despre o plimbare muzicală pe acorduri de Jazz. Pe 16-18 aprilie, ora 19:00, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici", ne vom cufunda împreună într-o adevărată lume a Jazz-ului! Artiști din Brazilia, Polonia, Italia, Germania, Ukraina, Rusia,România, SUA, Marea Britanie și Moldova vor venera Jazz-ul așa cum știu ei mai bine, deci nu rata șansa să fii și tu alături de noi!
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

19:00 Împreună putem schimba lumea. Concert caritabil

O seară de muzică alături de: MIHAIL, ADDA, F.CHARM, ZDOB SI ZDUB, Adrian Ursu, Catharsis, Sunstroke Project. Concertul este organizat în susținerea unei fetițe de cinci anișori cu post-cancer la ochi. Micuța a rămas fără un ochișor, iar acum necesită tratament și investigații de 2 ori în an la un interval de 4-6 luni pe parcursul a 10 ani în Turcia,costurile fiind enorme și pentru 1700 copii din 300 de familii social vulnerabile (cu grad de dizabilitate, fără părinți sau abandonați).
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 21.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 85
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.