17 aprilie 2019

Afiș 18-24 aprilie: Târg de Florii, viața merită trăită, vernisajul vinului, sparkle show

Timpul ploios și rece nu e un motiv de a vă petrece timpul liber în fața televizorului. Mai ales că în capitală vor fi organizate atâtea evenimente interesante pentru toată familia. Detalii despre acestea, aflați din afișul nostru.

18 aprilie, joi

18:00 Vernisajul vinului – Aroma primăverii tale.

Ediția de primăvară va reuni sub brandul vinicol de țară 50 de producători autohtoni, care vor expune spre degustare circa 300 de vinuri albe și rosé – delicate, aromate și revigorante, asemeni celui mai înfloritor anotimp. Vinificatorii își vor etala noutățile sezonului – vinurile din ultima roadă, dar și cele de colecție. În premieră, în cadrul Vernisajului vor fi expuse vinurile premiate în 2018 cu medalii de aur la cele mai importante concursuri internaționale și va fi lansat un catalog dedicat acestora.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Hotelul "Prezident".
Adresa: str. Dacia, 58/5.

18:00 Provocările alimentației la copii.

În cadrul evenimentului, vor fi abordate strategii constructive pentru părinți, aflați în situații în care copilul prezintă un comportament alimentar problematic: refuzul să stea la masă pentru a se hrăni, alegerea alimentelor selective, abordarea unor particularități alimentare senzoriale etc.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Rozmarin Cafe.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.
Telefon: 0 795 7-74-65.

19 aprilie, vineri

18:00 Prezentare de carte "Lola cea frumoasă".

Compania Crafti împreună cu Editura Arc Vă invită la întâlnirea cu scriitoarea Claudia Partole la prezentarea cărții "Lola cea frumoasă". Organizatorii au pregătit cadouri pentru toți participanții și trei cadouri pentru acei copii, care vor răspunde la toate întrebările.
Locul desfășurării: Magazinul "Jucărenia".
Adresa: str. D. Cantemir, 6.
Telefon: 0796 9-98-11.

19-23 aprilie

10:00 Târgul de Florii.

O nouă ediție a Târgului de Florii, cu meșteșuguri și tradiții, jocuri și ateliere de creație, decoruri de poveste și multe bunătăți. La târg veți găsi: produse alimentare, decorațiuni și daruri, grădina verde,
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

20 aprilie, sâmbătă

10:00 Viața merită trăită.

Bănuții rătăciți prin geantă pot salva viața unui copil! Vino pe 20 aprilie, începând cu ora 10:00, împreună cu familia, prietenii sau colegii, să donăm bănuții din pușculițe pentru a ajuta copiii cu diabet zaharat tratați la Institutul Mamei și Copilului. Sunteți așteptați în cele patru puncte de colectare a bănuților. Pentru copii vor fi organizate ateliere Lego, dulciuri și distracție, diplome.

12:00 Circul copilăriei noastre.

Circul copilăriei noastre cu participarea vedetelor circului din R. Moldova. Spectacolul este dedicat Zilei Mondiale a Artei Circului. În program: câini dresați, maimuțica Gina și Ceanita, duetul de acrobați Romeo și Julieta, jonglaj la înălțime de 3 m, balans pe scară liberă, papagali, show Star Wars, clovn și altele. Copiii până la 3 ani au acces liber.
Locul desfășurării: Palatul de Cultură al Feroviarilor.
Telefon: 0 787 8-26-04.

13:00 Master-class pentru mămici.

În cadrul master-classului vă vor fi demonstrate 10 modalități de a face o coafură împletită și veți învăța împletituri de bază, ca: spic clasic, spic Olandez, cascada, coada de pește. Fetițele își pot aduce păpușele preferate pentru a le împleti cosițe, mamele, la rândul lot, vor țese povești în cosițele fiicelor. Pentru răbdare, micuțele vor fi premiate cu manichiură.
Preț: 220 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girl.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.

20:30 Sparkle show.

Echipa ”Вольные фаерщики” deschide sezonul cu u program rock și prezentarea a câteva modalități de utilizare a scânteilor de cărbune. Nu e vorba de focuri de artificii, dar, cu toate acestea, efectul e uimitor.
Locul desfășurării: Parcul Afgan.

20-21 aprilie

15:00 Expoziție personală: Florile – rămășițele paradisului pe pământ.

Expoziție excepțională de pictură și instalații florale. Artista Razincov Tatiana va prezenta o colecție de lucrări originale care sfidează așteptările și conceptele despre arta din Republica Moldova. În cadrul vernisajului, veți avea ocazia unică de a vă transpune parcă într-un atelier de lucru a unui artist pasionat de culori și viață.
De asemenea, alături de invitați speciali, vă veți bucura de muzică live și prăjituri.
Preț: 35 lei.
Locul desfășurării: Kentford business Center.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 202.

21 aprilie, duminică

11:00 Târg de caritate ”Bucuria Floriilor”.

Într-o atmosferă caldă de primăvară aveți posibilitatea de a face cumpărături de suflet la prețuri accesibile: obiecte hand-made cu tematica sărbătorii de Paști, haine și încălțăminte, cărți, dulciuri și cozonaci hand-made, dar și posibilitatea de a gusta din bucătăria și băuturile oferite de localul gazdă. Toate fondurile adunate în urma comercializării produselor expuse la Târg vor fi direcționate în ajutorul micilor eroi – pacienți ai secției hematologie pediatrică, care astăzi luptă împotriva cancerului de sânge. Mergeți cu toată familia, deoarece atât pentru mici, cât pentru mari vor fi surprize plăcute.
Locul desfășurării: Staropramen Pub.
Adresa: str. Moscova, 14/1.

12:00 LOL party.

Distracție în stil LOL cu proceduri de frumusețe: coafuri cu sclipici, manichiură colorată, face painting sclipitor, defilare pe podium, sesiune foto, cadouri.
Înscrierea prealabilă e necesară.
Preț: 300 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girl.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.

12:00 Yardasale ”Hai afară”.

Primul târg stradal din acest an va avea loc în cea mai frumoasă ogradă din Chișinău – ograda renovată a Muzeului Național Etnografic. În program este totul necesar pentru deschiderea noului sezon: Design-market cu diverse piese de vestimentație; târg de flori; foodcourt cu bucate delicioase, bere engleză și vin moldovenesc, master-classuri de împletire a coronițelor, expoziție de pictură și fotografie, zonă cu hamacuri și echipamente noi de călătorie, căutarea ouălor de Paști în Parcul Vivariu.
Preț: 10 lei muzeu + 50 lei yardsale.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.

15:00 Seminar ”Relațiile în familie după apariția copilului”.

Seminar conceput pentru cuplurile în așteptarea unui copil sau familiile care deja se bucură de copii, prezentat de psihologul și consultantul în alăptare Alina Șmurun. Seminarul este gândit pentru a ajuta să înțelegeți particularitățile acestei situații, să găsiți calea și metodele pentru a îmbunătăți viața de familie în această perioadă dificilă și foarte importantă.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. N. Russo, 2/2.
Telefon: 0 691 1-61-86.

15:30 Grădina părinților.

La biblioteca "Liviu Rebreanu" va fi creată o comunitate a părinților, pentru întâlniri lunare la ateliere-șezători, unde părinții să se relaxeze, să-și împărtășească bucuriile sau să-și descarce presiunea unor momente mai puțin plăcute și, dincolo de asta, să fie ghidați, în anumite subiecte. Tema șezătorii din acesr week-end este:
"Emoțiile copiilor vs emoțiile părinților".
Adresa: str. Socoleni, 9.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 1 Vizualizări de la publicare: 150
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.