17 februarie 2016

Afiș 17-23 februarie: Iarmaroc de primăvară, atelier de nutriție, târg de tradiții și obiceiuri

În această săptămână vor avea loc diverse ateliere de creație destinate copiilor, târguri de primăvară pentru adulți, dar și o sumedenie de alte evenimente pentru toată familia.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

17-20 februarie

ExpoVin Moldova.
În cadrul expoziției vor lua parte 92 de companii. Astfel, 55 de producători din România, Ucraina, Rusia, Armenia, Belorusia, Republica Cehă, Slovacia, Azerbaidjan și 32 producători autohtoni vor prezenta 321 de tipuri de vinuri și băuturi alcoolice. Totodată, în cadrul expoziției vor fi prezentate echipamente și materiale ale diferitor țări.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. M. Cibotari, 16.
Detalii...

18 februarie, joi

13:00 Atelier de confecționare a mărțișoarelor.
Atelier de confecționare a mărțișoarelor marca REI. La atelier pot partcipa toți doritorii. Mărțișoarele vor fi confecționate prin utilizarea celor mai simple metode. Mărțișoarele vor fi dăruite profesorilor și studenților la 1 martie.
Locul desfășurării: ASEM.
Adresa: str. Bănulescu Bodoni, 61.
Detalii...

19 februarie, vineri

17:00 Întâlnire cu Andreea Russo — autorul trilogiei "Amintiri din viitor".
O întâlnire de suflet cu autoarea trilogiei "Amintiri din viitor". În cadrul întâlnirii veți avea ocazia să-i adresați autoarei cărții întrebări și să o cunoașteți mai bine la o discuție relaxantă. În plus, cei prezenția la eveniment vor avea posibilitatea să procure cartea la preț de doar 100 lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffe Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

19:00 Atelier de creație "Modelăm un curcubeu din lut polimeric".
Un master-class pentru copii de modelare din lut polimeric. De această dată, picii vor modela un curcubeu. Numărul de locuri este limitat — 6 persoane.
Preț: 125 lei.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy, filiala Buiucani.
Adresa: str. Alba-Iulia, 79/1.
Telefon: 0 792 0-02-80.
Detalii...

20 februarie, sâmbătă

9:30-17:30 First LEGO League Moldova.
First LEGO — cea mai importantă competiție în domeniul tehnologiei și roboticii dedicată copiilor și adolescenților cu vârstă cuprinsă între 9 și 16 ani. Asemenea competiții se desfășoară în prezent în circa 100 de țări. În Moldova, competiția se va desfășura în cadrul programului "Roboclub", lansat în martie 2014. Echipele FIRST LEGO League concurează la 4 probe: Proiectul, Valorile Fundamentale, Designul Robotului și Robotul în Misiune. Un juriu compus din profesioniști din diferite domenii evaluează prestația participanților și decide în privința învingătorilor în cele 4 probe și a Campionului FIRST LEGO League care obține cel mai mare scor cumulativ.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

10:00 Atelier de creație — Dragobetele sărută fetele.
Un atelier de creație inspirat de culoarea dragostei. Participanții vor crea decorațiuni în formă de inimă. Atelierul se adresează copiilor de 4-9 ani. Numărul de participanți este limitat — 6 persoane. Înscrierea este obligatorie.
Preț: 90 de lei.
Locul desfășurării: Magazinul "EduJoc".
Adresa: str. Lev Tolstoi, 24/1.
Telefon: 0 788 0-07-00.
Detalii...

10:00 Master-class pentru copii "Felicitări pentru tătici de 23 februarie".
În cadrul clubului de week-end, organizat la centrul de dezvoltare "Smart Kids" din capitală, copiii vor confecționa felicitări pentru tătici, cu fotografia copilului, de ziua apărătorului — 23 februarie.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare "Smart Kids".
Adresa: str. Lev Tolstoi, 24/1.
Telefon: 0 692 3-36-33.
Detalii...

11:00 Atelier de creație "Suport pentru bijuterii pentru Dragobete".
În cadrul atelierului, copiii vor crea suporturi în formă de inimă pentru bijuterii — un cadou superb pentru prietene, surori, mame. Confecționarea acestor suporturi necesită multă răbdare și îndemânare, abilități care sunt deprinse în cadrul atelierului.
Vârsta: 4,6-12 ani.
Preț: 95 de lei. Prețul include materialele și o gustare.
Locul desfășurării: centrul "Miriam".
Adresa: str. Nadejda Russo, 2/2.
Telefon: 0 601 5-50-18, 022 44-61-62.
Detalii...

11:00 Seminar pentru părinți "Cum reacționăm la Nu-urile copilului".
În cadrul seminarului se va discuta despre: nervozitatea accentuată la copii, nevoile și trebuințele copilului, copii încăpățînați, negativismul copiilor etc.
Preț: 125 de lei.
Adresa: str. Alba-Iulia, 77/14.
Telefon: 0 607 9-09-01.
Detalii...

13:00 Spectacol gratuit pentru copii.
Eroii din spectacolul "Vârcolacii au furat luna" vor poposi sâmbătă la CC "Jumbo". Astfel, picii vor putea urmări gratuit un spectacol prezentat de actorii teatrului de păpuși "Licurici" din capitală.
Locul desfășurării: CC "Jumbo", etajul 4.
Adresa: str. Decebal, 23.
Detalii...

14:00 Global Village.
AIESEC Chișinău te invită să-ți petreci ziua de sâmbătă într-o atmosferă neobișnuită alături de mai mulți tineri din diverse colțuri ale lumii. Evenimentul va fi organizat sub forma unui târg, în cadrul căruia participanții vor prezenta cultura țărilor din care provin. Astfel, tineri din Mexic, Algeria, Tanzania, Nigeria, Polonia etc. își vor prezenta tradițiile și obiceiurile țărilor prin cântece și dansuri, delicii culinare, costumații, muzică și alte surprize.
Locul desfășurării: Shopping Malldova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Detalii...

21 februarie, duminică

10:00 Iarmaroc caritabil.
În cadrul iarmarocului vor fi puse în vânzare: încâlțăminte și îmbrăcăminte de primăvară, accesorii și bijuterii hand-made. La fel, veți găsi: obiecte stilate pentru casă, produse cosmetice, parfumuri și mărțișori. Toți banii colectați în urma vânzărilor, vor fi utilizați pentru tratamentul unei fetițe.
Locul desfășurării: Cafe "Mandarin".
Adresa: str. Moscova, 3, etajul 4.
Detalii...

11:00-18:00 Târg de primăvară.
Comunitatea "Lady Club" organizează un târg de primăvară pentru fete. La târg se invită persoane care au lucruri hand-made, pentru a le expune vânzării. Se acceptă doar haine (pentru dame), accesorii și încălțăminte.
Locul desfășurării: MariGold.
Adresa: str. Veronica Micle, 1/1.
Detalii...

11:00 Atelier de pâine cu maia pentru copii și părinți.
Copiii vor afla calea adevărată a producerii pâinii. La fel, împreună cu părinții, vor măcina grâu și secară la o moară de piatră, vor plămădi și frământa aluat, vor gusta din acea pâine naturală și din alte gustări sănătoase, precum și vor primi în dar maia pentru a putea coace pânine și acasă. Fiecare doritor va putea povesti despre tradițiile de coacere a pâinii în familie.
Preț: 250 de lei. Copiii nu achită.
Locul desfășurării: Gastrobar.
Adresa: str. Alxandru Bernardazzi, 66.
Telefon: 0 782 9-48-79.
Detalii...

12:00 Master-class "Principiile alimentației corecte".
Un master-class gratuit coordonat de antrenoarea și nutriționista Diana Studenco. Cei prezenți la seminar vor afla cum să-și mențină greutatea normală după sărbători, dar și cum să-și păstreze sănătatea și masa corporală normală pe parcursul întregului an. Toți participanții vor fi testați la aparatul "Tanita", vor afla ce produse alimentare expun pericolului inima, vor afla lucruri curioase despre bucatele și băuturile moderne, vor cunoaște produsele care conțin cele mai multe vitamine etc.
Adresa: str. Căpriana, 56A.
Detalii...

12:00 Master-class culinar pentru copii.
Picii vor pregăti o tortă și o vor ornamenta în stilul sărbătorii de 23 februarie. Astfel, copiii își vor putea aplica pe deplin fantezia, creând o tortă delicioasă și originală pentru iubiții "apărători". Pentru a participa la atelier, este necesar să vă înscrieți din prealabil.
Locul desfășurării: centrul de dezvoltare "Smart Start".
Adresa:
Filiala Buiucani: str. Alba-Iulia, 79/1.
Filiala Botanica: str. C. Brâncuși, 110.
Detalii...

15:00 Seminar "Încetarea blândă a alaptării".
În cadrul workshop-ului, Alina Șmurun va vorbi despre încetarea alaptării fără traume pentru copil și mamă. Seminarul se va desfășura în limba rusă, cu traducere în limba română (la necesitate).
Preț: 200 de lei. Bilet pentru al doilea membru al familiei — 40 de lei.
Adresa: str. Praga, 55.
Telefon: 0 795 1-57-27, 0 607 8-11-18.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 200
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.