25 mai 2016

Afiș 25-30 mai: Yoga pentru copii, festival de tenis, sărbătoarea copilăriei

În ultima săptămână de primăvară vă așteaptă o mulțime de evenimente atractive pentru toată familia — competiții, master-classuri, expoziții, festivaluri etc. Petreceți timpul liber util și interesant.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

26-28 mai

11:00 Campionatul Gastronomic Internațional 2016.
Cea dea 5-a ediție a Campionatului Gastronomic Internațional este un grandios festival pentru experții din sectorul gastronomic care fac un efort continuu pentru îmbunătățirea competitivității și calităților gustative a produselor culinare.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Detalii...

26 mai, joi

18:30 Cafe de Langues.
Cei prezenți vor avea oportunitatea de a comunica cu persoane din diferite țări, într-o ambianță plăcută și prietenoasă. O modalitate distractivă de a comunica în diferite limbi.
Locul desfășurării: Chez Michel.
Adresa: str. Bănulescu Bodoni, 37/1.
Detalii...

27-29 mai

10:00 BBQ Fest 2016.
Mici, frigărui, cârnăței, fripturi, aripioare și multe alte delicii la BBQ Fest. Totodată, în cadrul expoziției veți avea parte de: cursă de porci, show cu vedete, teren de joacă pentru copii, vizionarea pe ecran mare a marii finale Champions League. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.
Telefon: 022 22-20-70.
Detalii...

27 mai, vineri

10:00 Forul profesiilor/meseriilor și Târgul locurilor de muncă pentru tineret.
Tinerii vor avea posibilitatea de a se familiariza cu programele de studii ale instituțiilor de învățământ, de a cunoaște angajatori din diferite domenii, de a negocia jobul potrivit, precum și de a se informa despre situația actuală a pieței muncii.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.
Adresa: str. Maria Cebotari, 16.
Detalii...

28 mai, sâmbătă

8:30 Prima evadare "Velopoint 2016".
Plimbare pe biciclete. Participanții se vor porni din Chișinău, iar destinația finală fiind Stejarul lui Ștefan cel Mare, aflat lângă Scoreni, r. Strășeni. Traseul este în mare parte departe de aglomerația de mașini și gaze. Distanța totală este de 60-70 km.
Preț: 300 de lei. În preț se include: chiria bicicletei și a accesoriilor necesare, serviciile unui însoțitor pe perioada excursiei, suport tehnic al bicicletei în timpul călătoriei.
Telefon: 0 697 3-79-79.
Detalii...

11:00 Yoga pentru copii.
Yoga pentru copii de 3-10 ani, cu părinții, în aer liber, la Dendrariu.
Preț: o oră — 50 de lei/copil, cu părinții — 80 de lei; două ore — 80 de lei/ copil, cu părintele — 120 de lei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Telefon: 0 799 9-72-72.
Detalii...

11:00 Festivalul "Mai dulce 2016".
Sărbătoarea deserturilor și a copiilor. Tema din acest an este: "Circul", iar codul vestimentar — cât mai colorat. Vă așteaptă: târg de deserturi, concursul "Cireașa de pe Tort", teatru gastronomic cu bloggeri și bucătari, concurs de decorat cupcakes, târg de obiecte și accestorii, târgul copiilor cuminți (cu cărți, jucării și haine de mâna a doua), muzică live, ateliere de copt biscuiți, animație, clovni, jongleri și multe alte activități interesante. Copiii până la 12 ani și buneii lor intră gratuit.
Locul desfășurării: intrarea dinspre bulevardul Ștefan cel Mare și dinspre str. Pușkin.
Detalii...

16:00 Coke Libe Music & Foodfest în parcul Dendrariu.
Concert de muzică live cu artiști și DJ de top. De asemenea, vor fi prezentate proiecte gastronomice delicioase, veți putea gusta bucate rafinate din întreaga lume, dar și delicii ale bucătăriei moldovenești. Totodată, vă așteaptă: zone de joc și relaxare, activități speciale pentru copii și concertul live a interpretului Carla’s Dreams.
Atenție! Mai sunt câteva zeci de bilete pentru a fi vândute la poarte în ziua evenimentului. Astfel, primii care vor veni, vor beneficia de acestea.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Adresa: str. George Enescu, 5.
Detalii...

16:00 Seminar "Cine sunt eu?"
Cine sunt eu? Cum sunt eu? Pentru ce am venit în această lume? În ce constă sensul existenței mele? La aceste și multe alte întrebări vă va ajuta să găsiți răspuns psihologul clinicii "Sancos", Alisa Baștanic, în cadrul unui seminar.
Preț: 150 de lei.
Locul desfășurării: Yoga center.
Adresa: str. V. Alecsandri, 109.
Detalii...

16:00 Concert de caritate "Copii cuminți cu vedete părinți".
Un proiect de caritate care presupune ca fondurile colectate din vânzarea biletelor să fie oferite drept donații în susținerea și dezvoltarea unor programe și cercuri de educație culturală a copiilor, școlilor de muzică și artă; îmbunătățirea și amenajarea terenurilor sportive și de joacă, aflate în spațiul rural al R. Moldova. La concert participă vedetele estradei naționale, dar și interpreții de muzică populară cu copiii lor.
Locul desfășurării: Palatul Național "Nicolae Sulac".
Adresa: str. Pușkin, 24.
Telefon: 022 21-35-44.
Detalii...

18:00 Sound of Spirit. Meditative music concert.
Mai mulți muzicieni din capitală vor cânta la diferite instrumente etnice, o varietate de melodii de meditație.
Preț: 60 de lei.
Locul desfășurării: Art-Labyrinth House. Sala mare.
Adresa: str. Sciusev, 98.
Detalii...

19:00 Colecția de aur: Jazz, Blues, Rock'n'roll.
Va evolua orchestra de jazz Performance Big Band. Vă așteaptă o călătorie atractivă în timpul marelor legende ale muzicii secolului XX.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

29 mai, duminică

9:00 Orheiul Vechi XCM 2016.
Maratonul bicicliștilor "Orheiul Vechi XCM 2016" va avea loc în cele mai frumoase locuri pitorești din R. Moldova, inclusiv Complexul aerheologic muzeal Orheiul Vechi. Concursul va fi organizat de clubul sportiv de ciclism MTB, cu sprijinul Federației de Ciclism din Moldova.
Detalii...

9:00 Yoga maraton.
Toți amatorii de yoga și de modul sănătos de viață sunt invitați la un nou Yoga maraton. Scopul maratonului este dezvoltarea conceptului de Yoga în Moldova și promovarea modului sănătos de viață. La maraton pot participa toți doritorii. Este unica posibilitate de a face cunoștință cu mai multe tipuri de practică și variante de organizare a practicii personale. Organizatprii vă recomandă să aveți covorașe pentru yog, îmbrăcăminte comodă, carnet și pix. Participarea este gratuită.
Detalii...

10:00 Ședință foto caritabilă.
Alegeți să faceți o ședință foto, iar banii pe care îi veți plăti pentru aceasta vor fi donați pentru tratamentul unui băieței. Nu fiți indiferenți.
Telefon: 0 799 0-55-43.
Detalii...

10:00 Aqua Magic vă invită la deschiderea Sezonului Estival 2016.
La eveniment, toți vizitatorii vor beneficia de o reducere de 50% la intrare. Pentru adulți și pentru copii vor fi organizate programe distractive cu invitați speciali, personaje din povești, surprize, concursuri și multe alte momente atractive.
Locul desfășurării: Aqua Magic Park.
Detalii...

11:00 Charity Tennis Festival.
Festivalul este organizat în fiecare an, în contextul Zilei Ocrotirii Copilului. La eveniment vor participa profesioniști, campioni, precum și pur și simplu amatori — adulți și copii.
Programul festivalului este divers, acesta include: turnee de familie, jocuri printre amatori, zonă de joacă mare, concursuri, muzică, fourshette.
Locul desfășurării: Școala Republicană de Tenis.
Adresa: str. E. Coca, 59.
Detalii...

11:30 Summer Ride Festival 2016.
Ediția a III-a a festivalului. Vor fi organizate competiții pentru copii de la 3 ani. Chiar dacă copilul nu are rotile, nu e o problemă, deoarece vor fi organizate concerte și o mulțime de master-classuri.
Locul desfășurării: Grand Hall.
Detalii...

12:00 Sărbătoarea copilăriei.
Cel mai mare festival al copilăriei.
În program: festivalul rollerilor, zbor cu balonul de aer, topogane și trambuline, gustări delicioase, face painting gratuit, popcorn gratuit, atracționale pentru copii.
Locul desfășurării: Grand Hall.
Detalii...

16:00 Discuție despre detergentul natural "Nuci de săpun".
În cadrul evenimentului va fi prezentat produsul nuci de săpun și beneficiile acestuia, informații privind modul de utilizare, vor fi demonstrate proprietățile acestuia. Sunt așteptați toți doritorii.
Preț: 30 de lei.
Locul desfășurării: Casa presei.
Adresa: str. Pușkin, 22, etajul 3, bir. 300.
Detalii...

30 mai, luni

18:00 Drumul fructelor continuă — vizită la un producător de cireșe.
Toți doritorii vor avea ocazia să degusteze cireșe direct din copac, să pozeze la apus de soare în livadă, dar și să cumpere cireșe culese de sine stătător la preț de "producător". Vă va fi pus la dispoziție: transport dus/întors; sesiune foto pentru fiecare participant în livadă; degustare de cireșe.
Preț: 50 de lei.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 396
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.