26 octombrie 2016

Afiș 29-30 octombrie Petreceri de Halloween, sărbătoarea Clounadei, cursă nocturnă

Se anunță un week-en plin de groază și de distracție cu o mulțime de petreceri de Halloween. Ateliere creative, concursuri, dulciuri, muzică și multe alte activități vor fi organizate pentru copii și adulți. Noi vă prezentăm informații detaliate despre toate acestea, vă rămâne doar să pregătiți costumele, să vă grimați și să alegeți locația.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

29 octombrie, sâmbătă

11:00 Halloween Atelier "Micul cofetar".
Master-class culinar și fiecare participant al evenimentului va pleca nu numai cu emoțiile pozitive, dar și cu o tortă de Halloween. Atelierul este predestinat copiilor de 5-12 ani.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Centrul pentru copii și părinți "Miriam".
Adresa: str. N. Ruso, 2/2.
Telefon: 0 692 0-02-66.
Detalii...

11:00 Master-class pentru copii "Copăcel de toamnă".
Copiii vor confecționa copăcei decorativi, care vor împodobi interiorul camerei. În timpul master-classului copiii vor participa la o victorină și vor fi premiați.
Preț: 100 de lei, pentru doi copii — 180 lei. Materialele sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Coffemolka.
Adresa: str. M. Eminescu, 72.
Telefon: 0 692 0-04-38, 0 782 1-16-56.
Detalii...

11:00 Sărbătoarea Clounadei.
Clovnul Veaceslav Iacovlev revine. Datorită susținerii oamenilor, clovnul a reușit să beneficieze de trarament în Germania. Accesul la sărbătoare este liber, banii colectați din ateliere, vor fi îndretați spre continuarea tratamentului. Astfel, vor fi organizate diverse ateliere captivante, sunt invitate colective artistice, va avea loc o tombolă cu premii, iar la finele evenimentului vor evolua clovni renumiți.
Locul desfășurării: Artico.
Adresa: Ștefan cel Mare, 169.
Detalii...

11:00 Arta de teren: Zgripțuroaica pe coadă de mătură.
Pentru o zi copiii se vor transforma în vrăjitoare și vrăjitori. Din materialele de natură pe care copiii le vor aduna singuri, fiecare își va confecționa câte o mătură. Fiecare va înfrumuseța mătura, în stil propriu cu frunze uscate.
Vârsta: 3-8 ani.
Preț: 75 de lei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium.
Detalii...

12:00 FotoQuest.
Proiectul reprezintă un City Quest combinat cu arta fotografică și îți oferă șansa de a interacționa cu oameni noi și de a pune în valoare istețimea sau talentul fotografic. Jocul este destinat adolescenților și tinerilor de 15-25 de ani.
Locul desfășurării: București, 64.
Detalii...

12:00 Workshop "Genți croșetate".
Un nou workshop handmade — croșetarea gentuțelor. Toate materialele sunt incluse în preș. După atelier, veți pleca acasă cu o gentuță nouă.
Preț: 550 lei.
Locul desfășurării: Cafenea Champ.
Adresa: str. Kiev, 6/6.
Detalii...

12:00 Iarmarocul locurilor vacante pentru postul de voluntar.
Vreți să aflați mai multe despre activitatea de voluntariat ce se desfășoară în Chișinău? Reprezentanții centrului Republican de Voluntariat vă vor povesti despre conceptul de voluntariat, despre proiectele existente, precum și despre activitatea centrului. De asemenea, veți avea posibilitatea de a vă înregistra pentru a deveni participant în cadrul unui proiect anumit.
Locul desfășurării: Shopping Malldova.
Adresa: str. Arborilor, 21.
Telefon: 022 50-96-46, 0 690 2-03-69, 0 790 8-51-34.
Detalii...

13:00 Spectacol pentru copii la CC "Jumbo".
Eroii spectacolului "Câinii cu colaci în coadă" așteaptă picii la Jumbo. Spectacolul este în limba română și se va juca gratuit.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23, etajul 4.
Detalii...

15:00 Halloween Party.
Pentru o zi centrul "Smart Start" se va transforma într-un castel vrăjit, unde va avea loc un bal mascat dedicat sărbătorii de Halloween. În program: jocuri și concursuri, master-class culinar, master-class de confecționare a amuletelor, parada costumelor și premierea celor mai bune, cadouri și surprize, gustări etc.
Durata petrecerii: 1,5 ore.
Preț: 250 de lei — bilet pentru copii, 500 lei — pentru adulți.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa: str. Alba Iulia, 79/1.
Telefon: 0 792 0-02-70, 0 692 0-02-66.
Detalii...

17:00 Halloween Party.
Copiii sunt invitați la o petrecere de Halloween. În program: surprize, concursuri, master-classuri, gustări, dansuri și ședință foto. Înregistrarea este obligatorie, locurile sunt limitate.
Preț: 160 de lei — copii, 200 de lei — copil + mama.
Locul desfășurării: Mary Poppins Learning Centre.
Adresa: str. Dacia, 5.
Telefon: 0 601 9-15-85.
Detalii...

18:00 Hell Run 2016.
Unica cursă oficială nocturnă ce are loc în Moldova, care vizează ziua tuturor Sfinților. Orice sportiv, die amator sau profesionist, cât și părinți cu copii au posibilitatea să participe la acest eveniment.
Locul desfășurării: Grădina Botanică.
Detalii...

18:00 Milongaween.
Sunteți invitați să vă petreceți timpul liber la o seară de tango. Pentru participare, este necesar să pregătiți costume ingenioase, în stil Halloween. În program: lecție de Chacarera; Milonga, TDJ Pavel Lozan.
Preț: 50 de lei. Se include: ceai, cafea, biscuiți.
Locul desfășurării: Tango Argentino Moldova, sala de festivități.
Adresa: str. E. Doga, 5.
Detalii...

20:00 Halloween Party.
În program: cei mai celebri demoni și personaje malefice ale lumii vor organiza concursuri, magician celebru, decorațiuni misterioase, costume îngrozitoare.
Locul desfășurării: Hotelul Codru.
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Telefon: 0 681 0-08-30.
Detalii...

30 octombrie, duminică

10:00 Diversificarea alimentară — seminar.
Workshopul este coordonat de Olga Gutium, consultant superior în alăptare. Veți afla despre: cum începem diversificarea alimentară și cum îmbinăm diversificarea cu alăptarea; ce alimente și la ce vârstă recomandă Organizația Mondială a Sănătății; ce oferim micuților: mâncare din borcănașe sau preparată acasă; cum să înțelegem dacă copilul este pregătit pentru diversificarea alimentară etc.
Preț: până pe data de 29 octombrie — 200 de lei, în ziua seminarului — 250 de lei.
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0 798 4-10-46.
Detalii...

11:00 Quest de Halloween în parcul Dendrariu.
Spiritele rele au preluat de la copii bomboanele și le-au ascuns într-un castel magic. Sarcina participanților e să găsească acest castel și să învingă forțele răului. După ce veți găsi acest castel, vă așteaptă gustări neobișnuite și un master-class de confecționare a unei lămpi din dovleac. Vor fi formate două grupe: 4-7 ani și 7-10 ani.
Preț: 100 de lei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.
Detalii...

11:30 Discuții despre slinguri.
Un seminar în cadrul căruia veți afla informații curioase despre slinguri și diverse port-bebeuri. Totodată, va avea loc o loterie.
Locul desfășurării: Andys Pizza.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.
Detalii...

12:00 Kids Halloween Party.
Toți copiii sunt invitați la o petrecere de Halloween. În program: diverse delicii, întâlnirea cu eroi magici, concursul costumelor, jocuri și concursuri active, cadouri și surprize, fotografii profesionale.
Preț: 400 de lei.
Locul desfășurării: Hotelul Codru.
Adresa: str. 31 august 1989, 127.
Telefon: 0 681 0-08-30.
Detalii...

14:00-18:00 Halloween Party.
O petrecere de Halloween la care sunt invitați toți copiii. În program: multă distracție, cântece, face painting de groază, jocuri și concursuri. Costumați copilului într-un personaj hazliu sau fioros și veniți la sărbătoare.
Locul desfășurării: Family Shopping Center.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1, etajul 3.
Detalii...

16:00 Petrecere de Hallowen.
Motiv de bucurie și distracție pentru cei mici. În program: coafură, manichiură, face painting, foto, muzică și cadouri — totul în stilul sărbătorii Halloween.
Preț: 250 lei.
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 258
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.