International Language Training Center — lumea comunicării și a cunoștințelor, lumea prietenilor și a bunei dispoziții!

Cursuri de limbi străine:

ILTC online — instruire în format nou, în baza unor standarde înalte neschimbate0

ILTC online — instruire în format nou, în baza unor standarde înalte neschimbate

Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, ILTC a abordat poziția că a face ceva este mai bine decât să nu faci nimic. Iar dacă te apuci de treabă, atunci să faci totul din suflet și cu dăruire — o provocare serioasă solicită întotdeauna un răspuns serios. Echipa ILTC consideră că ar putea contribui în felul său la combaterea virusului, ajutându-i în acest mod și pe alții s-o facă.

În condițiile actuale de carantină, Centrul a reușit să facă anumite schimbări în procesul de instruire și să transfere toate activitățile de învățare în regim online. În urma consultațiilor avute cu conducătorii unor școli de limbi-partenere din diferite țări, a fost identificată cea mai eficientă platformă de instruire, care să fie confortabilă atât pentru activitatea profesorilor, cât și a cursanților acestora. Astfel toți profesorii școlii au partcipat la un curs de formare specializat, iar în scopul familiarizării beneficiarior cu această nouă modalitate de instruire, au fost organizate activități de inițiere online gratis.

Reacția pozitivă a beneficiarilor a determinat și mai mult ILTC să se orienteze către acei, care nu doresc să-și amâne viața pentru mai apoi și să-și anuleze planurie privind propria instruire.

Tatiana Stoianova (mama Alisei, elevă de 12 ani):

— Voi ați organizat foarte bine și destul de rapid procesul de instruire la distanță. Alisa venea întotdeauna cu plăcere la Centru, iar acum studiază cu aceeași plăcere, stând acasă! Este atât de bine că copiii nu au rămas fără atenția voastră, ei sunt prinși cu pasiune în activitatea de învățare, iar eu mă bucur pentru succesele fiicei mele.

Nichita Tabanschii (elev ILTC, 16 ani)

— Mie îmi place instruirea online: am posibilitatea să lucrez în grup și în perechi — totul este ca în sala de clasă și e ușor să te adaptezi. Un plus evident este acela că nu trebuie să pierd mult timp pentru a mă deplasa la centru.

Dima Vozean (elev ILTC, 17 ani)

- Eu sunt totalmente pentru instruirea online. Îmi place că este posibilă activitatea în echipă, iar profesorul reușește să mențină ritmul de lucru al activității. Dacă aș elimina din camera mea orice care poate sustrage atenția, efectul prezenței totale ar fi unul major! Pe lângă asta, mai economisesc o oră și jumătate din timpul deplasării la centru. Te obișnuiești repede cu binele...

Corina Bogdan (elevă ILTC, 14 ani):

— Sunt foarte impresionată de acest mod de a studia. ILTC parcă a venit acasă la mine! Mulțumesc tare mult, îmi era dor de profesor și prietenii mei!

Mihaela Negru (elevă ILTC, 15 ani):

— Prima lecție a fost foarte utilă. Ea a eliminat mai multe dubii și întrebări. Am fost plăcut surprinsă că pot totuși continua studierea limbii, acesta fiind, sincer vorbind, și un lucru confortabil. Sunt bucuroasă că există această formă de instruire la ILTC.

Daniela Herța (cursantă ILTC, 23 de ani):

— Când a fost anunțată starea de urgență, eu mă pregăteam de examenul DELE la limba spaniolă, fiind la ultimul nivel de instruire. Desigur că nu-mi doream nicio pauză în cadrul acestui proces. Îmi pare foarte bine că ILTC a găsit această modalitate interactivă online, care nu este mai puțin eficientă și valoroasă ca în sala de clasă. Vă recomand tuturor această modalitate de studiu, care este la fel de bună și vă oferă aceleași cunoștințe!

Este important! Cursurile online se desfășoară pentru toate cele șase limbi de studiu — engleza, germana, spaniola, italiana, româna și rusa. Există posibilitatea alegerii unei grupe în orele convenabile de studiu. Pentru toți acei care doresc să ni se alăture, această ofertă va fi disponibilă în următoarele 1-3 săptămâni, în dependență de limba de studiu aleasă. Orice doritor, fie că acesta este un partcipant sau un simplu observator, va putea asista gratis la prima oră de probă, pentru a se familiariza și a evalua pentru sine această nouă formă de instruire. Testarea se desfășoară online.

Această izolare impusă poate fi o mare încercare pentru fiecare din noi. Dar dacă vom fi capabili să folosim acest timp pentru instruirea atractivă și eficientă în compania unor persoane pozitive, el ne va aduce multă bucurie și beneficii prețioase. În modul său tradițional, prietenos și pozitiv, ILTC va face tot posibilul ca succesul să ajungă la toți acei care merg înainte!

Info: 022 88-29-88, 067 29-29-88, 069 14-82-08
Facebook
Instagram

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

International Language Training Center — Centru Internațional de limbi străine str. Petru Rareș, 43 Tel.: 022 29-29-88, 0 798 8-29-88 www.iltc.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Dezvoltare»

Articole populare a rubricii «Dezvoltare»