Acum ai reducere pentru scutecele Pampers. Grăbește-te să profiți de oferta Mamico!0

Materialul partenerilor 11 septembrie 2019 2489
Acum ai reducere pentru scutecele Pampers. Grăbește-te să profiți de oferta Mamico!

Copil mic — cheltuieli cu duiumul! Cum alegi produse pentru copii calitative, totodată economisind?

Hăinuțe, suzete, sticluțe, cărucioare, jucării — toate sunt în lista de cumpărături, atunci când apare un bebeluș. Iar când te apuci să faci socotelile, îți poți pune mîinile în cap. Toți banii din casă se pot duce pe întreținerea unui pui de om, care a venit să-ți lase portofelul mai gol, dar și inima mai plină. O mare parte din bani se cheltuiesc pe scutece. O știu toți părinții. Unii vor să economisească, însă, pe liniștea copilului lor și aleg scutece de calitate îndoielnică. Ar fi totuși mai bine să eviți această tactică investind inteligent în confortul piciului tău.

Cum alegi scutecele potrivite pentru copilul tău?

În primul rând, scutecele trebuie să se potrivească copilului tău. Nu asculta sfaturile prietenelor, care încearcă să te convingă că poți cumpăra oricare tip de pamperși, în funcție de economiile pe care le ai. Regula numărul unu este că scutecele trebuie să fie calitative. Apoi:

  1. Este important să alegi mărimea potrivită. Pamperșii au mărimi de la 0 până la 7, în funcție de vârsta și greutatea copilului. Dacă scutecul va fi mai mic, îl va incomoda, iar dacă va fi mai mare — nu va reține bine umiditatea.
  2. Dacă bebelușul este nou-născut, ori deja a făcut iritații de la alte tipuri de scutece, încearcă unele pe care scrie „sensitive”.
  3. Dacă ai dat peste scutecele care se potrivesc, nu le mai schimba.
  4. Încearcă să alegi un brand care are și pamperși chiloței. Asta pentru că sunt mai comozi pentru copii care merg de-a bușilea, sau care deja merg pe propriile picioare.

Odată ce ai ales scutecele potrivite, ochește ofertele

Scutecele „Pampers” sunt adesea la reducere, anume pentru că sunt printre preferatele mamelor, se potrivesc perfect criteriilor enunțate, iar raportul preț-calitate este unul foarte bun. „Pampers” au un substrat foarte fin, care reține bine umiditatea, iar pielea bebelușului rămâne uscată, fără iritații. Un atu al acestui tip de scutece este faptul că sunt subțiri, iar asta înseamnă că, mai ales vara, puiul tău nu se va supraîncălzi. Pe rafturile magazinelor poți găsi ușor și chiloți „Pampers” pentru copii, așa că nu vei fi nevoit să schimbi scutecele după un anumit timp. Partea bună este și faptul că, odată cu scutecele, poți cumpăra șervețele umede „Pampers”, de care vei avea nevoie când vei pleca la drum lung. Te-am convins? Rămâne doar să găsești scutece „Pampers” mai ieftine, iar acest scop este cât se poate de realizabil.

Profită de oferta de la Mamico.md

Nu este nevoie să umbli din magazin în magazin pentru a căuta scutece mai ieftine. Oferta este chiar în fața ta. Magazinul online Mamico.md – cel mai bun prieten al proaspeților părinți, îți oferă reduceri la scutece „Pampers”.

Aici poți găsi pamperși cu până la 15% mai ieftini. Este vorba despre toată gama Pampers: Sesitive, Premium Care, Natural Clean, Fresh Clean, dar și chiloți Pampers pentru copii. Iar pentru că și șervețelele umede Pampers sunt la mare căutare, le poți procura cu reducere, tot de la magazinul online Mamico.md. Oferta este valabilă până la sfârșitul lunii septembrie, așa că grăbește-te!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Sănătate»

Articole populare a rubricii «Sănătate»