Top English School of Today (TEST) — școala de limbi străine unde studenții învață limba engleză într-un mediu liber și dinamic.

Cursuri:

Hai la tabără! TEST Kids vă așteaptă2

Hai la tabără! TEST Kids vă așteaptă

Se apropie vacanța! Copiii sunt cei care așteaptă cel mai mult sosirea verii, doar ei vor putea uita pentru un timp de ghiozdane și caiete, se vor bucura din plin de zilele însorite și calde, precum și vor avea posibilitatea să-și îmbunătățească cunoștințele de limbă engleză.

Anume acum părinții se întreabă cum ar putea diversifica timpul liber al copiilor pe perioada vacanței. În acest sens, tabăra reprezintă o alegere reușită. Aici copiii își vor face prieteni noi, se vor distra la maxim, dar și vor învăța multe lucruri interesante. Top English School în colaborare cu clubul "Zimbru", invită copiii la o tabără mai puțin obișnuită — un mediu cognitiv-sportiv chiar pe teritoriul clubului "Zimbru", care este amplasat pe str. Butucului,1.

Așadar, în perioada 20 iunie-2 iulie, pe copiii îi așteaptă o călătorie fascinantă în lumea sportului, limbii engleze, bunătăților, distracției și veseliei.

La tabără copiii:

 • se vor afla într-un mediu englez;
 • își vor dezvolta abilitățile de comunicare în limba engleză, comunicând cu vorbitori nativi ai limbii (native speaker);
 • vor juca fotbal, volei, scrimă, golf, precum și vor participa la diverse competiții sportive;
 • vor înota în piscină;
 • vor cânta și dansa;
 • vor primi trei mese pe zi, cu un meniu sănătos și diversificat;
 • își vor petrece timpul în aer liber;
 • vor avea șansa să facă cunoștință cu sportivii clubului "Zimbru" și chiar să participe la master-classuri.

Un criteriu important de evaluare a taberei pentru copii, reprezintă nivelul de profesionalism al angajaților acesteia. În fiecare an — teme noi, oameni noi, concepte și activități noi.

Echipa TEST face tot posibilul ca fiecare zi petrecută la tabăra pentru copii TEST Kids să fie una plină de fericire și bogată în activități variate. Anume din acest motiv, al șaselea an consecutiv tabăra TEST Kids rămâne a fi cea mai preferată aventură de vară a copiilor.

TEST așteaptă cu nerăbdare copiii dumenavoastră la tabăra de vară engleză cu profil sportiv. Grăbiți-vă să vă înscrieți, numărul de locuri este limitat!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Top English School of Today — Centru de limbă engleză str. Bănulescu-Bodoni, 45 Tel.: 022 81-51-57, 022 81-51-56, 022 81-51-55, 0 799 9-44-81, 0 793 0-60-07 www.topenglish.md

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Top English School of Today Centru de limbă engleză

  or. Chișinău, str. Bănulescu-Bodoni, 45
  022 81-51-57, 022 81-51-56, 022 81-51-55, 0 799 9-44-81, 0 793 0-60-07

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»

Articole populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»