Cumpărați produse pentru copii și economisiți cu programul de loialitate Mamico1

Materialul partenerilor 5 iulie 2019 316
Cumpărați produse pentru copii și economisiți cu programul de loialitate Mamico

Cel mai cunoscut site cu produse pentru copii și părinți din Moldova, Mamico, vine cu o veste bombă! Acum nu doar că vei putea cumpăra toate cele necesare pentru piciul tău, de la pătuc și jucării până la lapte praf, dar și vei putea acumula bonusuri, pe care ulterior le poți folosi ca reducere în magazinul online. Este vorba despre un nou program de loialitate. Cu ajutorul acestuia ai produse de calitate pentru copii livrate chiar la ușă la reduceri considerabile.

Poți achita cu până la 10% reducere din suma comenzii cu bonusuri și poți câștiga până la 5% din suma comenzilor efectuate.

Ești la un click distanță de la economii reale

Pentru a începe să economisești cu ajutorul programului de loialitate Mamico, este destul să creezi un cont pe site și să efectuezi una sau mai multe comenzi în sumă de o mie de lei. Simplu. Ulterior, bonusurile se vor acumula odată cu fiecare comandă finalizată. Deci, dacă sunteți tânără mămică și oricum aveți nevoie de o sumedenie de produse pentru copii, intrați pe site și alegeți din gama largă de produse. Nu vă veți alege doar cu o achiziție utilă, ci și cu bonusuri, pe care le puteți folosi pentru a cumpăra orice altceva pentru bebelușul dumneavoastră. Oferta este mai mult decât tentantă, deoarece noul membru al familiei are nevoie de multe lucruri, preferabil la preț accesibil, de calitate și, extrem de util pentru mame, cu livrare comodă. Bonusurile nu devin active imediat, ci în decurs de maximum cinci zile. Excepție fac bonusurile promoționale.

Dacă sunteți client fidel Mamico, este și mai ușor să economisiți

Fiecare achiziție pe site-ul cu produse pentru copii se va transforma într-o sursă de câștig pentru părinți. Suma pe care puteți să o economisiți procurând de pe site depinde doar de dumneavoastră și de necesitățile pe care le aveți la moment. Astfel, dacă, de exemplu, aveți nevoie de un

  • scaun auto pentru copii,
  • câteva seturi de hăinuțe,
  • mai multe jucării,
  • bicicletă.

iar suma comenzii dumneavoastră depășește 15 mii de lei, asta înseamnă că ați devenit membru Silver, și puteți economisi până la 3% din suma comenzii.

Și pentru că bebelușii ne solicită mereu și timpul, dar și buzunarul, economiile sunt mereu binevenite pentru bugetul familiei.

Cheltuieli mai mari înseamnă și economii mai mari, mai ales pentru membrii Gold. Ca să deveniți membru Gold este destul să faceți comenzi în sumă ce depășește 30 de mii de lei. Membrii Gold economisesc până la 5 % din suma comenzii.

Rămâneți conectați pentru a vedea câte bonusuri ați acumulat în programul de loialitate

Este ușor să urmărești numărul de bonusuri pe care îl acumulezi, și deci, să calculezi cât poți economisi data viitoare la cumpărăturile online. Numărul de bonusuri poate fi văzut pe pagina fiecărui produs, dar și în coșul de cumpărături. Pentru a achita comenzile ulterioare cu ajutorul bonusurilor acumulate este nevoie să apăsați „Folosește bonusurile acumulate”.

Informația este disponibilă doar pentru membrii programului de fidelitate.

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu