Tema: Manichiura

Tema se referă la subrubricile:

 • Cursuri de manichiură, pedichiură și extensie a unghiilor. Prezentarea ofertelor din Chișinău
  Ева Рыжова,

  Cursuri de manichiură, pedichiură și extensie a unghiilor. Prezentarea ofertelor din Chișinău

  Unghiile frumoase și îngrijite reprezintă "moftul" dumneavoastră? Dedicați cu plăcere din timpul liber îngrijirii lor? Atunci poate a venit timpul să treceți la un nou nivel, profesional?

  3 52107
 • Totul despre alungirea unghiilor
  Ina Cojocaru,

  Totul despre alungirea unghiilor

  Aflaţi din acest articol care sunt particularităţile celor mai răspândite tipuri de alungire a unghiilor, prin ce se deosebesc acestea, cui sunt contraindicate, cât de periculoase pot fi substanţele ce se folosesc pentru extensia unghiilor şi de ce în majoritatea cazurilor unghiile noastre au de suferit în urma acestei proceduri.

  1 8256
 • Tot ceea ce trebuie să știi despre oja-gel
  Ina Cojocaru,

  Tot ceea ce trebuie să știi despre oja-gel

  Oja-gel , numită și ojă "permanentă", nu este toxică, se menține pe unghie circa trei săptămâni și se recomandă femeilor cu unghii casante sau exfoliate. Totodată, și femeile gravide, care vor să aibă unghiile îngrijite, pot folosi acest tip de ojă, pentru că acesta este inofensiv. Despre avantajele, dar și dezavantajele ojei permanente, precum și despre alte detalii la acest subiect, ne-a vorbit specialistul în domeniu — Ecaterina Lica.

  2 16735
 • Cum sa-ti faci manichiura Minx ca la vedete
  Ana Ceban,

  Cum sa-ti faci manichiura Minx ca la vedete

  Le-ai vazut pe Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi Ciara purtand pe unghii un soi de oja super-metalică! Dar nu-i oja, e manichiura Minx cu autocolante!

  0 171
 • Sfatul specialistului, tratament pentru ingrijirea mainilor
  Ana Ceban,

  Sfatul specialistului, tratament pentru ingrijirea mainilor

  Pentru a avea unghii frumoase si sanatoase nu este suficient doar sa le taiem si sa le dam cu oja corespunzator. Pentru a fi frumoase, unghiile trebuie in primul rand sa fie sanatoase si de aceea trebuie tratate corect.

  0 78
Mai multe articole