Tema: Simptome la adulți

Tema se referă la subrubricile:

 • Cataracta — ce reprezintă și cum se tratează?
  Ovisus,

  Cataracta — ce reprezintă și cum se tratează?

  Tot mai multe persoane au probleme cu vederea. Glaucom, cataractă, dezlipire de retină și alte probleme. Oameni din ce în ce mai frecvent se adresează la medicul oftalmolog cu diverse probleme oculare, multe dintre care sunt incurabile sau dificil de tratat.

  0 9985
 • Coronarografie și angioplastie în baza poliței de asigurare medicală la "Medpark"
  Medpark,

  Coronarografie și angioplastie în baza poliței de asigurare medicală la "Medpark"

  Coronografia este unica procedură de diagnostic care permite vizualizarea arterelor din jurul inimii cu scopul de a depista anumite anomalii de circulație sangvină. Iar angioplastia reprezintă o procedură de lărgire a unei artere coronare blocată sau îngustată. Aflați cum aceste două proceduri pot fi efectuate gratuit la Centrul Cardiologie și Cardiochirurgie "Medpark".

  0 29293
 • Ce reprezinta picioarele umflate?
  Ana Ceban,

  Ce reprezinta picioarele umflate?

  Picioarele umflate pot insemna un semn clar al retentiei hidrice, al toxinelor adunate in organism si al unei circulatii limfatice deficitare. Dar, totodata, picioarele umflate si retentia hidrica pot indica probleme de sanatate.

  0 32
 • Caderea parului, cauze si tratament
  Ana Ceban,

  Caderea parului, cauze si tratament

  Caderile excesive de par pot duce la aparitia calvitiei (cheliei) la barbati, iar la femei la caderi difuze. Factorii care pot influenta acest proces nedorit se pot stabili cu ajutorul analizei radacinii firului de par, insotita de proba de sange, denumita trihograma. Mai multe informatii aflati din video.

  0 136
 • Afecțiuni ascunse în vânătăi
  Ana Ceban,

  Afecțiuni ascunse în vânătăi

  Unele vânătăi apărute prin surprindere nu reprezintă un lucru bun deaceea este binevenit să apelați la un medic specialist, ca să aflați cauza.

  0 6
 • Apariţia simptomelor de ordin psihic
  Ana Ceban,

  Apariţia simptomelor de ordin psihic

  Se vorbeşte despre apariţia si semnificaţia simptomelor de natură psihică.

  0 9
 • Simptomele şi tratamentul apendicitei acute
  Ana Ceban,

  Simptomele şi tratamentul apendicitei acute

  Apendicita acută este cea mai frecventă urgență chirurgicală abdominală. Aceasta afecțiune apare frecvent la vîrste cuprinse între 10 si 30 de ani, dar apariția acesteia este posibilă la orice vîrstă, fiind cunoscute și cazuri cu manifestări particulare la bolnavii vîrstnici.

  0 18
 • Sindromul de oboseală cronică
  Ana Ceban,

  Sindromul de oboseală cronică

  Sindromul de oboseală cronică este caracterizat prin oboseală sau extenuare severă care împiedică efectuarea activităţilor normale.

  0 15
Mai multe articole