pazl

Articolul se referă la temele:

Unde vă puteți tunde copilul? Prezentarea saloanelor de coafură pentru copii din or. Chișinău17

În principiu, unui copil mai mare de un an îi puteți face o tunsoare în orice salon de frumusețe din Chișinău, cu o singură condiție: copilul să nu fie capricios. Dar, dacă aveți îndoieli cu privire la convigerea copilului dvs., este mai bine să mergeți la un salon de coafură pentru copii, în plus copilul dvs. va avea parte de o nouă aventură captivantă.

Salonul de coafură pentru copii nu presupune doar un fotoliu confortabil, dar și o atmosferă relaxantă, jucării și cel mai important — un coafor profesionist care nu va fi deranjat de agitația copilului. Acesta este un loc lipsit de adulți iritați de capriciile copiilor.

În urma analizei efectuate de noi s-a adeverit că astfel de saloane de coafură pentru copii, în care personalul încearcă să găsească un compromis cu micii clienți, chiar dacă aceștia opun rezistență la început, în Chișinău sunt foarte puține.

Salonul "Lita-Stil"

Salonul "Lita-Stil" este situat în Centrul Comercial Baby Hall. Dispune de un acvariu cu peștișori, jucării interesante și un televizor la care sunt difuzate desene animate. Salonul este echipat cu fotolii pentru copii chiar și în formă de motocicletă. Micilor clienți li se propun coafuri festive și împletirea părului, lucrări efectuate de un coafor prudent și cu experiență. Atmosfera confortabilă predispune spre relaxare nu doar părinții, ci și copiii.

Orarul de lucru: fără zile de odihnă de la 9:30 până la 20:00.
Prețuri: 150-200 lei — orice tip de tunsoare, în funcție de complexitate (hair tattoo, desene), atât pentru copii, cât și pentru fetițe.


Salonul de frumusețe "Glow" Beauty & SPA

Salonul de frumusețe oferă servicii de coafor pentru copii și adulți. Pentru copii — frizură simplă și creativă.

Preț: de la 70 până la 150 de lei.


Extreme

Studio de frumusețe "Extreme" oferă o gamă completă de servicii de coafat pentru adulți și copii — tunsori, aranjări, coafuri. În cadrul salonului veți beneficia de atitudine atentă și atmosferă caldă, precum și de specialiști calificați.

Prețuri: tunsori pentru copii — de la 100 lei până la 150 lei.


Salonul "Vesnușka"

Salonul este situat în Centrul Comercial "Atrium". Se aplică o atitudine specială la prima tunsoare în viața unui copil. Vi se propun tunsori moderne, coafuri festive și aranjarea părului. Manichiură igienică pentru copii, cu figuri și desene. Pentru a-și petrece mai frumos momentele de așteptare, mamelor li se oferă posibilitatea de a-și face manichiura. Salonul este spațios și confortabil, echipat cu scaune pentru copii, scaune în formă de mașinuțe și televizor la care sunt difuzate desene animate. Coaforii sunt foarte răbdători și cu experiență. De asemnea salonul dispune de loc de joacă pentru copii cu diverse jucări și instalație cu bule de săpun.

Prețuri: tunsoare băieței — 100-120 lei; tunsori fetițe — 100-150 lei; coafuri-150-200 lei.


Studio de frumusețe pentru copii "Rapunzel"

Micuțul tău nu vrea să se tundă și plânge de fiecare dată? Specialiștii studioului de frumusețe pentru copii "Rapunzel" vor ști cum să-l convingă să-și schimbe imaginea. Serviciile salonului sunt destinate copiilor până la vârsta de 10 ani.

Preț: tunsori pentru băieței — de la 120 lei; pentru fetițe — de la 150 lei.


Notă:

 • În saloanele de coafură pentru copii, este bine să vă înscrieți din timp.
 • Încearcați să nu întârziați, pentru a nu face următorii mici clienți să aștepte.
 • Dacă sunteți la prima tunsoare — trebuie să preîntâmpinați frizerul de acest lucru, iar după frizură să lăudați copilul.
 • Nu uitați să pregătiți din timp o mică "recompensă" pentru pici.
 • Lăsați copilul să se admire în oglindă.
Sursa: Интернет-портал Semia.md
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Tag-uri:

Produse și servicii la tema

Vezi harta
 • Glamour Girls Salon distractiv pentru fetițe

  or. Chișinău, str. Miron Costin, 18/1
  0 690 0-45-75

 • Studio-Extreme Salon de frumusețe

  or. Chișinău,

 • Lita-Stil Парикмахерская

  or. Chișinău,
  022 54-93-72

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu