17 noiembrie 2014

"De la mame pentru mame " — campanie de susținere a mаmelor aflate în dificultate

Al patrulea an consecutiv, Misiunea Socială "Diaconia" organizează campania de Crăciun "De la mame pentru mame" — acțiune care are drept obiectiv promovarea solidarității sociale pentru susținerea cuplurilor mamă-copil aflate în dificultate. Astfel, fiecare dintre noi poate cotribui la colectarea unor fonduri care ulterior vor fi direcționate spre sprijinirea acestor mame orfane și a copiilor lor.

Campania va demara pe 24 noembrie 2014, iar pe 13 decembrie în incinta Summit Events va avea loc un eveniment special la care vor participa peste 100 de mame de diferite vârste, profesii și statut social.

Programul evenimentului cuprinde: atelier de confecționare a jucăriilor pentru brad; licitație de caritate la care vor fi expuse bijuterii, produse croșetate etc. și un recital susținut de Surorile Osoianu.

Pe 21 și 22 decembrie, se va desfășura un târg de caritate, la care vor fi comercializate jucăriile confecționate în cadrul atelierului de creație.

Amintim că în urma campaniei de Crăciun desfășurate anul trecut, au fost colectați peste 53 mii lei. La fel, au fost adunate hăinuțe, jucării și alte produse pentru copii.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 48
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.