10 decembrie 2019

Transplant de par

Procesul de chelire poate afecta nu doar bărbații, dar și unele femei. Pe lângă schimbarea aspectului fizic, acesta poate fi cauza unor probleme psihologice legate de încrederea în sine. La Clinica SANCOS se practică transplantul de păr — o procedură care deja și-a demonstrat eficiența și rezultatele de lungă durată.

Intervenția se efectuează cu anestezie locală sau sedare intravenoasă și durează aproximatic 6-8 ore, prin metoda FUE (extragere fir cu fir). Mai exact, foliculii sunt recoltați din partea occipitală (posterioară) a capului, apoi sunt implantați în zonele de chelie. Implantarea se efectuează cu ajutorul instrumentului numit "implanter pen".

Părul transplantat începe să crească peste 5-6 săptămâni, crescând de la 1-2mm până la 1 cm pe lună. Rezultatul final poate fi evaluat peste 6-7 luni.

Există și cazuri când acetsa este contraindicate, este vorba de persoanele cu probleme hormonale sau dermatologice, celor care se confruntă cu probleme de sănătate majore sau pacienților cu vârsta prea înaintată. Toate aceste aspecte sunt discutate cu medicul specialist în cadrul consultației.

Pentru informații și programări contactează-ne la +373 (22) 909-909.

Sănătatea și frumusețea sunt de neprețuit! Aveți încredere în cei mai buni!

www.sancos.md

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 170
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Sancos — Instituție medicală multidisciplinară str. Moscova, 16 Tel.: 022 909-909, 022 909-908 www.sancos.md