13 august 2020

Sancos: Sănătatea și siguranța Dvs. este prioritatea noastră!

Sănătatea și siguranța Dvs. este prioritatea noastră!

În contextul pandemiei de COVID-19, consultațiile și operațiile plastice estetice se efectuează conform următoarelor cerințe:

  • Pacientul discută la telefon cu operatorul de la recepție sau chirurgul plastician, căruia i se comunică și solicitările pacientului(ei). Pentru schimbul de informații foto/video se utilizează rețelele WhatsApp, Viber, Skype, ș.a.
  • Completarea anchetei epidemiologice și investigarea stării de sănătate a pacientului(ei).

Pe lângă setul de bază de analize, este necesar testul la Covid-19 efectuat cu 24-48 ore înainte de intervenția chirurgicală. Operația se efectuează doar în cazul absenței oricăror contraindicații, a semnelor de infecție respiratorie acută și doar în cazul rezultatului negativ la testul Covid-19.

  • Consultația față în față se acceptă în funcție de necesitate. Chirurgul și pacientul trebuie să poarte în mod obligatoriu măști de protecție și să respecte distanța de 2 m.
  • În cazul în care pacientul(a) are deja o intervenție planificată, acestuia i se recomandă autoizolarea timp de 5-7 zile, pentru a minimiza șansa de infectare și de a fi în faza de incubare / pre-simptomatică în timpul operației.
  • La intrarea în clinică se completează un chestionar și se iau măsuri suplimentare de precauție, precum: termometria, prelucrarea mâinilor cu soluții dezinfectante, menținerea distanței sociale, respectarea marcajelor și interzicerea strângerilor de mână.
  • Înainte de operație pacientul va primi acorduri informative, pe care le va citi și semna. De asemenea, va fi instruit pentru perioada de pregătire pentru operație și perioada postoperatorie.
  • În salon este internată o singură persoană. Se menține distanța de 2 metri între pacienți și personalul clinicii.
  • Chirurgul poate avea doar un singur pacient sub supraveghere, păstrând aceeași distanță de 2 metri.
  • Rudele nu au dreptul la vizite și doar la externare vor avea permisiunea să întâlnească pacienții la intrarea în clinică. Rudele vor primi informația despre pacient(ă) prin intermediul telefonului.
  • Tot personalul este supus unui screening zilnic de sănătate înainte de a începe activitatea și sunt obligați să poarte măști și viziere pe tot parcursul zilei.
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 209
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Sancos — Instituție medicală multidisciplinară str. Moscova, 16 Tel.: 022 909-909, 022 909-908 www.sancos.md