8 august 2019

Afiș 8-11 august: Street music festival, picnic vegan, vacanța la muzeu

Atenție! Și în această săptămână vă așteaptă evenimente interesante pentru toată familia. Un festival de muzică în stradă, un picnic vegan în parc, o expoziție de formă, culoare, lumină și spațiu, ateliere de creație și multe altele. Nu ratați șansa de a vă petrece timpul liber util și plăcut alături de cei dragi!

8 august, joi

16:00 Vernisarea expoziției ”Formă, culoare, lumină, spațiu”.

Expoziția de la Muzeul Național de Artă al Moldovei organizată cu lucrări din ultimele decenii ale creației este însoțită și de un album care prezintă publicului viața, evoluția și originalitatea artistului Ingo Glass, îngrijit de istoricul de artă Vasile Duda. Evenimentul se va bucura de prezența sculptorului Alexandru Gavrilaș, directorul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Artă a Moldovei.
Adresa: str. 31 august 1989, 115.

9 august, vineri

17:30 Master-class de pictură în acuarelă.

Un master-class prezentat de pictorul de talie mondială Ion Carchelan. Cei prezenți vor cunoaște tehnica picturii în acuarelă pe suport umed. Tehnica respectivă este atractivă prin faptul că lucrarea poate fi creată rapid. La master -class: veți învățaa să pictați în acuarelă, veți crea propria lucrare, veți primi recomandări profesionale la tema picturii în acuarelă. Master-classu are o durată de 3-3,5 ore și este prevăzut atât pentru începători, cât și pentru pictori profesioniști.
Preț: 370 lei.
Locul desfășurării: Art-studio ”Șapte culori ale fericirii”.
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 693 7-05-18, 0 697 5-77-79.

18:30 Green MeetUp.

Luați cu voi prietenii vegani și non-vegani pentru o seară de chillout cu vorbe bune și atmosferă plăcută. Aduceți cu voi gustări vegane și ce mai credeți de cuviință (poate un joc de echipă)! Se planifică o seară veselă, distractivă și relaxantă în același timp.
Locul desfășurării: Art Labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.

19:00 Art&music Evening.

Sunteți invitați la o seară de muzică live. Avei posibilitatea să admirați o selecție de tablouri ale artiștilor locali reprezentativi, ascultând chitară acustică și voce, de la talentații Alina Porubin și Mihăiță Chiriac. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Peperete Art Gallery, Shop & School.
Adresa: str. Bănulescu-Bodoni, 8.

10 august, sâmbătă

11:00 Crearea unui joc 3D în KODU Gamelab.

Dacă jocurile la calculator este ocupația principală a copiilor acasă, atunci această lecție poate deveni primul pas spre a direcționa această ocupație în una utilă. Crearea jocurilor este o activitate mult mai provocatoare și interesantă decât doar a ne juca. Atelier pentru copiii de 9-14 ani.
Locul desfășurării: Junior STEPT IT Academia, filiala Buiucani.
Adresa: str. Alba-Iulia, 75, etajul 4.

11 august, duminică

11:00 Spectacol interactiv ”Capra cu trei iezi”.

Sunteți invitați împreună cu toată familia la spectacolul de animație distractiv, educativ și interactiv ”Capra cu trei iezi” - o istorie modernă care reflectă realitatea copiilor de astăzi. Spectacol recomandat copiilor de 2-7 ani. Durata: 60 minute.
Preț: 100-130 lei.
Locul deafășurării: Centrul cultural ”Odeon”.
Adresa: str. M. Eminescu, 55.
Telefon: 022 88-21-88.

12:00 Vegan picnic.

Luați păturele, fructe, legume și gustări vegane/raw vegan și mergeți la picnicul organizat în această duminică în Parcul Dendrarium. În timp ce copiii se vor juca în aer liber, dv. aveți posibilitate să mai stați de vorbă, să faceți schimb de idei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrarium, lângă terenul de joacă.
Telefon: 0 791 7-27-60.

12:00 Atelier de creație pentru copii.

Atelier de creație pentru copii. Toate materialele necesare vor fi oferite din partea organizatorilor. Copiii vor lua acasă lucrarea confecționată. Pentru participare este nevoie de înscriere prealabilă.
Preț: 60 lei.
Locul desfășurării: magazinul ”GRIF”, secotorul Râșcani.
Adresa: str. Moscova, 15/4.
Telefon: 0694 1-92-02.

18:00 Dandelion - Street music festival.

Festival de muzică în aer liber. Vă așteaptă evoluări acustice și nu doar ale celor mai talentați muzicieni de strădă, cântece de autor și hiturile preferate ale rock-ului rusesc, cultura americană și estrada națională. Este așteptată toată lumea, de la mic la mare. Intrare liberă.
Locul desfășurării: Parcul central „Ștefan cel Mare”, pe Aleea clasicilor.

13 august, marți

10:30 Vacanța la muzeu.

Muzeul Național de Istorie invită toți prietenii săi mici la o captivantă călătorie în lumea istoriei pentru a descoperi, cunoaște și înțelege împreună tainele ei. Copiii vor: descoperi istoria scrisului și primele instrumente de scris, scri hieroglife pe tăblițe de lut, vor învăța a scrie cu pana și peniță, vor ștampila cu ceară documente întocmite.
Preț: taxa de intrare: 2 lei - copii, 10 lei - adulți.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Istorie.
Adresa: str. 31 August 1989, 121A.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 86
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.