22 august 2019

Afiș 22- 28 august: Festivalul fructelor de mare, târg de haine cu vedete, bookfest 2019

Savurați din plin ultimile zile de vară! Vedeți lista celor mai interesante evenimente organizate în perioada 22-28 august în capitală, dar și în alte localități din țară și întocmiți calendarul de vizite pentru acest sfârșit de august.
Odihnă frumoasă!

21 august-1 septembrie

10:00 Târgul școlar 2019.

La târg găsiți: manuale, cărți, rechizite școlare, încălțăminte, articole vestimentare, uniforme, genți, rucsacuri, mărfuri pentru sport, servicii de educație, programe și jcuri cognitive.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".

23 23 august, vineri

17:00 MODULAR

Modular — întâlniri în cadrul cărora veți descoperi artiști locali, veți învăța trucuri din procesul lor de creație și le veți aprecia prestațiile. Pe 23 august, facei cunoștință cu trei muzicieni și veți afla mai multe detalii despre procesul lor creativ și despre ce îi inspiră să creeze muzică fără a folosi un computer.- Alex Buretz (caricaturist și designer moldovean), Eugen Boico (un profesionist cunoscut în domeniul publicității și creativității) și Alexander Vozikov ( managerul mai multor proiecte FinTech, iar în trecut, specialist în domeniul automatizării testărilor în IT).
Intrare gratuită.
Locul desfășurării: Artcor Hub.
Adresa: str. 31 august 1989, 137.

17:30 Seminar ”Ativează-ți metabolismul”.

O discuție despre cauzele unui metabolism lent și cum putem să punem la lucru acele reacții fiziologice de care depinde felul cum arătăm și nivelul nostru de energie. Serminarul va fi prezentat de Cerevatenco Cristina, terapeut nutriționist.
Preț: 75 lei.
Adresa: str. București, 23a.

18:00 Hai la școală - eveniment caritabil.

Acțiunea ”Hai la școală!” are rolul de a contribui la creșterea armonioasă a copiilor din familii defavorizate. Astfel, persoanele publice: Lilia Lozan, Olga Tapordei, Alexandru Lebedev, Anastasia Guțu, Sanda Diviricean, Sergiu Beznițchi, vor deveni pentru trei ore chelneri, iar toate bacșișurile vor fi donate pentru procurarea rechizitelor școlare extrem de necesare pentru cei 100 de copii din familii social-vulnerabile a r-lor Anenii Noi și Hâncești. Aceștia se vor bucura de rucsacuri, cărți și rechizite școlare. Seara va fi una plină de surprize, licitații, muzică ( alături de Lidia Isac și Anastasia Jantîc), mâncare gustoasă și multe emoții pozitive.
Locul desfășurării: Creme de la Creme.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 98A.

24 august, sâmbătă

11:00 Unicorn party.

Micile domnițe au posibilitatea să petreacă ultima sâmbătă a verii la o petrece cu tematica Unicornilor. În program: manichiură colorată, coafură cu paiete, machiaj în stil unicorn, prezentare de modă, cadouri și ședință foto.
Preț: 300 lei
Locul desfășurării: Glamour Girls.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.

14:00

Atelier de creație gratuit pentru copii. Picii vor desena, modela și se vor distra. Sunt așteptați copiii de toate vârstele.
Adresa: str. M. Eminescu, 63.
Telefon: 0 608 8-01-01.

19:30 Drum Circle.

Drum Circle - este un eveniment tradițional organizat de Art-Labyrinth, unde fiecare poate cânta la tobe sau alte instrumente arhaice. Puteți să aduceți un instrument personal sau să cântați la unul din cele care sunt la Art-Lab.
Preț: 30 lei.
Locul desfășurării: Art-Labyrinth, музей Земства.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Telefon: 0 695 6-50-33.

25 august, duminică

10:00 Târg de haine cu vedete.

Vintage Bazaar vă invită să petreceți o duminică din luna august în scop caritabil, alături de vedete. La târg veți găsi haine pentru toată familia - rochițe de toamnă, pulovere, fuste, bluze etc. Totodată - pălării, bijuterii, eșarfe, pantofi și genți.
Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Moldovita
Adresa: str. V. Alesandri.

12:00 Festivalul fructelor de mare.

Primul festival al fructelor de mare organizat în Moldova. Vă așteaptă: 3 tone de fructe de mare în 10 tigăi mega; 14 bucătari; artiști (muzică + umor).
Preț: 70 lei. Copii - 40 lei/până la 7 ani - gratis. Achitarea se face în ziua evenimentului.
Locul desfășurării: Complexul Manuc Bey, Hâncești.

12:00 International Kids Fashion Festival Summer 2019.

Festivalul este la a doua ediție. În acest an tematica festivalului este ”Familia mea”, respectiv dress codul evenimentului - family look. La târgul organizat în cadrul evenimentului găsiți: jucării, cărți, decorațiuni, accesorii, cosmetică, artă vizuală, piese vestimentare etc.

12:00 Master-class de pictură pe haine.

Un master-class potrivit pentru toată lumea, chiar și pentru cei ce cred că nu pot desena. Fiecare va avea în față un tricou simplu, care va fi transformat într-o operă de artă. Toate materialele necesare vor fi oferite de organizatorii atelierului.
Preț: 500 lei.
Locul desfășurării: Q-бар.
Adresa: str. 31 august 1989, 93A.

28 august-1 septembrie

10:00 Bookfest 2019.

Bookfest trece Prutul cu cele mai bune cărți pentru a patra ediție consecutivă a Salonului Internațional de Carte Bookfest Chișinău. Peste 50.000 de cărți, cu reduceri care merg până la 80% din prețul de copertă vor fi disponibile pentru cei interesați în cele cinci zile ale evenimentului.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 97
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.