27 decembrie 2018

Afiș 27 -31 decembrie: Gala de Revelion, circul de Crăciun, o seară a culturii spaniole

Sărbătorile de iarnă ne bat deja la ușă. Copiii au ieșit în vacanță și îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Crăciun, iar gospodinele au întocmit deja meniul pentru masa de Revelion. Și în oraș e forfotă mare! Au loc diferite evenimente atractive: se cântă colinde, se prezintă spectacole și concerte, se organizează petreceri pentru toată lumea și întâlniri cu eroii din povești. În afișul nostru găsiți lista tuturor evenimentelor interesante, ce se vor desfășura în capitală la finele acestui an.

25 decembrie-6 ianuarie

11:00 Spectacole de Crăciun pentru copii la ”Alfa Kids”.

În perioada vacanței de iarnă, complexul sportiv- distractiv ”Alfa Kids” a pregătit pentru copii un program special. Așadar, în perioada 25 decembrie-6 ianuarie, aici copiii vor avea posibilitate să se întâlnească cu eroii îndrăgiți. Toate spectacolele sunt gratuite, fiind prezentate în limba română și rusă.
Locul desfășurării: complexul sportiv-distractiv ”Alfa Kids”.
Adresa: str. Alba-Iulia, 75.

27 decembrie, joi

10:00 Magia Crăciunului la Biblioteca Națională.

Biblioteca Națională a Republicii Moldova vă invită în perioada 15 decembrie 2018 – 15 ianuarie 2019, în cadrul Târgului de Crăciun organizat de către Guvernul Republicii Moldova, la o serie de evenimente specifice sărbătorilor de iarnă: concerte, colinde, ateliere, expoziții, jocuri interactive și multe alte surprize. Intrarea și participarea la toate activitățile va fi gratis.
Adresa: str. 31 august 1989, 78A.

28 decembrie, vineri

10:00 Matineu + spectacolul ”Elefănțelul curios”.

Matineu de Anul Nou și spectacolul ”Elefănțelul curios” pentru copiii de la 2 ani. Durata evenimentului: 1 oră și 45 minute.
Preț: 60 lei – copii, 60 lei – adult.
Locul desfășurării: Teatrul Republican de Păpuși ”Licurici”.
Adresa: str. 31 August 1989, 121.
Telefon: 022 24-51-66.

18:00 Concert ”Vis de iarnă”.

A devenit deja o tradiție ca la finele anului Frații Advahov să organizeze concertul ”Vis de iarnă”. Evenimentul a ajuns la a treia ediție și vine cu multe surprize pentru public. Orchestra Municipală de Muzică Populară și Ansamblul artistic,,Plai Moldovenesc” al Ministerului Afacerilor Interne conduse de Frații Advahov, vor cânta alături de artiști îndrăgiți, care o să vă încălzească sufletul.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

29 decembrie, sâmbătă

11:00 Secretul croitorului.

Secretul croitorului – o istorie despre cum Crăciunul schimbă inimile oamenilor. Toții copiii și adulții sunt invitați la un eveniment gratuit, care le va rămâne în memorie prin istoria minunată și surprizele neobișnuite.
Locul desfășurării: Ginta Latină.
Adresa: str. Sfatul Țării, 18.

12:00 Petrecere de hârtie. Show de Revelion pentru copii.

În program: Moș Crăciun, Elsa și Olaf, show cu hârtie și multe surprize. Pentru participare este necesar să faceți o comandă în cafenea în valorare minimă de 100 lei/persoană. Rezervarea locului este obligatorie.
Locul desfășurării: Cats Cafe.
Adresa: str. Pușkin, 32.

13:00 Circul de Crăciun.

În program: multe animăluțe, câinișori la lecția de educația fizică, maimuțica balerină pe ponei, șarpe de trei metri lungime, omul cu mușchi de fier, femeia șarpe, trânta moșilor crăciuni, clovn și multe altele. Copiii până la 3 ani au acces gratuit.
Locul desfășurării: Palatul feroviarilor.
Adresa: str. Decebal, 2.
Telefon: 0 787 8-26-04.

14:00 Petrecere ”Regina de gheață”.

Clubul ”Glamour Girls” invită fetițele în împărăția fulgilor de nea, unde le așteaptă o mulțime de surprize. Micile prințese se vor distra cu proceduri de frumusețe, după care va avea loc o defilare a reginelor pe podiumul de gheață. Fetițele vor beneficia de ședință foto pe tot parcursul petrecerii.
Preț: 300 lei.
Adresa: str. Miron Costin, 18/1.
Telefon: 0 690 0-45-75.

18:00 Gala de Revelion.

Gala de Revelion a Teatrului Național de Operă și Balet ”Maria Bieșu” s-a transformat în timp într-o frumoasă și îndrăgită tradiție, care oferă prilej de sărbătoare și bucurie atât publicului, cât și artiștilor. Un spectacol feeric, din program nu vor lipsi opere, operete, arii, romanțe, duete din repertoriul clasic mondial, contemporan, dar și multe alte surprize.
Locul desfășurării: Teatrul de Operă și Balet ”Maria Bieșu”.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 152.

18:18 O seară a culturii spaniole.

O seară în care toată lumea va cunoaște cultura spaniolă. În program: muzică spaniolă în interpretare live, show, curiozități despre această țară, bucate naționale și băuturi preparate de către un spaniol, dansuri, elemente de decor, istoria culturii și multe altele.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Art-Labyrinth.
Adresa: str. Șciusev, 103.

30 decembrie, duminică

15:00 Spectacol ”Crăiasa zăpezii. Puterea inimii fierbinți”.

În program: discotecă pentru micuți, trucuri de acrobație și dansuri profesioniste, jocuri, concursuri, fotografii pe gratis cu Moș Crăciun și alți eroi ai spectacolului. Chiar la intrare, picii vor fi întâmpinați de către animalele magice, personajele vesele din basm, omuleții de zăpadă. Aceștia vor conduce invitații la brad, unde și va începe sărbătoarea.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici”.
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 112
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.