30 mai 2019

Afiș 30 mai-5 iunie: Ziua copiilor, Moldovan Design Week, trodelmarkt-ul de vară

Vara începe cu multă distracție, mai ales pentru cei mici! În contextul Zilei Copiilor, în capitală vor fi organizate o mulțime de activități interesante, startul cărora a fost deja dat. Nici adulții nu se vor plictisi – și pentru ei se preconizează evenimente pe măsură.

30 mai-2 iunie

10:00 Kid’s Expo.

În perioada 30 mai - 2 iunie, la KID'S EXPO, vă așteaptă cadouri, concursuri, diverse gustoșenii, master-classuri, precum și cea mai mare expoziție de produse pentru copii! În toate cele patru zile de expoziție, pentru micii vizitatori vor fi organizate test-drive-uri cu penny board-uri și role, jocuri pentru dezvoltarea creativității și imaginației, cadouri, cărți și jocuri de masă, pictură pe față, play station gratuit și multe altele. La KID'S EXPO vor exista atât de multe jucării și cadouri, încât nimeni nu va pleca cu mâinile goale, iar înghețata și dulciurile vor fi suficiente pentru toată lumea.
Locul desfășurării: CIE ”Moldexpo”.
Adresa: str. Ghioceilor,1.

1 iunie, sâmbătă

10:00 Sărbătoarea copiilor la Family Shopping Center.

Spectacol de animație în aer liber de Ziua Internațională a Copilului. Cei mici sunt așteptați la Family Shopping Center la un maraton al veseliei și al jocurilor, cu premii și distracție pe măsură.
În program: jocuri, concursuri, muzică, premii atractive.
Intrare gratuită.
Adresa: str. M. Sadoveanu, 20/1.

10:00 Distracții mari pentru cei mici.

Shopping MallDova vă invită la o petrecere, împreună cu personajele îndrăgite ale copiilor. Cei mici și cei mari sunt invitați pe 1 iunie să se bucure de jocuri, animatori, clovni, face painting, confecționarea animăluțelor din baloane, bule de săpun, dar și de multe alte surprize. Ziua copiilor va culmina cu un program special, iar distracția va fi neapărat însoțită de cântece, dansuri și concursuri cu participarea copiilor. Acces gratuit.
Adresa: str. Arborilor, 21.

10:00 Mega eveniment.

Ziua Mondială a Viitorului și Ziua Mondială a Copiilor marcate printr-un program dedicat în totalitate vedetelor acestei zile. În program: ateliere de creație, cadouri, jocuri, loterie, surprize.
Locul desfășurării: Papirus Market.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 13/1.

10:00 Ziua Copilului la Wonderland.

O petrecere, împreună cu personajele preferate ale copiilor!
Cei mici și cei mari sunt invitați pe 1 iunie să se bucure de multe surprize și concursuri, gustări gratuite și o dispoziție excelentă garantată!
Locul desfășurării: parcul Wonderland, Atrium.
Adresa: str. Albișoara, 4

10:00 Noi tehnologii pentru cei mai inovativi copii.

Moldtelecom te invită la petrecerea noilor tehnologii pentru cei mai inovativi copii - o zi plină de distracții cu cele mai preferate jocuri. Participați la prima dv. cursă live cu mașini cu telecomandă, concurați cu prietenii în FIFA, Mortal Combat, aventurați-vă în curse virtuale de mașini, săriți în bazinul cu mingi colorate și vedeți tot ce este nou în lumea gadgeturilor.
Locul desfășurării: Ciocana, magazinul Moldtelecom.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 28/4.

10:00 Ziua copiilor la Manuc Bey.

În program: animatori, cântece, dansuri, jocuri, concursuri, disco pentru copii, înghețată gratuită.
Locul desfășurării: Conacul Manuc Bey din Hâncești.

11:00 În căutarea locuitorilor de pe insula Alfa.

De 1 iunie, toți copiii sunt invitați la ”Alfa Kids” într-o aventură pe o insulă magică. Acolo unde este ascunsă o comoară, pe care picii va trebui să o găsească, fiind ajutați de o maimuță, un papagal și un câine. Vor fi o mulțime de concursuri, cadouri, dansuri și veselie, trucuri magice și experimente științifice.
Locul desfășurării: Alfa Kids.
Adresa: str. Alba Iulia, 75.

11:00 Trodelmarkt – iarmarocul copiilor.

La Tryudik copiii vând jucării și cărțile de care nu mai au nevoie. Orice copil între 4 și 17 ani poate participa. Este necesară inregistrarea în ancheta https://clck.ru/Fyvfe Taxa de participare - 45 lei. Chiria unui loc la masă - 30 lei (dimensiunea locului aproximativ 60x60 cm). Puteți veni cu propria masa, atunci achitați doar participarea.
Locul desfășurării: parcul central ”Ștefan cel Mare”.
Telefon: 0 795 6-17-04.

11:00 Micuții, la start!

O mare sărbătoare a familiei, organizată al șaselea an consecutiv. Micuții se vor întrece la mersul de-a bușilea. Atât participanții, cât spectatorii vor avea parte de multe emoții frumoase. Chiar la înregistrare, fiecare copil – participant va beneficia de un cadou.
Locul desfășurării: Atrium, etajul 4.
Adresa: str. Albișoara, 4.

11:00-14:00 ”O zi prin lume” cu ARTICO.

Guvernul Republicii Moldova, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și Centrul Republican pentru Copii și Tineret ARTICO invită toți copiii într-o călătorie imaginară „O zi prin lume”. Copiii vor cunoaște culturile Italiei, Franței, Spaniei, Chinei, Indiei, Turciei, Egiptului, Madagascarului, Americii, Braziliei și Mexico. Vor face un tur în jurul lumii și vor cunoaște valorile și tradițiile țărilor necunoscute cu dans, muzică, sărbători naționale, sport și port tradițional.
Locul desfășurării: Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

11:00 Pe aripile copilăriei.

Petrecere de Ziua Copilăriei. Cântece și dansuri, plimbări cu trenuțul, activități și jocuri, surprize, clovni și animatori, multă voie bună.
Locul desfășurării: Complexul memorial ”Feciorilor Patriei- Sfântă amintire”.
Adresa: str. Miron Costin, 13/1.

11:00Festivalul ”Copilărie dulce păpădie”.

A IV-a ediție a festivalului ”Copilărie dulce păpădie”. În program: ateliere pentru copii, tobogane, carusel, show gastronomic oferit de Irina Negară, prezentări de modă, piscină, master-classuri, înghețată și concert pentru copii și părinți.
Locul desfășurării: complexul turistic ”Costești”.

12:00 Ferma bunicilor.

Toată familia este invitată la ferma bunicilor. Copiii de 2-7 ani vor participa la prepararea unor gustări sănătoase pregătite alături de un profesionist, vor afla cum decurge viața la țară. Atelierele de gătit sunt gratuite.
Locul desfășurării: Zity Mall.

13:00 Ziua Copiilor la Leader Land.

La ”Leader Land” e triplă sărbătoare – ziua copiilor, cea de-a doua aniversare a centrului și petrecerea absolvenților instituției. Sărbătoarea va fi organizată într-un format nou și surprinzător, alături de Laboratorul ”X”. Marea surpriză – doar de 1 iunie beneficiați de cele mai fierbinți reduceri la programele centrului.
Adresa: str. Testemițeanu, 17/6.
Telefon: 0 681 4-11-41.

2 iunie, duminică

10:00 Târg de haine.

Vintage Bazaar vă invită la o ediție specială la început de vară. In cadrul târgului vor fi expuse hăinuțe pentru întreaga familie. Rochițe de vară, fustițe, bluzițe toate în culori vii, multă dantelă și pălării, bijuterii și eșarfe elegante, pantofi și genți, lucrușoare făcute de mânuțe iscusite.
Locul desfășurării: Moldovita.

12:00 Family Quiz.

Pentru prima dată în Moldova! Family Quiz – un joc intelectual pentru întreaga familie! Acest joc unește generațiile, e un motiv perfect de a vă petrece o zi liberă împreună cu toată familia; un joc bilingv (atât în limba română, cât și în limba rusă); o sumedenie de premii: dulci și gustoase, prețioase și fără de preț, pentru un rezultat bun și pentru dorința de a câștiga, pentru ochi frumoși și cel mai intrigant zâmbet :) etc.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Andy’a Pizza.
Adresa: str. Armenească, 45A.
Telefon: 0 697 9-55-88.

15:45 Quest pentru copii de vârstă școlară.

Genericul jocului – ”În căutarea comorilor”. Timp de 1,5 ore, participanții vor avea parte de: probleme de logică și rebusuri; atmosferă de joc, petrecerea distractivă a timpului liber împreună cu copiii, surprize și cadouri, aventuri magice.
Pentru participare, este nevoie să formați o echipă de 3-8 persoane, cu vârste cuprinse între 8-16 ani.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Parcul Dendrariu.

3-9 iunie

10:00 Moldova Design Week 2019.

Și în acest an, sigurul festival dedicat industriilor creative din Moldova vine cu un program amplu. Timp de 7 zile, la ”Artcor” puteți vizita gratuit expoziția principală în care se vor concentra toate industriile creative din țară. Tot în curtea Academiei de Muzică Teatru și Arte Plastice, veți putea vedea și o Expoziție de Fotografie Conceptuală, găzduită de galeria Bunker. O altă zonă de activare este scuarul Palatul Național „Nicolae Sulac”. Aici va fi creat singurul Labirint Urban, dar și MDW shop. Totodată:
4 iunie - în curtea Muzeului Național de Istorie a Moldovei – Proiecție de Scurtmetraje Moldovenești Amețitoare;
5,7,8,9 iunie - Moldovan Design Week și Teatrul Geneza Art prezintă un performance teatral – „The Faces of Macbeth”.
7 iunie - Noaptea studiourilor de creație.
8 și 9 iunie - Fashion Pop Up Shop.

5 iunie, miercuri

18:00 Fashion Soirée Resort Collections 2019.

Fashion Soirée Resort Collections 2019 marca „DIN INIMĂ”, ediția a IV-a, vă invită la un eveniment select din lumea modei! O seară de vară sub cerul liber, într-o atmosferă cum nu mai găsești la Chișinău! Cei mai buni designeri autohtoni, dar și persoane publice din Moldova, vedete, membri ai comunității diplomatice, vă vor demonstra cele mai fresh ținute pentru sezonul estival.
Locul desfășurării: restaurantul ”Pani Pit”.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 312
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.