10 august 2015

Mamele cu mulți copii în dificultate susținute de Medpark

Spitalul Internațional Medpark continuă proiectul de responsabilitate socială "La Medpark, cu o viață nouă ajutăm două".

În acest an, alte 120 de mame vor beneficia de seturi de naștere "Bun venit pe lume!". Acestea conțin produse de igienă pentru mame și bebeluș, medicamente, hăinuțe pentru nou născut, precum și alte lucruri necesare pentru prima perioadă de după naștere.

Idris Ozcelik, Manager General Medpark: "Prin acest proiect ne-am propus să aducem nu doar inovație și calitate în medicină, dar și să fim un exemplu pentru sectorul ocrotirii sănătății, la capitolul responsabilitate socială. Medpark dispune de o maternitate modernă. Împreună cu mamele ce au ales să nască la noi, am decis să ajutăm femeile în dificultate cu mulți copii, care au nevoie de suport după nașterea bebelușului. "La Medpark, cu o viață nouă ajutăm două" este la cea de-a doua ediție și desigur vom continua."

La Medpark, cu o viață nouă, ajutăm două

Și în acest an seturile de naștere sunt procurate cu ajutorul mămicilor care în 2015 au ales să nască la Medpark, la cea mai performantă maternitate din țară. Pentru a oferi o șansă femeilor cu o situație materială precară, 50 la sută din valoarea setului de naștere este acoperită de Medpark, iar cealaltă parte din cost este alocată din suma pe care o achită femeile pentru serviciile de maternitate ale spitalului. Și în acest an, beneficiarele campaniei sunt mamele care cresc și educă cel puțin 3 copii, iar în același timp așteaptă venirea pe lume a unui nou membru. Lunar, câte 10 seturi de "Bun venit pe lume!" sunt donate beneficiarelor proiectului, indiferent de maternitatea aleasă de acestea pentru a naște.

Lilia Ciobanu, mamă a 4 copii, s. Ghermănești, r. Telenești: "Pentru mine aceste lucruri sunt foarte bine-venite. Ne permitem să cumpărăm scutece foarte rar, doar atunci când ieșim undeva. Vă mulțumesc mult."

Galina Foca, mamă a 3 copii, s. Saharova, r. Glodeni: "Mulțumesc mult pentru darurile aduse. Am rămas plăcut surprinsă. Aceste lucruri sunt foarte importante pentru noi. Așa cum am născut tripleți, cheltuielile pentru scutece, lapte și altele sunt foarte mari. A fost o mare surpriză pentru noi".

Renata Scripcăraș, mamă a 4 copii, s. Inești, r. Telenești: "La noi în familie lucrează doar soțul, de aceea nu ne ajung bani să cumpărăm de toate. Iată de ce aceste cadouri pe care mi le-a dăruit Medpark sunt foarte utile."

Parteneriat în sprijinul bebelușilor

Proiectul "La Medpark, cu o viață nouă ajutăm două" a fost lansat din dorința primului spital internațional din Moldova de a fi alături de cât mai mulți bebeluși. Astfel, în cadrul primei ediții au primit ajutor 120 de mame. Startul celei de-a doua ediții a fost dat în raioanele Glodeni, Telenești și Orhei, primele 3 raioane din acest an în care a ajuns echipa Medpark. Până la sfârșitul acestui an seturile de naștere vor fi dăruite mamelor din familii social vulnerabile din alte 9 raioane.

De ce să alegi serviciile de maternitate Medpark?

  • Servicii medicale 24/24 ore:linie de gardă pentru urgențe obstetrice și ginecologice.
  • Monitorizarea permanentă a sarcinii:analize de laborator, echipamente performante, ecografie fetală, diagnostic prenatal, inclusiv genetic, diverse specialități medicale.
  • Posibilitateade a alege medicul dintr-o echipă de top.
  • Echipă medicală cu experiență:specialiști cu o vastă experiență în asistarea sarcinilor multiple și a celor cu grad înalt de complexitate.
  • Investigații complexe pentru nou-născuți: ecocardiografie, ecografie transfontanelară, audiometrie, investigații pentru diverse tipuri de boli metabolice.
  • Serviciu ATI cu gardă continuă:monitorizare permanentă a stării mamei și a bebelușului, terapia durerii și îngrijire postoperatorie.
  • Confort:saloane de 5 stele, pentru 1 persoană, care oferă toate condițiile pentru confortul mamei și al bebelușului.
  • Terapie intensivă neonatală: pregătiți în eventualitatea apariției oricăror probleme la naștere.
  • Centru de Educație Prenatală: programe educaționale pentru viitorii părinți, cu acces gratuit.
  • Pediatrie: continuarea îngrijirii copilului după externare prin serviciul performant de pediatrie.
  • Pachete de naștereîn funcție de necesități: Safe Care și Extra Care.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 100
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md