6 septembrie 2016

Septembrie — "luna inimii" la Medpark

Centrul Cardiologie și Cardiochirurgie Medpark te îndeamnă și te ajută să ai grijă de inima ta și a celor dragi!

Cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii, marcată pe 29 septembrie, Medpark dedică întreaga lună septembrie sănătății inimii. În timpul campaniei te invităm să participi la activitățile tematice și să beneficiezi de ofertele speciale pentru o inimă sănătoasă.

Pentru ca tu și cei dragi să aveți inimi puternice și sănătoase, Medpark îți pune la dispoziție:

  • Diagnostic și tratament gratuit al infarctului de miocard — echipa cardiologică îți oferă servicii de diagnostic și tratament modern gratuit al infarctului miocardic (coronarografie și angioplastie), în baza poliței de asigurare medicală. În cazul în care medicul ți-a stabilit diagnosticul de "cardiopatie ischemică" sau suspectează că ai suferit un infarct miocardic, nu trebuie decât să ceri un bilet de trimitere la Medpark și să te programezi la 022 40-00-40.
  • Programul de Reduceri pentru Pensionari, care se pot bucura de o ofertă specială pentru serviciile cardiologice. Astfel, în fiecare joi, de la ora 12:00 până la ora 16:00, pensionarii care simt dureri în piept la efort fizic beneficiază de:
    • consultația gratuită a cardiologului
    • electrocardiograma gratuită
    • 30% reducere la: ecocardiografie, treadmill test, testele de laborator (cholesterol LDL, colesterol total, urea serică, creatinina serică, analiza generală a sângelui).
  • „Școala Inimii” — seminare educative despre sănătatea inimii, prevenirea și tratarea afecțiunilor cardiologice. Primul seminar, cu subiectul „Infarctul miocardic: simptome, prevenire, tratament”, se va defășura în data de 22 septembrie.
  • 29 septembrie — Ziua Mondială a Inimii, cu sloganul internațional „Power your life! / Dă valoare vieții tale” Cu această ocazie, Medpark va organiza un eveniment în aer liber, unde vei primi consultații gratuite de la cei mai buni medici cardiologi, te vei implica în activități sportive și vei participa la concursuri.
  • Control Cardiologic complet, la preț optimizat de 2130 lei — include un set de analize, investigații și consultații, recomandat pacienților de toate vârstele, în special celor care prezintă risc de boli cardiovasculare.
  • Control Cardiologic Express - pachet de investigații și consultații destinat persoanelor care necesită monitorizare periodică (pacienți după angioplastie coronariană, infarct miocardic, angina pectorală), la preț de doar 1100 lei.

Urmărește-ne pe pagina de Facebook și pe site pentru a afla detalii despre fiecare eveniment din cadrul campaniei "Luna Inimii la Medpark"!

Ai grijă de inima ta și a celor dragi!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 576
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md