11 octombrie 2016

Ziua Mondială a Inimii cu Medpark: Ai grijă de inima ta și a celor dragi

Spitalul Internțional Medpark continuă tradiția de a organiza cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii evenimente de informare și prevenire a bolilor cardiace.

În acest an, în data de 14 octombrie, Medpark invită publicul să petreacă o zi frumoasă în parcul central al capitalei, unde pot afla de la cei mai buni cardiologi din țară cum să aibă o inimă sănătoasă.

Activitățile Medpark cu ocazia Zilei Mondiale a Inimii 2016 se vor desfășura în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”, Scuarul Europei, Aleea Prieteniei.

Aici toți doritorii vor beneficia de:

  • consultarea medicilor cardiologi Medpark și măsurarea gratuită a tensiunii arteriale;
  • informații de ultimă oră despre factorii de risc, sănătatea inimii, metodele de tratament, modificările simple în rutina zilnică care previn afecțiunile;
  • materiale informative gratuite cu sfaturi pentru sănătatea inimii;
  • antrenamente cardio publice cu antrenorii "Bio Sport";
  • activități distractive cu muzică și animatori;
  • cabină foto pentru poze amuzante cu familia sau prietenii;
  • trambulină pentru copii;
  • cadouri de la Medpark: magneți, mere roșii pentru sănătatea inimii, magneți foto;
  • cadouri-surpriză pentru cei care poartă elemente vestimentare în formă de inimă.

Bolile cardiace rămân principalul motiv de deces în lume și în Republica Moldova, aproape 60 la sută din cazurile de mortalitate fiind provocate de astfel de afecțiuni. Deoarece 80% din bolile de inimă ar putea fi prevenite sau tratate dacă sunt depistate la timp, Medpark inițiază în mod constant acțiuni de sensibilizare privind importanța controalelor periodice și a unui mod sănătos de viață în cadrul campaniei de informare "Ai grijă de inima ta și a celor dragi!". Activitățile din acest an sunt organizate sub umbrela acestei campanii.

Consultații și diagnostic cardiologic

Pentru o inimă sănătoasă, specialiștii Medpark recomandă controalele medicale efectuate periodic. Un control cardiologic elementar presupune consultația medicului cardiolog și efectuarea electrocardiogramei, care îi vor oferi medicului informații generale despre starea inimii tale. În cazul în care medicul suspectează anumite afecțiuni, poate indica investigații ulterioare și un consult repetat. Deoarece consultația repetată a pacientului este esențială pentru analiza rezultatelor investigațiilor și urmărirea tratamentului, la Medpark a doua consultație în policlinică este gratuită, în decurs de 12 zile calendaristice (la același medic).​ În plus, ai electrocardiograma inclusă în prețul consultației cardiologului și beneficiezi astfel de 2 consultații + electrocardiograma la prețul de 400 lei.

Check-up cardiologic la Medpark

Pentru persoanele care suspectează anumite afecțiuni cardiologice sau doresc să efectueze un control cardiologic mai aporfundat, la Medpark beneficiezi de un control complet specializat pentru a verifica starea sănătății inimii — Check-up Cardiologic. Acesta include toate analizele, examenele și consultațiile necesare, cu rezultatele în aceeași zi. Controlul cardiologic complet este recomandat anual și poate fi începutul unui plan de acțiune individual, pentru menținerea sau îmbunătățirea sănătății inimii.

Centrul Cardiologie și Cardiochirurgie Medpark — singurul centru cu profil cardiologic din Republica Moldova care cuprinde sub același acoperiș un departament consultativ și staționar, cardiologie intervențională și cardiochirurgie. Aici beneficiezi de o infrastructură modernă și servicii medicale complete, prestate de către o echipă de medici profesioniști cu experiență internațională.

Pentru programări, contactează-ne la 022 40-00-40 sau apropie-te la Recepția Medpark.

Pentru a vizualiza lista completă a serviciilor oferite de Medpark, accesează Servicii Medicale.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 11 Vizualizări de la publicare: 603
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Medpark — Spitalul internațional str. A. Doga, 24 Tel.: 022 40-00-40 www.medpark.md