10 februarie 2020

Este nevoie de înlocuit implanturile mamare în timp?

Multe paciente în cadrul consultației ne întreabă dacă implanturile utlizate pentru mărirea sânilor au garanție pe viață. Aceasta este o întrebare care necesită o abordare complexă. Firmele producătoare, oferă garanție pe viață din punct de vedere a toleranței față de țesuturi, dar din practică putem spune, că ele totuși necesită schimbare în anumite cazuri individuale.

Perioada în care implanturile mamare pot rămâne în organism depinde de mai mulți factori. Odată cu înaintarea în timp, în organismul femeilor survin diferite schimbări legate de forma sânilor – acestea au legătură cu sarcina, alăptarea, anumite modificări hormonale (menopauza), oscilații în greutate, înaintarea în vârsta.

Aceste modificări ale sânilor, la dorința pacientei, pot fi corectate prin schimbarea implanturilor cu altele potrivite.

O altă cauză pot fi traumatismele la nivelul sânilor, care pot determina spargerea implantelor și în consecință, înlocuirea lor.

Și nu în ultimul rând, trebuie să menționăm că cel mai mare procent care rezultă cu schimbarea implanturilor, revine dorinței pacientelor de a avea un bust mai mare, decât cel obținut ca rezultat al primei intervenții.

Esențialul pentru intervenția de augumentare mamară rămâne alegerea unui medic chirurg plastician cu experiență și îndemânare.

Pentru orice eventuale întrebări, te așteptăm la consultație.

Frumusețea și sănătatea sunt de neprețuit!

Ai încredere în cei mai buni!

Informații suplimentare și programări la +373 (22) 909-909.

www.sancos.md
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 117
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Sancos — Instituție medicală multidisciplinară str. Moscova, 16 Tel.: 022 909-909, 022 909-908 www.sancos.md