13 februarie 2020

Afiș 13-16 februarie: Ziua Îndrăgostiților, excursie-quest, raw chocolate day

Ce planuri aveți pentru acest sfârșit de săptămână? Dacă încă nu aveți nicio idee în acest sens, vă prezentăm lista celor mai interesante, dar și utile evenimente ce vor avea loc la Chișinău.

13 februarie, joi

17:00 Școala pentru sănătatea inimii Medpark — Colesterolul mărit.

Dr. Mihai Tașnic, medic cardiolog intervenționist Medpark, va răspunde la întrebări precum: care sunt factorii ce cauzează creșterea colesterolului în sânge, cum se stabilește diagnosticul de dislipidemie, în ce constau metodele contemporane de tratament, de e este importantă evidența la medic a persoanelor cu nivel ridicat de colesteror, cum poate fi prevenită dislipidemia și complicațiile acesteia. Înregistrarea este obligatorie.
Locul desfășurării: Spitalul Internațional Medpark, et. 5, Sala de conferințe.
Adresa: str. A: Doga, 24.

14 februarie, vineri

12:00 Raw chocolate day.

Eveniment pentru toți iubitorii de ciocolată. Bucătarii de la Biorganic vor pregăti prăjituri extrem de delicioase, dar și sănătoase cu ciocolată raw.
Locul desfășurării: BIOrganic Raw Cafe.
Adresa: str. M. Eminescu, 39A.

15:00 Excursie-quest + degustare la "Invino".

Toate persoanele romantice sunt invitate să petreacă a doua parte a zilei de vineri într-o modalitate neobișnuită. Veniți la ora 15:00 în parcul central, la havuz pentru a participa la o excursie-quest, în cadrul căreia veți afla istoriile de dragoste ale unor personalități cunoscute. Participanții erudiți vor primi și premii. La finalul excursiei, veți avea posibilitatea să degustați vinuri de la diferiți producători. Numărul de locuri este limitat, motiv din care înscrierea este obligatorie.
Preț: 150 lei.
Telefon: 0621 1-01-00.

16:00 Master-class gratuit "Crearea unei felicitări animate".

La master-class sunt invitați toți copiii de 9-14 ani și părinții acestora. Evenimentul este o oportunitate pentru copii de a-și petrece timpul interesant și util, de a învăța instrumentele prin care se crează o felicitare animată în Adobe Photoshop. Într-o oră copiii vor crea propria felicitare animate și vor învăța să creeze un colaj, utilizeze filtrele, modifice fundalul imaginilor, utilizeze straturile.
Locul desfășurării: Junior STEP IT Academy, filiala Ciocana.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 42/3.

19:00 Red Party.

Petrecere de Ziua Îndrăgostiților. În program: concursuri, dulciuri, premii și discotecă de hârtie. Dacă doriți să participați, înscrieți-vă la telefon. Dress cod — culoarea roșie.
Locul desfășurării: Niagara Fitness Club.
Adresa: str. Ghidighici, 5.
Telefon: 022 21-00-21.

15 februarie, sâmbătă

10:00 Atelier de creație în tehnica Macrame.

Cei prezenți la atelier vor învăța să confecționeze o inimioară în tehnica Macrame. Atelierul va fi coordonat de Tatiana Dodon-Salinski, maestru al tehnicii Macrame. Durata: 2 ore.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: studioul de creație "Mishop Studio", CC UNIC, etajul 5.
Telefon: 0 620 0-61-00, 0 604 0-06-61.

11:00 Îndrăgostiți pe bicicletă.

Sâmbătă, toți cei ce sunt îndrăgostiți și au biciclete sunt invitați să facă o plimbare pe biciclete pe un traseu în formă de inimă.
Locul întâlnirii: Monumentul "Ștefan cel Mare".

11:00 Atelier de creație.

Atelier de creație în cadrul căruia veți avea posibilitatea să dați frâu liber imaginației. Cei prezenți la atelier vor transforma obiecte obișnuite în creații neobișnuite. Cu ajutorul pensulei și culorilor, vor imortaliza imaginile care trec prin minte. Acest atelier este pentru adolescenți și maturi, cu sau fără studii în domeniul artei.
Preț: 150 lei. Cu toate materialele incluse.
Locul desfășurării: Tucano Coffee Brasil.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.

12:00 Master-class ”Pictură pe batic”.

Atelier de pictură pe batic în tehnici diferite — fierbinte și rece, prezentate de pictorița renumită Olesea Șibaeva. Lucrările artistei sunt în colecții particulare, în multe țări ale lumii. În cadrul master-classului veți crea propriul tablou și veți afla secretele tehnicii respective.
Locul desfășurării: Art-studio "Șapte culori ale fericirii".
Adresa: str. Pușkin, 12.
Telefon: 0 693 7-05-18.

13:00 Master-class pentru copii "Biscuiți în formă de inimioare".

Master-class culinar prevăzut pentru copii de 6-10 ani. Picii vor învăța să facă aluat, iar apoi din acesta vor modela biscuiți în formă de inimioare, utilizând forme speciale. Asemenea activitate dezvoltă motricitatea fină a degetelor, atenția vizuală și auditivă. La master-class pot veni copii atât vorbitor de limba română, cât și rusă.
Preț: 120 lei.
Locul desfășurării: Art-studio Amighen.
Adresa: str. Albișoara, 82/12.
Telefon: 0 686 4-80-20.

13:00 Workshop "Cum comunic eficient cu copilul meu".

Un workshop pentru toți cei interesați de tema — "Comunicarea în relația părinte-copil". Va fi o întâlnire interactivă, cu exerciții, situații concrete, fiind prevăzută în special pentru mame.
Locul desfășurării: Psyavin.
Telefon: 0 796 3-21-40.

16 februarie, duminică

12:00 Master-class pentru copii.

Genericul atelierului — "Să ne simțim fericiți în lumea culorilor". Micii artiști sunt invitați la un atelier de creație în cadrul căruia vor învăța să creeze în tehnica vitralii — pictură pe sticlă.
Preț: 50 lei.
Locul desfășurării: Papirus Market.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 87
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.