13 martie 2019

Afiș 14-20 martie: Lecții de stil, competiție de patinat pe role, carnaval magic, Celebration 2019

Săptămâna aceasta avem parte nu doar de vreme frumoasă, ci și de evenimente interesante. Învățăm să ne alegem corect garderoba, participăm la acțiuni de salubrizare, mergem la târguri de caritate, la spectacole și workshop-uri. Petreceți timpul liber plăcut și util împreună cu familia!


EVENIMENTELE PARTENERILOR NOȘTRI

15-17 martie

10:00-19:00 Expoziția "Celebration 2019".

Târg specializat cu cele mai bune soluții pentru orice sărbătoare. Tematicile principale ale expoziției: Farmecul sărbătorii, Garderoba festivă, Magia Sărbătorii, Detalii importante, Emoții de sărbătoare, Arta Frumuseții. Peste 100 de prestatori de servicii și produse. Prețuri speciale pentru miri și mirese. În program: prezentarea celor mai noi colecții de rochii de mireasă și de seară, evoluarea interpreților, moderatori și DJ. La fel, puteți participa la tombole și concursuri. Ceremonia de deschidere a expoziției va avea loc pe data de 15 martie, ora 12:00.
Înregistrează-te și obține bilet gratuit.
Locul desfășurării: Palatul Republicii.


EVENIMENTELE NOASTRE

16 și 17 martie

10:00 Curs de stil oferit de autoarea Elena Ștogrina.

"Însuși stilul" — curs de stil prezentat de autoarea Elena Ștogrina, expert de imagine. Cursul reprezintă o șansă reală de a vă schimba viața spre bine, de a atrage lucruri noi și de a pune în aplicare cele mai îndrăznețe dorințe. Cursul este structurat în trei părți separate: 1. Modulul ”Magia culorii”; 2. Modulul ”Silueta ideală”; 3. Modulul "Stilul perfect".
Autoarea cursului, Elena Ștogrina, cea care a fondat o școală de stil personal, cu ajutorul programului său unic a reușit să schimbe viața a sute de oameni.
Locul desfășurării: Centrul transformațional "N. Melehina".
Adresa: str. Tighina, 13 – 9.



15 martie, vineri

18:00 Master-class gratuit: "Design interior — de la idee la realizare".

În program: prezentarea cursului design interior, programe grafice pentru un proiect de design interior: Autodesk — 3ds Max, Autodesk AutoCAD, Adobe Photoshop s.a; certificarea internațională Autodesk, Adobe; probleme actuale în designul de interior; -soluții și sfaturi în rezolvarea problemelor unui design de interior; exemple de lucrări a studenților STEP IT Academy Moldova; posibilitatea de a încheia contractul pentru studii la prețuri speciale; - Consultații individuale.
Locul desfășurării: STEP IT Academy Moldova.
Adresa: str. Decebal, 139, etajul 3.

16 martie, sâmbătă

10:00 Iarmaroc caritabil.

Iarmaroc caritabil organizat cu scopul colectării ajutorului financiar pentru micuța Victoria Garabajiu — o fetiță care suferă de boală cardiacă înnăscută. La târg veți găsi la prețuri reduse: îmbrăcăminte, încălțăminte, accesorii, cărți, jucării, confecții hand-made și diferite alte obiecte.
Locul desfășurării: Shop-Mesto.
Adresa: str. Alecu Russo, 15.

11:00 Salubrizăm râul Bîc.

Acțiuni de salubrizare a râului Bîc. Participanții vor evacua toate deșeurile menajere — sticlă, plastic, cauciucuri, pungi etc. Doritorii de a se implica vor primi mănuși de la organizatori.
Adresa: str. Cantonului, 10.
Telefon: 0 609 9-77-44.

15:00 Sănătatea și frumusețea femeii.

Invitata specială a evenimentului este doamna doctor nutriționist Mihaela Bilic - celebra nutriționistă care a tratat și a corectat regimul alimentar al multor vedete și persoane publice din România. La Chișinău vine să interacționeze cu publicul de aici. Astfel, timp de 3 ore oricine prezent în sală va putea să-i pună întrebări, să ceară sfaturi, să-i solicite părerea. Vei afla secretele unei alimentații corecte, desființarea miturilor despre diete, alimente interzise sau miraculoase, trucuri practice pentru iubitoarele de dulciuri, făinoase, brânzeturi; cum putem, cu ajutorul mâncării, să încetinim îmbătrânirea; alimentația pentru gravide, bărbați, adolescenți și copii.
Preț: 200 lei, în ziua evenimentului — 250 lei.
Locul desfășurării: V-Continental Business Center.
Adresa: str. D. Cantemir, 5/4.

17:00 Bolile copilăriei. Seminar.

Bolile copilăriei – cauza psihologică și tratament cu uleiuri esențiale. Seminar informativ despre ”mesajul” psihologic al bolilor, necesitățile ascunse din spatele durerilor. Totodată, veți afla cum uleiurile esențiale pot ajuta o mămică, un tătic, un bunel sau o bunică în ameliorarea stării de sănătate a micuțului pe care îl îngrijește.
Preț: 200 lei în ziua evenimentului, până pe 15 martie — 150 lei.
Locul desfășurării: ZEN Centru psihologic.
Adresa: str. Hâncești, 43.

18:00 Mall of Fame.

A VIII-a ediție a frumosului proiect de modă și stil — Mall of Fame. Evenimentul vă cuprinde prezentarea ținutelor noi din colecția primavară-vară 2019, pe podiumul căruia vor defila cele mai cunoscute persoane din showbiz-ul autohton. Cele mai bune selecții de branduri vor impresiona publicul în ceea ce priveste cultura vestimentară la categoriile business, cocktail, casual chic, culori sau nuanțe nud, stiluri îndraznețe, precum și trenduri în materie de lifestyle și beauty. Invitatul special al acestei ediții este renumita Adelina Pestrițu, una dintre cele mai influente persoane din online-ul românesc, care vine să ne vorbească despre cele mai noi tendințe fashion și să ne dezvăluie trucurile, dar și sfaturile în ceea ce privește cultura vestimentară, rafinamentul și eleganța.
Locul desfășurării: Shopping MallDova.
Adresa: str. Arborilor, 21.

17 martie, duminică

9:30 Campionat pentru copii la patinat pe role.

Competiție la slalom pe role în rândul copiilor (nivel profesionist și amatori). Participanții vor fi grupați pe categorie de vârstă — 3-6 ani, 7-9 ani, 10-15 ani. Băieții și fetițele participă separat.
Locul desfășurării: Roller Park Moldova.
Adresa: str. Decebal, 23/1.

10:00 Iarmaroc caritabil.

Iarmaroc caritabil organizat cu scopul colectării de bani pentru micuțul Daniil. Băiețelul are 3 luni și suferă de boală cardiacă înnăscută. La iarmaroc veți găsi: îmbrăcăminte nouă și second hand pentru copii și adulți, confecții hand made și multe alte lucruri.
Locul desfășurării: Universitatea Pedagogică ”Ion Creangă”.
Adresa: str. Ion Creangă, 1.

12:00 Carnavalul magic.

O poveste sclipitoare, veselă și muzicală pentru fetițele și băiețeii care cred în magie și le place să se distreze în compania eroilor preferați. Spectatorii vor avea parte de jocuri și concursuri, decorații sclipitoare și bună dispoziție.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 98
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.