23 mai 2019

Afiș 23-29 mai: Mai dulce 2019, Cronograf, muzica desenelor animate, Ziua Nistrului

Acest week-end îl petrecem la aer liber, împreună cu cei dragi. Așadar, săptămâna aceasta ne răsfățăm cu delicii culinare, ascultăm piesele din desenele animate ce ne-au marcat copilăria, mergem la festivalul familiei și a copiilor. Detalii despre cele mai interesante evenimente organizate în capitală aflați din afișul nostru.

22-28 mai

9:00 Festivalul Internațional de film documentar "Cronograf 2019".

Anul acesta, în competiție vor participa 49 de filme: 14 documentare la Secțiunea Principală/Lungmetraje și 6 documentare la Secțiunea Principală/Scurtmetraje, 9 filme la Secțiunea cadRO și 9 filme din Republica Moldova la Secțiunea Producții Locale. La Secțiunea Un LIKE pentru documentar vor concura 7 filme, iar la Secțiunea Cu ochii pe Moldova — 4 documentare. Filmele au fost selectate dintr-un număr record de circa 900 de înscrieri din 51 de țări ale lumii.
Locul desfășurării: Cinematograful "Odeon".
Adresa: str. M. Eminescu, 55.

25 mai, sâmbătă

11:00 Lumea copilăriei.

Festivalul Familiei și a Copiilor "În lumea copilăriei". Cei mici vor avea parte de o zi magică, plină de surprize, premii, jocuri, topogane, baloane, clovni, personaje de poveste și multă, multă distracție. Părinții se vor bucura de un concert cu artiștii îndrăgiți: Adriana Ochișanu, formația Lume, ansamblul Bunicuțele Vesele etc. Copiii vor fi amuzati de clovni ,animatori si vor avea parte de un spectacol distractiv interactiv "JOCURI COLORATE".
Locul desfășurării: Grădina Botanică.

11:00 No Rest Om Fest.

Ediția din acest an a festivalului se anunță a fi una grandioasă. Spațiul va fi împărțit în câteva zone: scena principală, zona TRX, platforma pentru crossfit și atletică grea, un teren de workout, zona antrenamentelor funcționale, zona de dans, zona modificată No stress, zonă pentru copii, fun-zona. Se vor desfășura diferite antrenamente, de asemenea — un food-court, pentru care restaurantele pregătesc rețete sănătoase analogice specialității casei, un lectorium și multe altele.
Locul desfășurării: CIE "Moldexpo".
Adresa: str. Ghioceilor, 1.

11:00 Seminar dedicat problemelor de fertilitate.

În cadrul seminarului medicii reproductologi Medpark vor vorbi despre problemele de fertilitate, care se întâlnesc tot mai frecvent și soluțiile pe care le propune medicina modernă pentru a ajuta cuplurile să-și împlinească visul de a deveni părinți. La final va avea loc o tombolă cu extragerea mai multor certificate de reducere pentru procedura de Fertilizare In Vitro la Medpark.
Adresa: str. A.Doga, 24.

12:00 Povești orientale.

Nu ratați show-ul feeric prezentat în acest week-end la Atrium. Un program magic pentru copii cu personaje din poveștile preferate, dar și multe aventuri. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Atrium, etajul 1.
Adresa: str. Albișoara, 4.

17:00 Muzica desenelor animate.

Trăiți magia și fericirea copilăriei ascultând melodiile preferate ale tuturor vârstelor. Piesele ce au marcat copilăriile tuturor generațiilor vor prinde viață în scena cu peste 200 muzicieni în scenă. Copiii de până la 12 ani au intrare liberă.
Locul desfășurării: Teatrul Verde.
Adresa: str. Timiș.

26 mai, duminică

11:00 Festivalul "Mai dulce".

Festivalul "Mai Dulce" vă așteaptă la cel mai dulce răsfăț culinar din inima Chișinăului. Prăjituri, torturi, dulcețuri, miere, fructe proaspete de sezon și uscate, nuci, compoturi, limonadă, înghețată și multe altele. Clounella va anima întreaga sărbătoare, iar în scenă vor evolua Adrian Ursu, Elwi’s Band, Black & White, Amelia Uzun și mulți alții.
Preț: 40 lei.
Locul desfășurării: intersecția Veronica Micle cu Vlaicu Pârcălab.

12:00 Ziua Nistrului.

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului Vă invită să participați la evenimentul consacrat Zilei Nistrului cu genericul "Nistru pentru toți!". Ziua Nistrului este marcată anual în ultima duminică a lunii mai cu scopul de a spori implicarea societății în problemele legate de gestionarea fluviului și promovarea informării cetățenilor referitor la protecția resurselor de apă.
Locul desfășurării: Vadul lui Vodă.

17:00 Gașca Zurli – Casa Zurli.

Casa Zurli, o nouă producție marca Zurli despre educație prin joacă. Gașca Zurli îi invită pe toți copiii în Casa Zurli, cea mai veselă și colorată căsuță din lume. Cine vrea să intre în căsuța Zurli trebuie să spună parola: Bucurie! Și ușa ei magică se deschide numaidecât.
Locul desfășurării: Teatrul de Vară din Chișinău.

17:00 Bobinarium.

Premieră în Moldova — spectacol non-verbal pentru spectatori de 0-3 ani. Spectacolul a fost realizat în urma Workshop-ului Bebe Teatru, facilitat de coregraful și regizoarea Barbara Fuchs și Emily Welther (Germania). Timp de 30 de minute, spectatorii (copii, părinți și bunici), vor deveni martori și participanți ai unui act teatral, în care nu există subiect, dar în care lucrurile și cele mai obișnuite obiecte devin magice, formând, în mâinile actrițelor, o lume plină de sensuri.
Preț: 100 lei/copil, 50 lei/adult.
Locul desfășurării: clubul "Arbuz".
Adresa: str. Sfatul Țării, 9.
Telefon: 0606 0-92-24.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 120
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.