15 februarie 2018

Afiș 15-21 februarie: Maslenița, master-classuri organizate de portalul Familia.md, Underland Wine & Music Fest

Cum v-ați planificat timpul liber pentru următoarele șapte zile? Dacă încă nu ați hotărât ce să faceți, unde să mergeți împreună cu familia, la ce evenimente să luați parte — citiți afișul nostru. Noi am selectat cele mai interesante, utile și distractive evenimente organizate la Chișinău în perioada 15-21 februarie.


EVENIMENTELE NOASTRE

16 februarie, vineri — 18:30
Training "Compatibilitatea psihologică cu partenerul".
"Matricea relațiilor" — trening de autor, care dezvăluie tipurile de caractere feminine și masculine, precum și compatibilitatea lor, cu ajutorul unui tabel special conceput. Participând la acest training: veți afla ce tip de femeie sunteți; cum să includeți tipul de femeie mai efectiv în comunicarea cu bărbații; veți învăța să determinați cu ușurință tipajul bărbaților și veți ști cum să vă construiți o relație cu acesta; veți învăța să comunicați cu bărbatul liber și armonios; veți analiza așteptările pe care le aveți de la un bărbat și veți putea determina din start dacă bărbatul corespunde acestora etc. Trainingul va fi coordonat de Natalia Melehina — coordonatorul proiectului Familia.md, psiholog licențiat, psiholog-consilier cu experiență de peste 10 ani, expert în domeniul relațiilor, astropsiholog, specialist în lucrul cu aspectele psihologice ale cărților TAROT, autor de trainiguri, master-classuri și seminare pentru femei. Grăbiți-vă să vă înregistrați (https://goo.gl/KguDhZ), numărul de locuri — până la 25 persoane.
Preț: taxa organizațională — 100 lei.
Adresa: str. Belinschi, 11B.
Telefon: 0 684 4-66-24.
Detalii...

17 februarie, sâmbătă — 15:00
Master-class "Copilul neascultător. Educăm o persoană docilă sau un om de succes?".
foto Familia.md își invită cititorii la un master-class. Invitatul special al evenimentului este Anna Crasilnicova — psiholog, expert în relația părinte-copil. În cadrul master-classului veți afla: de ce copiii nu ascultă, de ce și pentru ce copiii sunt încăpățânați, tehnici de disciplinare a copiilor, cum liniștim copilul fără a-l umili etc. Anna Crasilnicova vă va destăinui câteva secrete și trucuri psihologice în comunicarea cu cel mic, care vă vor ajuta cu grație și delicatețe să obțineți de la copil comportamentul dorit, bineînțeles, ținând cont de interesele și necesitățile piciului. Grăbiți-vă să vă înregistrați (https://goo.gl/9YC7zB), numărul de locuri — până la 25 persoane.
Preț: taxa organizațională — 100 lei.
Adresa: str. Belinschi, 11B.
Telefon: 0 684 4-66-24.
Detalii...16 februarie, vineri

12:00 Anul Nou chinezesc la Centrul "Veiany".
Centrul de medicină alternativă " Veiany" vă invită să sărbătoriți Anul Nou după calendarul chinezesc. Puneți-vă dorințe, visați, faceți-vă planurile pentru un an, gustați chinezesc adevărat. Programul prevede concursuri și cadouri.
Adresa: str. Alba Iulia, 168.
Detalii...

17:00 Lecție de probă gratuită "Minunile photoshop-ului".
Lecție de probă gratuită pentru copii de 9-14 ani și părinții acestora. La lecție, copiii vor afla cum cu ajutorul photoshop-ului ar putea: să creeze un colaj, să șteargă elemente nedorite a fotografiei, să înlăture efectul "ochilor roșii" din fotografie și alte neajunsuri, să îmbunătățească culorile imaginii și multe altele. Pentru a participa la eveniment sunteți rugați să vă confirmați prezența.
Locul desfășurării: STEP IT Academy.
Adresa: str. Decebal, 139, et. 3.
Telefon: 022 85-46-80.
Detalii...

18:30 Recital de poezii.
Iarna e cel mai rece anotimp al anului așa că asistați la un recital de poezii care cu siguranță vă va încălzi sufletul. Luați-vă zborul spre un tărâm plin de lumină și căldură împreună cu poeții: Irina Staver, Diana Hristisean, Damian Scott.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Alexandru cel Buna, 91A.
Detalii...

17 februarie, sâmbătă

12:00 Underland Wine & Music Fest.
"Underland”, un tărâm subteran necunoscut, este împărțit în trei cartiere – Cartierul Vinului Alb, Cartierul Vinului Roșu și Cartierul Vinului Spumant. Acesta e locul, unde basmele se împletesc cu realitatea, unde minunile se întâlnesc la fiece pas, unde vinul curge gârlă mereu și muzica răsună, unde locuitorii dansează, cântă și nu au nicio grijă! Artiști și cântăreți de stradă, jonglori și magicieni, statui vii, mâncare delicioasă și multe feluri de vin roșu, alb, spumant și izvar – vă așteaptă pe străzile și în piețele orașului Underland!
Preț: 250 lei. Copiii până la 12 ani intră gratuit.
Locul desfășurării: Cramele Crivova.
Detalii...

13:00 Cum să creștem un leader. Atelier pentru părinți.
În cadrul atelierului se va discuta despre: ce este un leader și ce se așteaptă de la un leader; cum facem diferență dintre un tiran, o vedetă și un leader; care sunt cele mai des întâlnite greșeli pe care le comitem în educarea unui leader; cum îl ajutați să se descopere și să-și valorifice propriul potențial etc.
Coordonator: Zinaida Soroceanu, specialist în educația copiilor și comunicarea relațională.
Preț: 200 lei.
Locul desfășurării: Academia "Didactica Aplicată".
Adresa: str. Bogdan Voievod, 7, of. 6A.
Detalii...

13:00 Concert în incinta CC "Atrium".
Toată lumea este invitată la concertul elevilor liceului republican cu profil muzical "S. Rahmaninov". În program, evoluarea: soliștilor, ansamblurilor, precum și a orchestrei de cameră a liceului.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Detalii...

14:00 Master-class de Judo.
Ai un copil energic și nu v-ați decis ce sport să practice? Sunteți invitați să faceți cunoștință cu bazele&tehnicile JUDO-ului.
Locul desfășurării: CC "Jumbo".
Adresa: str. Decebal, 23/1.
Detalii...

14:00 Master-class "Turta dulce glazurată".
La master-class veți învăța: tehnologia preparării aluatului pentru turte dulci; mici trucuri pentru o glazură perfectă; aplicarea figurinelor glazurate pe turta dulce; glazurare prin metoda umedă și prin metoda combinată.
Preț: 350 lei. Individual – 500 lei. Se includ toate uneltele și produsele.
Locul desfășurării: Dulciurile Basarabencelor "R&M".
Adresa: str. Tudor Strișca, 10.
Telefon: 0 600 6-07-66.
Detalii...

14:30 Mituri și realitate în alimentația corectă.
Un master-class condus de Olga Oistric, dietolog și nutriționist cu experiență de peste 8 ani în domeniu. Participanții vor fi analizați pe analizatorul corpului și vor primi: 9 indicatori corporali, kg exacte, % grăsimi, masa musculară în kg, % de apă, grăsimea viscerală, nivelul de calciu, vârsta biologică. Intrarea este liberă.
Locul desfășurării: Body Boom Gym.
Adresa: str. Mircea cel Bătrân, 4/6, etajul 2.
Detalii...

15:00 Prezentarea războaielor de țesut.
Sunteți invitați să faceți cunoștință cu adevărate războaie de țesut, să le atingeți, să ascultați muzica magică produsă de acest instrument în lucru, să vedeți cu ochii proprii cum din relația om-războiul de țesut se nasc lucruri minunate și să încercați singuri să țeseți o inimioară (dacă tot se apropie Sărbătorile Îndrăgostiților), care va fi un cadou perfect pentru persoana pe care o iubiți.
Preț: 100 lei.
Locul desfășurării: Art Studio Picasso.
Adresa: str. N. Zelinchi, 31.
Telefon: 022 62-00-82, 0 671 9-92-81.
Detalii...

18:00 Shake Your Book.
Chiar dacă sărbătorile de iarnă au rămas în urmă, magia acestora trebuie să fie resimțită pe tot parcursul anului. Dacă veniți la eveniment: ajutați o bibliotecă la procurarea unor cărți noi, veți asculta muzică de calitate, un bilet e egal cu o carte.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Pușkin, 15.
Detalii...

18 februarie, duminică

12:00 Sărbătoarea Maslenița.
Ziarul "Komsomolskaia Pravda", comunitatea rusă din R. Moldova și Centrul Rus de Știință și Cultură vă invită duminică în parcul central al capitalei la sărbătoare Maslenița. Întâmpinați primăvara vesel și cu mare fast, dar și gustos.
Locul desfășurării: grădina publică "Ștefan cel Mare".
Detalii...

19:00 Poeme muzicale mixate.
Un moment artistic de interpretare a poeziilor personale ale autoarei Madalina Botnari, cu o muzică de fundal dansantă. Un moment pe alocuri de improvizare.
Preț: 55 lei.
Locul desfășurării: Art Labyrinth.
Adresa: str. Sciusev, 103.
Detalii...

21 februarie, miercuri

16:30 Oră gratuită de limba engleză pentru copii.
Cetrul "Oratorica " vă invită la o oră gratuită de engleză pentru copii și oferă posibilitatea tuturor picilor să se aventureze în lumea limbilor străine. În cadrul orei de probă veți cunoaște care sunt metodologiile și practicile de studiu după care sunt instruiți elevii de la "Oratorica ". La fel veți putea afla toate detaliile despre orar, preț, programul de învățământ etc.
Locul desfășurării: Centrul de limbi europene "Oratorica", filiala Buiucani.
Adresa: str. Ion Luca Caragiale, 26, et. 1, of. 1.
Telefon: 0 790 0-77-46.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 180
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.