23 septembrie 2015

Afiș 23-29 septembrie: Noaptea cercetătorilor, Ethno Jazz Festival, laborator culinar

Luna septembrie ne bucură nu doar cu vreme frumoasă și caldă, dar și cu o multitudine de evenimente atractive și interesante. Așadar, în următoarele șapte zile aveți parte de traininguri, muzică bună, master-classuri, târguri, expoziții etc.


Acum aveți în față afișul săptămânal în care sunt incluse evenimentele unice, care se vor desfășura în săptămâna respectivă. De asemenea, pe site avem un program lunar de evenimente — aici găsiți informații despre teatre, cinematografe, expoziții și alte activități distractive "permanente".

23 septembrie, miercuri

18:00 Training "O femeie de succes — O relație de succes".
Un training care vă va ajuta să aflați cum să fii femeie de succes într-o relație de succes, să vă delectați din tehnicile de dezvoltare personală, să discutați despre cum să îmbinați ideal cariera și familia.
Preț: 200 de lei.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Pușkin, 15.
Telefon: 0 781 2-22-35.
Detalii...

24 septembrie, joi

15:00 Lansarea expoziției personale a Victoriei Cozmolici.
Expoziție personală de pictură, cu genericul "EA", a pictoriței Victoria Cozmolici.
Locul desfășurării: CE "Constantin Brâncuși".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 3.
Detalii...

19:00 Workshop "Cum copilul tău să fie cel mai bun?".
Veniți în fiecare joi la Clubul părinților inteligenți pentru a afla cum să vă creșteți copiii corect. Clubul este condus de doi psihologi cu experiență practivă — Ana Niculaeș și Vitalie Popescu. Este necesar să vă înregistrați din prealabil.
Preț: 70 de lei.
Adresa: str. Teatraului, 4.
Detalii...

19:00 Master-class "Modelăm o brățară multicoloră".
Master-class pentru copii de modelare din lut polimeric. Picii vor pleca acasă cu câte o brățară multiculoră, confecționată cu propriile mânuțe.
Preț: 120 de lei. Toate materialele necesare sunt incluse în preț.
Locul desfășurării: Smart Start Kids Academy.
Adresa:
Filiala Buiucani, str. Albă-Iulia, 79/1.
Filiala Botanica, str. C. Brâncuși, 110.
Detalii...

24-27 septembrie

19:00 Ethno Jazz Festival.
Timp de patru zile consecutiv, la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" din capitală vor evolua muzicieni din toate colțurile lumii: USA, Italia, Austria, Elveția, Franța, Japonia, Polonia, Mongolia, Bulgaria, Germania, Cuba, etc. Aceștia vă vor încânta auzul cu muzică și creații inedite.
Locul desfășurării: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici".
Adresa: str. Mitropolit Varlaam, 78.
Detalii...

25 septembrie, vineri

15:00 Noaptea cercetătorilor europeni 2015.
Acest eveniment are loc în fiecare an simultan în câteva sute de orașe din întreaga Europă și nu numai. Fie că participați împreună cu familia, prietenii, colegii sau singur(ă), vă veți descoperi explorând știința prin activități captivante. Veți afla răspuns la un șir de întrebări despre știință, efectuând tururi ghidate în culisele laboratoarelor de cercetare, care, în mod normal, sunt închise pentru public; veți viziona spectacole științifice interactive, veți face experimente și veți participa la ateliere practice.
Locul desfășurării: scuarul Academiei de Științe a Moldovei.
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 1.
Detalii...

15:00 Inaugurarea expoziției "Patrimoniul industrial — patrimoniu cultural în raport cu progresul".
Expoziția va fi inaugurată în cadrul Zilelor Europene ale Patrimoniului. Vor fi expuse cele mai interesante ca ansamblu tematic colecții patrimoniale, precum obiecte tehnice și uzuale specifice pentru evoluția științei și tehnicii universale din secolul XIX și prima jumătate a secolului XX — tacâmuri, ceasuri, samovare, magnetofoane, mașini de scris, instalații de iluminat, mașini de cusut, aparate de înregistrare și redare a sunetului, valize etc.
Locul desfășurării: Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală.
Adresa: str. M. Kogălniceanu, 82.
Detalii...

26 septembrie, sâmbătă

10:00-13:00 Târg caritabil "Picii eliberează garderoba".
Copilașii, ajutați de părinți, vor vinde: haine, jucării, cărți, încălțăminte. Iar banii colectați vor fi oferiți pentru tratamentul micuței Teresa. Totodată, la târg va fi instalată o boxă pentru donații. Taxe pentru intrare și participare nu vor fi încasate.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare și socializare "Sclipici".
Adresa: str. Moscova, 14/5.
Telefon: 022 66-75-77, 0 795 0-38-77.
Detalii...

10:00 Târg de artizanat "CreARTivitate cu gust de toamnă".
Un târg de produse uimitoare. Meșterii artizani au fost provocați să creeze obiecte ce vor concura cu creațiile toamnei. În cadrul târgului, vor fi expuse lucrări manuale iscusite.
Locul desfășurării: MoldMart.
Adresa: str. Moscova, 9.
Detalii...

10:0-15:00 Program educativ-artistic "O călătorie în Lumea Artelor".
Centrul de dezvoltare timpurie pentru copii "EduMaxima" vă așteaptă cu două ateliere artistice destinate copiilor de 3-7 ani și 7-12 ani. În cadrul atelierului "Mâini Dibace", copiii mici vor crea Universul Miraculos, folosind diverse tehnici de pictură și aplicație, iar cei mai măricei vor meșteri o ramă foto cu tematica "Pe aripile toamnei". În cadrul atelierului "Magia teatrului", copiii vor învăța diferite tehnici de actorie.
Preț: 150 de lei/2 ore.
Locul desfășurării: Centrul de dezvoltare pentru copii "EduMaxima".
Adresa: str. Mircea cel Bărtân, 13/2.
Telefon: 0 799 4-04-11, 0 611 7-75-78.
Detalii...

16:00 Batman Day.
Batman Day la Chișinău. În program: ecranizarea de lungmetraj a celebrului comics Dark Knight; două workshop-uri de benzi desenate rinm care veți da viață îndrăgiților eroi din BatWorld. Toți cei care vor decide să se costumeze într-un erou din istoriile despre Batman, vor participa la un concurs.
Intrare liberă.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

16:00 Joc de echipă "Scavenger Hunt".
Participanții jocului vor trebui să găsească răspuns la întrebări de logică și cultură generală, la diferite ghicitori, să facă puzzleuri, pentru a primi indicii care să-i conducă spre "comoară". Puteți veni cu o proprie echipă, formată din șase persoane. Dacă nu o aveți — aceasta va fi creată la începutul evenimentului.
Preț de participare: 10 lei.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

27 septembrie, duminică

10:00 Petrecere organizată cu scop caritabil.
La petrecere vor fi prezenți mai mulți eroi îndrăgiți de copii — Scufița Roșie, Minnie și Mickey Mouse, Piratella și Șmecherilă, Sorella și Harbujell, Hello Kitty și Faimosul Minion. Scopul petrecerii este de a sărbători ziua de naștere a echipei Clounella, dar și de a colecta bunuri pentru o mamă văduvă cu 8 copii. În program: picturi pe asfalt, dansuri, tombolă cu premii, face painting, multe poze și surprize pentru mămici, tătici și pici.
Locul desfășurării: Parcul Valea Trandafirilor.
Detalii...

11:00 Master-class pentru copii "Crează propria pușculiță".
În cadrul master-classului, copiii vor avea posibilitatea să-și creeze o pușculiță proprie din material reciclabil.
Este nevoie să aveți: dispoziție de a crea și cât mai mulți prieteni. Participarea la master-class este gratuită.
Locul desfășurării: Parcul Valea Morilor.
Detalii...

11:00 Laborator creativ "Pizza time".
Micii bucătari vor pregăti pizza delicioasă din produse Eco veritabile italiene. O vor coace într-un cuptor adevărat și o vor mânca cu cei dragi. Bonus — toți copilașii vor participa la o loterie, unde premiul mare este 50% reducere la programul "Joc dramatic" pentru luna octombrie, desfășurat la centrul de dezvoltare și socializare pentru copii "Sclipici".
Preț: 150 de lei. Este necesar să vă înscrieți din prealabil.
Locul desfășurării: CC "Atrium".
Adresa: str. Albișoara, 4.
Telefon: 0 795 0-38-77.
Detalii...

19:00 Seară de muzică indiană.
Petreceți seara de duminică pe sunete de muzică clasică indiană. Yahor Jeihalo din Belarus, care a trăit în India 3 ani pentru a studia muzica, Andrei Ivasiuc și Vladimir Salnicov vă vor crea o atmosferă deosebită, cântând la flautul Bansuri.
Locul desfășurării: Tucano Coffee.
Adresa: str. Alexandru cel Bun, 91A.
Detalii...

29 septembrie, marți

15:00 Marșul pentru Inimă.
USMF "N. Testimițanu" invită toți studenții, rezidenții, profesorii și toți doritorii să participe la Marșul pentru inimă. Marșul începe din fața blocului central al universității până în Parcul Valea Morilor, unde va fi organizat un flashmob. Prin aceasă acțiune, lumea este îndemnată să facă mai multă mișcare.
Locul desfășurării: USMF "N. Testimițanu".
Adresa: str. Ștefan cel Mare, 165.
Detalii...

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 336
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.