25 martie 2016

O călătorie uimitoare — în jurul lumii în 4 zile la expoziție Tourism. Leisure. Hotels — 2016

În perioada 7-10 aprilie curent, la C.I.E. „Moldexpo”, se va desfășura Expoziția internațională specializată TOURISM. LEISURE. HOTELS.

Organizator: C.I.E. "Moldexpo" S.A. Coorganizator: Agenția Turismului a Republicii Moldova; Parteneri:

  • Centrul Național de Conservare și Promovare a Patrimoniului Cultural Imaterial;
  • Asociația Patronală a Industriei Turismului din Republica Moldova "APIT";
  • Asociația Națională de Turism Rural, Ecologic și Cultural din Moldova "ANTREC-Moldova";
  • Asociația Națională a Agențiilor de Turism din Moldova ANAT;
  • Asociația Culinarilor Catering.

TOURISM.LEISURE.HOTELS'2016 prezintă:

  • Ofertele a peste 130 de companii din Moldova, Bulgaria, Ungaria, Vietnam, Israel, România, Slovacia, Ucraina și Turcia;
  • Hot Travel Market — târgul pachetelor turistice;
  • Hotel Zone — prezentarea ofertelor speciale ale hotelurilor;
  • și, în premieră, noul proiect Satul meu — un proiect de promovare a turismului rural;
  • Networking Event - eveniment de stabilire a contactelor de afaceri primare.

Expoziția va prezenta gama completă de servicii turistice, de la organizarea excursiilor în diferite colțuri ale lumii până la servicii de transport aerian și terestru, cazare și rezervarea hotelului, organizarea de tururi de afaceri, prestarea serviciilor de asigurare etc.

Printre participanți -. ministere și birouri naționale de turism, asociații obștești, operatori și agenții de turism, companii aeriene, transportatori auto, hoteluri și stațiuni, moteluri, pensiuni, centre de recreere, companii de asigurări ș.a.

Expoziția se va desfășura în două pavilioane și pe spațiile în aer liber. Pavilionul nr.2 va găzdui companii specializate în turismul receptor, în pavilionul central vor fi amplasate companii care operează în turismul emițător.

Expoziții naționale:

La standul național al României vor participa 22 de operatori din România, care au pregătit pentru expoziție programe noi de odihnă pentru sezonul estival 2016: vacanțe la mare și la munte, recreere și tratament în stațiuni balneare.

La standul Ministerului Turismului din Bulgaria vor participa 20 de companii care vor prezenta toată gama de oferte turistice estivale pentru direcția Bulgaria – 2016 - cele mai bune stațiuni de pe litoral, odihnă la munte, vizitarea atracțiilor culturale și a monumentelor arheologice și multe altele.

Turcia va fi prezentată la standul Oficiului pe probleme de cultură și informare al Ambasadei Turciei în Ucraina. Aici, vizitatorii vor găsi opțiuni pentru a-și petrece vacanța în cele mai frumoase zone turistice ale Turciei - de la stațiuni de familie la hoteluri de cinci stele. Iar compania aeriană TurkishAirlines va facilita zborurile spre destinațiile dvs. de vacanță.

La expoziție va participa Ungaria, care va prezenta istoria, poporul, limba, natura, arhitectura, cultura și tradițiile sale. La standul Ungariei va activa Oficiul Național de Turism al Ungariei, dar și opt companii, printre care complexe balneare și operatori turistici, care vor oferi tururi de familiarizare cu patrimoniul istoric și cultural al țării, tratament și odihnă la numeroasele izvoare termale.

Standul Național al Slovaciei. Vizitatorii se vor putea familiariza cu ofertele sanatoriilor, al centrului balnear Bardejovské Kúpele, hotelurilor SPA etc.

La standul Israelului holdingul turistic International Travel & Congresses va prezenta toate serviciile turistice în Israel.

Hotel Zone la expoziția TOURISM.LEISURE. HOTELS’2016

Printre expozanții din acest an se regăsesc hoteluri din Moldova și Ucraina. Reprezentanții hotelurilor vor prezenta oferte concepute special pentru agențiile de turism, dar și pentru companii și organizații, care găzduiesc oaspeți de peste hotare.

Moldova prezintă turismul receptor și emițător.

Moldova va prezenta potentialul său turistic. Vizitatorii vor avea ocazia să afle totul despre produsul turistic al Republicii Moldova cu monumentele sale naturale, istorice și culturale. Expoziția va releva toate direcțiile turismului intern: turism rural, rezervații naturale, pelerinaj, "Drumul Vinului", muzee, monumente istorice etc.

În premieră, în cadrul expoziției va fi organizat proiectul de promovare a turismului intern Satul Meu, unde reprezentanții raioanelor republicii vor dezvălui potențialul regiunii în care locuiesc prin prezentări, degustări de vinuri și bucate, evoluări ale colectivelor folclorice etc. A treia zi a expoziției, 9 aprilie, a fost declarată ziua turismului Moldovei — vizitatorii expoziției se vor bucura de o sărbătoare excepțională: evoluări ale colectivelor folclorice, degustații de bucate naționale, prezentarea tradițiilor culturale ale raioanelor republicii. Pentru cea mai frumoasă și convingătoare prezentare a potențialului turistic al regiunii sale, câtigătorul va fi premiat de organizatorul proiectului.

Oferte speciale de la agențiile de turism — doar patru zile la TOURISM. LEISURE. HOTELS:

La expoziție vor participa 45 dintre cele mai mari agenții de turism din Republica Moldova. Oferta agențiilor va include o varietate de destinații turistice populare, dar și călătorii în jurul lumii și excursii exotice. Fiecare agenție a pregătit pentru expoziție oferte la prețuri speciale, tombole, bonusuri și cadouri.

În cadrul expoziției se va desfășura târgul biletelor de călătorie HOT TRAVEL MARKET. Agențiile de turism vor oferi cele mai avantajoase pachete turistice ale noului sezon turistic. Vizitatorii expoziției vor avea posibilitate să rezerve sau să cumpere pachetul dorit direct la standuri. În acest sezon turismul este accesibil pentru toți!

Programul de afaceri va include seminare, prezentări, mese rotunde. În prima a zi a expoziției, pentru prima dată, în cadrul TOURISM. LEISURE.HOTELS va avea loc NETWORKING EVENT — un eveniment care va facilita stabilirea contactelor de afaceri primare, care vor sta la baza colaborărilor ulterioare dintre participanții la expoziție.

Programul conex detaliat, evenimentele care vor avea loc la expoziție, dar și lista participanților le găsiți pe http://www.tourism.moldexpo.md/, urmăriți noutățile pe pagina noastră web.facebook.com/tourism.leisure.hotels/

Ne vedem la TOURISM. LEISURE. HOTELS 2016!

Din 7 până în 10 aprilie la MOLDEXPO!

Program:

7-9 aprilie: 10:00-18:00;
10 aprilie: 10:00-16:00.

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 93
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.