Тема: Уход за волосами

Тема относится к подразделам:

Еще статьи по теме
 • Ingrijirea parului vopsit si/sau decolorat
  Ana Ceban,

  Ingrijirea parului vopsit si/sau decolorat

  Degradarea parului este inevitabila atunci cand alegi sa te vopsesti sau sa te decolorezi. Parul iti devine mai uscat, si mult mai fragil si trebuie sa depui putin efort ca sa-l ajuti sa-si revina si sa arate bine! Aflati care sunt lucrurile de baza pe care le puteti face ca sa ii redati vitalitatea parului vopsit.

  0 103
 • Stop - varfuri despicate
  Ana Ceban,

  Stop - varfuri despicate

  Podoaba capilara este una din cele mai de pret frumuseti cu care o femeie cucereste si cu care se mandreste. O ingrijire necorespunzatoare poate duce la afectarea serioasa a firelor de par si a deteriorarii lui. De cele mai multe ori nici nu realizam ca ritualurile de ingrijire a parului pe care le aplicam sunt mai mult daunatoare decat salvatoare. Descopera care sunt ele si cum iti poti proteja parul.

  0 113
 • Caderea parului, cauze si tratament
  Ana Ceban,

  Caderea parului, cauze si tratament

  Caderile excesive de par pot duce la aparitia calvitiei (cheliei) la barbati, iar la femei la caderi difuze. Factorii care pot influenta acest proces nedorit se pot stabili cu ajutorul analizei radacinii firului de par, insotita de proba de sange, denumita trihograma. Mai multe informatii aflati din video.

  0 136
 • Trucuri si sfaturi pentru o coafura cu volum
  Ana Ceban,

  Trucuri si sfaturi pentru o coafura cu volum

  Te uiti in oglinda si te incrunti, nemultumita de infatisarea ta. Ceva lipseste, dar in primul moment nu-ti dai seama despre ce este vorba. La o privire mai atenta, realizezi: parul tau are un aspect tern, lipsit de stralucire si de volum.

  0 88
 • Sfaturi pentru parul uscat si deteriorat
  Ana Ceban,

  Sfaturi pentru parul uscat si deteriorat

  Parul uscat, fragil sau cret are nevoie de extra - ingrijire, ca sa faca fata tuturor coafurilor, culorilor si extensiilor aplicate.

  0 28
 • Ingrijirea corecta a parului cret
  Ana Ceban,

  Ingrijirea corecta a parului cret

  Cateva trucuri simple precum, clatitul cu apa rece, evitarea periei si fenului, folosirea produselor potrivite, va pot face sa aveti bucle perfecte. Urmariti clipul pentru a afla ce trebuie de facut!

  0 32
 • Cum sa ingrijim mai bine parul in sezonul rece
  Ana Ceban,

  Cum sa ingrijim mai bine parul in sezonul rece

  Hidratarea parului este foarte importanta in aceasta perioada. Deoarece petreceti mai putin timp la soare, pigmentii naturali din par isi pierd din culoare si parul isi pierde si din stralucire. Aerul rece usuca si degradeaza mult mai mult.

  0 24

Продукты и услуги по теме «Уход за волосами»

 • Sancos Многопрофильное медицинское учреждение

  г. Кишинев, ул. Москова, 16
  022 909-909, 022 909-908

Новые партнеры

Самое интересное

Популярные темы раздела «Красота»

Популярные статьи раздела «Красота»