Articolul se referă la temele:

Top English School of Today (TEST) — școala de limbi străine unde studenții învață limba engleză într-un mediu liber și dinamic.

Cursuri:

Școala de vară pentru copii la Oratorica. Rezervează-ți un loc acum!0

Școala de vară pentru copii la Oratorica. Rezervează-ți un loc acum!

Se apropie vara și părinții deja se gândesc, cum să le ofere copiilor o vacanță cât mai plăcută, distractivă, dar și educativă. Centrul de limbi europene Oratorica vine cu soluția perfectă.

Noi suntem convinși, că vacanța este un bun prilej de a-i îmbogăți copilului cultura generală, de a-i descoperi abilitățile și de a-l provoca la activități noi și originale. Tocmai din aceste considerente am decis să organizăm școala de vară de limbi străine pentru copii.

Începând de astăzi părinții pot rezerva un loc la unul dintre cursurile de vară la Oratorica: engleză, germană, italiană, franceză, română, rusă. Pe toată perioada vacanței de vară suntem alături de cei care doresc să învețe o limbă străină sau să își îmbunătățească cunoștințele deja dobîndite.

Școala de vară la Oratorica va dura 12 săptămâni, iar orele se vor petrece în prima jumătate a zilei. Cursurile se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 16 ani. Lecțiile vor captiva copilul cu o serie de subiecte și teme interesante și relevante pentru vârsta sa.

De ce să alegeți școala de vara la Oratorica?

Profesorii noștri posedă abilități crescute de a relaționa cu copiii si sunt foarte răbdători. Ei stimuleaza curiozitatea copiilor pentru cunoștințe noi. Învățarea se face fără efort, iar acest proces este încurajat prin afectivitate, susținere, încredere și mediu plăcut. La Oratorica copiii învață cu plăcere.

Veștile bune nu se opresc aici!

Sărbătorim împreună ziua internațională a copilăriei!

Vino împreună cu copilul la Oratorica pe 1 Iunie și veți avea parte de multe surprize frumoase: lecții gratuite de engleză și germană, jocuri tematice, prezentarea unui film în desen animat. Vă așteptăm alături de noi în universul plin de magie și cunoștințe!

Programul se va desfășura între orele 10:00 si 16:00. Grăbește-te și înregistrează-te telefonic pentru a fi sigur că nu ai ratat unica ocazie de a te afla cu noi în cea mai frumoasă zi.

Copilăria anul acesta se sărbătorește Miercuri, 1 Iunie, la Oratorica!

Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Oratorica — Centru de limbi europene str. Dacia, 23, et.5, of. 501 Tel.: +373 (22) 89-69-59 www.oratorica.md

Comentariul dvs.

Dacă tema abordată v-a trezit interes, puteți să, lăsați un comentariu

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»

Articole populare a rubricii «Mai mari de 7 ani»