Tema: Bucate rapide pentru cei ocupați

Tema se referă la subrubricile:

 • Tartă sărată cu ricotta și spanac

  Tartă sărată cu ricotta și spanac

  Chiar dacă nu sunteți amatori de spanac, această tartă vă va fi pe plac! O rețetă sațioasă, sănătoasă și delicioasă. Se pregătește rapid și poate fi servită atât ca aperitiv, cât și la micul dejun. Merită să încercați!

  0 265
 • Ruladă din carne tocată. Video

  Ruladă din carne tocată. Video

  O rețetă de ruladă din carne tocată care îi va încânta și pe cei mai exigenți gurmanzi. Aveți nevoie de carne, parmezan, prosciutto crudo, ouă, sare, piper și pătrunjel. Rodica Berescu sau, cum îi mai spune internetul, Mama_Tiramisu, știe cum să vă surprindă. Poftă mare!

  0 752
 • Supă cremă din legume și cărniță
  Irina Odobescu,

  Supă cremă din legume și cărniță

  Pentru a ne încălzi în serile răcoroase de octombrie vă propunem o rețetă de supă cremă din legume și carne. Pe lângă faptul că este foarte gustoasă și sănătoasă, este recomandată copiilor mici și măricei. Supa este ușor asimilată de către organism și e o alegere bună pentru mămicile ocupate, dar grijulii.

  0 124
 • Servicii de livrare la domiciliu a preparatelor culinare, în Chișinău. Prezentare
  Ева Рыжова,

  Servicii de livrare la domiciliu a preparatelor culinare, în Chișinău. Prezentare

  Fiecare gospodină, cel puțin o dată în viață s-a pomenit în situația în care nu a reușit să pregătească nimic de mâncare, dar totuși are nevoie să-și hrănească familia. Pentru asemenea circumstanțe, v-am pregătit o listă de numere de telefon la care puteți comanda bucate gata preparate.

  0 58865
Mai multe articole

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Gastronomia»

Articole populare a rubricii «Gastronomia»