7 februarie 2023

Complexul Ciocârlia - locul perfect pentru organizarea conferințelor de nivel național și internațional

Complexul se află la doar 1 km de Chișinău, în mijlocul naturii și deține mai multe tipuri de săli, de la 10 la 300 de locuri, astfel încât orice tip de eveniment este binevenit.

Sălile sunt dotate cu utilaj și echipament video/audio de ultimă generație, astfel încât poate fi făcută orice tip prezentare, internetul este extrem de rapid, iar mobilierul poate fi amplasat conform formatului evenimentului. Un alt avantaj este că, aici au acces cu lejeritate persoanele aflate în scaune cu rotile.

Amplasarea în pădure, fac pauzele de cafea să fie la aer curat, iar participanții să se poată odihni armonios. Mai mult, bucătarii de aici vor pregăti zi de zi meniuri diverse, gustoase și sănătoase. Croasanți și brioșe la dejun, zeamă și frigărui la prânz, somon copt cu legume la cină, sunt doar câteva din deliciile ce pot fi gătite. Cafea și ceai de calitate, disponibil pe toată durata evenimentului. Deservirea impecabilă și asistență întreaga durata conferinței, vă va oferi și mai multă siguranță în buna desfășurare a întrunirii.

Complexul Ciocârlia este deschis anul împrejur, astfel că evenimentele pot fi organizate atât în perioada caldă a anului, cât și atunci când vine frigul.

Echipa de aici știe exact ce are nevoie fiecare oaspete, căci experiența de peste 10 ani înseamnă și garanția calității!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 118
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Ciocarlia — Зона отдыха str. Balcani, 36 Tel.: 0 783 7-83-78