8 iunie 2023

Complexul Ciocârlia - locul unde bunul gust se îmbină cu eleganța și rafinamentul pentru a vă oferi o ambianță de neuitat.

Bine ați venit la COMPLEXUL CIOCARLIA, locul unde bunul gust se îmbină cu eleganța și rafinamentul pentru a vă oferi o ambianță de neuitat. Experiența în domeniu și profesionalismul cu care abordăm fiecare eveniment, ne acordă statut privilegiat printre restaurante de nuntă din Chișinău.

Iar pentru a vă convinge că suntem alegerea perfectă pentru petrecerile cu adevărat reușite, vă prezentăm AVANTAJELE care ne recomandă:

  • Suntem amplasați într-un cadru natural de poveste, la doar 1 km de Chișinău. Ne mândrim cu valoarea estetică și peisagistică a locației noastre, devenind fundalul perfect pentru cele mai creative ședințe foto.
  • Dispunem de 3 săli de banchete distinse, care pot găzdui evenimente de orice tip și de orice amploare. Fiecare din ele are un concept de amenajare diferit, gândit în linie clasică cu elemente moderne de design, valorificat prin atenția la detalii. Sălile au o cromatică relaxantă și sunt inundate cu lumina naturală din abundență. Decorul minimalist al acestora, oferă flexibilitate și posibilitatea de a fi adaptat la orice stil sau tematică aleasă. Un photo corner aranjat impecabil, cu flori și detalii sofistice așteaptă să animeze cele mai frumoase amintiri. Ambianța încântătoare este întregită de dotări de ultimă generație, precum ecrane LED cu rezoluție înaltă și iluminat ambiental cu efecte speciale. Adițional, pentru festivități mai restrânse, vă punem la dispoziție terase confortabile de tip închis.
  • Pentru înregistrarea căsătoriei în aer liber, am amenajat în curtea noastră plină de verdeață luxuriantă un spațiu fermecător cu multe flori și un decor parcă rupt din basme.
  • Promitem o experiență gastronomică desăvârșită, atât ca gust cât și ca aspect. Am creat un meniu bogat cu o paletă largă de opțiuni culinare care se remarcă prin preparate delicioase și poate fi personalizat și adaptat oricăror preferințe sau oricărui buget.
  • Personalul amabil, atent și bine instruit asigură invitaților ospitalitate și confort la cele mai înalte standarde.
  • La parcarea generoasă, iluminată și păzită, oaspeții își pot lăsa mașinile în siguranță chiar și peste noapte.
  • Facilitățile noastre includ și opțiuni de cazare pentru în căsuțe confortabile.

Avem în palmares sute de evenimente organizate cu succes, de aceea, vă putem oferi sfaturi și sugestii valoroase, vă ghidăm în planificarea festivității și vă avem grijă ca totul să decurgă impecabil.

Vă așteptăm la Complexul Ciocârlia!

Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 186
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.

Informație de contact

Ciocarlia — Зона отдыха str. Balcani, 36 Tel.: 0 783 7-83-78