18 martie 2015

Expoziție de pisici pe 21-22 martie

"Felina Urbana" AO și Mișcarea pentru protecția pisicilor de stradă "City Cats" vă invită să vizitați pe data de 21-22 martie expoziția internațională de pisici — Primăvara-2015. Adresa: str. Decebal 2, Palatul de cultură a Feroviarilor. Expoziția este organizată de clubul "FELIS MOLDOVA" și va fi deschisă între orele 10:00-17:00. Prețul biletelor: 10 lei — pentru copii, 35 de lei — pentru adulți.

Veți vedea pisici de lux de diferite rase, dar și veți putea oferi ajutor pisicilor care locuiesc în stradă. Reprezentanții mișcării "City Cats" vă vor oferi răspuns la toate întrebările și vor primi ajutor pentru protejații săi.

Este invitată toată lumea! Vom fi bucuroși să vă cunoaștem! Copiilor, dar și adulților le propunem FACE PAINTING (pictură pe față) realizată de pictorul cu renume mondial Olga Meleca. TOATE RESURSELE COLECTATE VOR FI UTILIZATE PENTRU AJUTORUL PISICILOR DE STRADĂ: pentru programul de sterilizare și vaccinare a pisicilor, pentru tratamentul pisicilor bolnave și întreținerea temporară a acestora.

Sursa: Интернет-портал Semia.md
Vizualizări pe parcursul acestei săptămîni: 0 Vizualizări de la publicare: 156
Îmi place

Dacă ați observat o greșeală sau o inexactitate în text anunțați-ne.