Tema: Anna Crasilnicova

Tema se referă la subrubricile:

 • Conflictele dintre frați și surori. Cum împăcăm copiii?
  Anna Crasilnicova,

  Conflictele dintre frați și surori. Cum împăcăm copiii?

  Într-o familie, conflictele și certurile dintre copii reprezintă un fenomen destul de obișnuit. Și se mai și întâmplă ca părinții să prefere să preia poziția de neimplicare. Cu toate acestea, tot mai mulți părinți se întreabă cum să se comporte în timpul certelor dintre copii? Să ia rolul de forțe de menținere a păcii și să-i ajute pe copii să se clarifice în situația de conflict sau să ofere copiilor posibilitatea de a se clarifica singuri.

  0 2651
 • Copilul refuză să meargă la grădiniță. Sfatul psihologului
  Anna Crasilnicova,

  Copilul refuză să meargă la grădiniță. Sfatul psihologului

  Adaptarea copilului la grădiniță — o perioadă dificilă și, deseori, chiar stresantă pentru întreaga familie. Viața micuțului se schimbă radical, trece într-o nouă etapă și nu întotdeauna o asemenea trecere este liniștită.

  0 3289
 • Teama de întuneric: cum învățăm copilul să nu-i fie frică?
  Anna Crasilnicova,

  Teama de întuneric: cum învățăm copilul să nu-i fie frică?

  Dacă copilului dumneavoastră îi este frică de întuneric, aceasta i-ar putea crea probleme multiple atât lui cât și dvs. psihologul, expertul în relația părinte-copil, Anna Crasilnicova, oferă 5 sfaturi simple pentru soluționarea acestei probleme.

  0 1892
 • Cum găsim bona ideală?
  Anna Crasilnicova,

  Cum găsim bona ideală?

  Acum mai mult decât oricând, probabil, aveți nevoie de o bonă. Grădinițele sunt închise și nici nu știm exact când își vor relua activitatea. Cum alegem bona potrivită? Psihologul Anna Crasilnicova vorbește despre acele aspecte de care trebuie să țineți cont la alegerea bonei.

  0 1518
 • Sarcina pe timp de pandemie: 10 pași spre o naștere ușoară
  Anna Crasilnicova,

  Sarcina pe timp de pandemie: 10 pași spre o naștere ușoară

  Sfaturi practice și aformații utile pentru o femeie gravidă. Aflați de la magistrul în psihologie, Anna Crasilnicova cum să păstrați armonia interioară pe timp de pandemie.

  0 430
 • Reguli pentru un somn bun. 8 pași de urmat pentru a adormi copilul
  Anna Crasilnicova,

  Reguli pentru un somn bun. 8 pași de urmat pentru a adormi copilul

  Încercările istovitoare de a trimite seara copilul la culcare, ar putea compromite starea emoțională a părinților și atmosfera din familie. Dacă în familia dv. încă mai există probleme cu somnul copiilor — soluționați-le urgent, mai ales că nu e complicat. Sfaturile psihologului Anna Crasilnicova vă vor fi de folos.

  0 1259
 • "Mama, eu nu te iubesc!" Emoțiile contradictorii ale copiilor
  Anna Crasilnicova,

  "Mama, eu nu te iubesc!" Emoțiile contradictorii ale copiilor

  Uneori copilul dumneavoastră poate fi trist, furios, poate striga, plânge, spune lucruri dureroase. Și e ceva normal, doar el este un om viu, la fel ca și dvs. Unica diferență e faptul că lui îi este deocamdată mai dificil să-și coordoneze emoțiile. Cum reacționăm în asemenea situații — sfaturi oferite de psihologul Anna Crasilnicova.

  0 2148
 • Trebuie oare copilul să-i respecte pe cei mai mari
  Anna Crasilnicova,

  Trebuie oare copilul să-i respecte pe cei mai mari

  Mulți vor fi surprinși de o asemenea formulare a întrebării, deoarece în mentalitatea noastră, respectul pentru cei mai mari întotdeauna a fost perceput ca o chestiune evidentă. Cu toate acestea, fenomenul respectiv are propriile ”capcane”. Explică psihologul Anna Crasilnicova.

  0 1290
 • Cum comunicăm cu un copil neascultător, dacă este un pici străin?
  Anna Crasilnicova,

  Cum comunicăm cu un copil neascultător, dacă este un pici străin?

  Astăzi, în sistemul modern al relației părinte-copil, câștigă rapid popularitate ideile educației libertine. Tot mai mulți părinți devin adepți ai stilului ”progresiv” și se apucă de educația odraslei iubite în spiritul permisivității și neimplicării totale.

  0 1280
 • Copiii și gadgeturile. Cum găsim un compromis?
  Anna Crasilnicova,

  Copiii și gadgeturile. Cum găsim un compromis?

  Copiii moderni învăță să folosească smartphone-urile, tabletele și altă tehnică cu mult înainte de a rosti primele cuvinte. Aceasta este realitatea. Realitate care stârnește o mulțime de semne de întrebare, mituri și păreri controversate despre beneficiile și pericolele acestor dispozitive. La ce trebuie să atragă atenție părinții, până a apărea la copii dependența de gadget-uri?

  0 2303
 • Crize de isterie la copii: despre ce vorbește copilul?
  Anna Crasilnicova,

  Crize de isterie la copii: despre ce vorbește copilul?

  Crize de isterie la copii — acestea, probabil, reprezintă momentele cele mai neplăcute din viața de părinte. Majoritatea adulților consideră că există doar două modalități efective de a reacționa la stările de isterie — de a ignora copilul sau de a striga și de a-l liniști. Totuși, ar trebui să vă învățați să faceți diferență între crizele de isterie la copii și capricii — doar reacția la acestea ar trebui să fie diferită.

  0 8784
 • Copilul neascultător: prin ce este periculos să creștem un copil docil?
  Anna Crasilnicova,

  Copilul neascultător: prin ce este periculos să creștem un copil docil?

  Înainte de a oferi răspuns la această întrebare, analizați: cine are nevoie de un copil ascultător? Da, înainte de toate noi avem nevoie de el. La fel: bunicii, vecinii, educatorii, șefii… Apoi el crește și devine adult ascultător și o asemenea persoană, bineînțeles, este foarte comod de a fi coordonată și verificată.

  0 1574
 • Cum ne dăm seama: Educatoarea este monstru sau zâna cea bună? Sfatul psihologului
  Anna Crasilnicova,

  Cum ne dăm seama: Educatoarea este monstru sau zâna cea bună? Sfatul psihologului

  Cum este în realitate persoana cu care copilul dumneavoastră va comunica toată ziua la grădiniță? Cum să înțelegeți dacă educatoarea pe care o aveți în față este bună sau rea? Explică expertul în relația copil-părinte, psiholog și mamă a doi copii, Anna Crasilnicova.

  0 8822

Produse și servicii la tema "Anna Crasilnicova"

Parteneri noi

Cele mai interesante

Teme populare a rubricii «Psihologi»

Articole populare a rubricii «Psihologi»