pazl

Tema: Îngrijirea părului

Tema se referă la subrubricile:

 • Important de știut atunci când alegem un șampon
  Daniela Rotaru,

  Important de știut atunci când alegem un șampon

  După cum scriam într-un alt articol, pentru a avea un aspect impecabil, orice tip de păr, are nevoie de îngrijire corespunzătoare. Am vorbit deja despre pașii pe care trebuie să-i respectăm atunci când spălăm părul, iar în acest articol învățăm cum să alegem сorect șamponul. Ludmila Hacina, hair stylist, explică cum se clasifică șampoanele și după ce criterii le alegem.

  0 134
 • Spălarea părului. Detalii pe care trebuie să le cunoști
  Daniela Rotaru,

  Spălarea părului. Detalii pe care trebuie să le cunoști

  Util! Hair stylist-ul Ludmila — explică care sunt pașii pe care trebuie să-i urmăm atunci când spălăm părul.

  0 365
 • Salon-Studio Diversity — varietate de stiluri, direcții și tehnici
  Studia Diversity,

  Salon-Studio Diversity — varietate de stiluri, direcții și tehnici

  Coafor — una dintre cele mai solicitate profesii în industria frumuseții. Să înveți să frizezi — nu e complicat, dar pentru a deveni meșter adevărat, care este recomandat prietenilor, trebuie să studiezi domeniul în profunzime. Sunt importante experiența și profesionalismul cadrelor didactice, metoda de instruire și procentul de formare practică.

  0 2325
 • Cinci afecțiuni ale scalpului frecvent întâlnite la copii și adulți
  Daniela Rotaru,

  Cinci afecțiuni ale scalpului frecvent întâlnite la copii și adulți

  Care sunt simptomele și cauzele psoriazisului scalpului? Ce consecințe ar putea avea asupra părului netratarea la timp a infecțiilor micotice? Cum îngrijim corect scalpul? La aceste și multe alte întrebări oferă răspuns Irina Batîr, medic dermatolog-triholog la clinica "Sancos".

  0 4038
 • Un păr frumos primăvara: 5 reguli de îngrijire
  Ирина Балан,

  Un păr frumos primăvara: 5 reguli de îngrijire

  Primăvara majoritatea femeilor se confruntă cu acest stres: după perioada de iarnă, părul nu arată atât de ideal, precum ne-am dori! Purtarea căciulilor, schimbările de temperatură, aerul uscat din încăperi — toate acestea afectează starea părului. Cum îi putem oferi starea de sănătate anterioară?

  0 8945
 • Căderea părului în urma sarcinii. Cauze, profilaxie, tratament
  Алина Оника,

  Căderea părului în urma sarcinii. Cauze, profilaxie, tratament

  Irina Batâr, expert în trihologie și dermatologie, răspunde la cele mai importante întrebări privind căderea părului la femei după sarcină și naștere.

  0 494
 • Îngrijirea părului în perioada de sarcina/alaptare. Sfaturi de la Victor Micușa
  Ina Cojocaru,

  Îngrijirea părului în perioada de sarcina/alaptare. Sfaturi de la Victor Micușa

  Se permite oare gravidelor să se tundă, să-și vopsească părul, să facă ondulare chimică sau laminare a părului? Răspunde unul dintre cei mai buni experți din Moldova — Victor Micușa.

  0 13175
 • Ingrijirea parului vopsit si/sau decolorat
  Ana Ceban,

  Ingrijirea parului vopsit si/sau decolorat

  Degradarea parului este inevitabila atunci cand alegi sa te vopsesti sau sa te decolorezi. Parul iti devine mai uscat, si mult mai fragil si trebuie sa depui putin efort ca sa-l ajuti sa-si revina si sa arate bine! Aflati care sunt lucrurile de baza pe care le puteti face ca sa ii redati vitalitatea parului vopsit.

  0 103
 • Ingrijirea corecta a parului cret
  Ana Ceban,

  Ingrijirea corecta a parului cret

  Cateva trucuri simple precum, clatitul cu apa rece, evitarea periei si fenului, folosirea produselor potrivite, va pot face sa aveti bucle perfecte. Urmariti clipul pentru a afla ce trebuie de facut!

  0 31
 • Cum sa ingrijim mai bine parul in sezonul rece
  Ana Ceban,

  Cum sa ingrijim mai bine parul in sezonul rece

  Hidratarea parului este foarte importanta in aceasta perioada. Deoarece petreceti mai putin timp la soare, pigmentii naturali din par isi pierd din culoare si parul isi pierde si din stralucire. Aerul rece usuca si degradeaza mult mai mult.

  0 23
 • Trucuri si sfaturi pentru o coafura cu volum
  Ana Ceban,

  Trucuri si sfaturi pentru o coafura cu volum

  Te uiti in oglinda si te incrunti, nemultumita de infatisarea ta. Ceva lipseste, dar in primul moment nu-ti dai seama despre ce este vorba. La o privire mai atenta, realizezi: parul tau are un aspect tern, lipsit de stralucire si de volum.

  0 87
 • Stop - varfuri despicate
  Ana Ceban,

  Stop - varfuri despicate

  Podoaba capilara este una din cele mai de pret frumuseti cu care o femeie cucereste si cu care se mandreste. O ingrijire necorespunzatoare poate duce la afectarea serioasa a firelor de par si a deteriorarii lui. De cele mai multe ori nici nu realizam ca ritualurile de ingrijire a parului pe care le aplicam sunt mai mult daunatoare decat salvatoare. Descopera care sunt ele si cum iti poti proteja parul.

  0 109
 • Sfaturi pentru parul uscat si deteriorat
  Ana Ceban,

  Sfaturi pentru parul uscat si deteriorat

  Parul uscat, fragil sau cret are nevoie de extra - ingrijire, ca sa faca fata tuturor coafurilor, culorilor si extensiilor aplicate.

  0 27
 • Caderea parului, cauze si tratament
  Ana Ceban,

  Caderea parului, cauze si tratament

  Caderile excesive de par pot duce la aparitia calvitiei (cheliei) la barbati, iar la femei la caderi difuze. Factorii care pot influenta acest proces nedorit se pot stabili cu ajutorul analizei radacinii firului de par, insotita de proba de sange, denumita trihograma. Mai multe informatii aflati din video.

  0 134
Mai multe articole

Produse și servicii la tema "Îngrijirea părului"

 • Sancos Instituție medicală multidisciplinară

  or. Chișinău, str. Moscova, 16
  022 909-909, 022 909-908

 • Studio-Extreme Salon de frumusețe

  or. Chișinău,