pazl

Tema: Rodica Berescu

Tema se referă la subrubricile:

 • Dovlecei gratinați

  Dovlecei gratinați

  O nouă rețetă cu dovlecei, de această dată — gratinați. Se pregătește ușor și rapid, din ingrediente simple. Vă invităm să vedeți rețeta video pas cu pas, prezentată de Rodica Berescu.

  0 111
 • Flan de lapte

  Flan de lapte

  Сегодня мы предлагаем вам замечательный десерт, приготовленный Родикой Береску. Посмотрите, как приготовить самый вкусный молочный флан!

  0 136
 • Midii cu spaghete

  Midii cu spaghete

  Cu gândul la vacanță! O rețetă mai exotică de la Mama_tiramisu.

  0 112
 • Biscuiți din cocos — rapid și gustos

  Biscuiți din cocos — rapid și gustos

  Cea mai simplă rețetă de biscuiți cu cocos! Folosind doar două ingrediente, pregătiți prăjiturele cu adevărat delicioase. În 15-20 de minute — biscuiții sunt gata!

  0 177
 • Tartă sărată cu dovlecel

  Tartă sărată cu dovlecel

  Nemaipomenit de gustos — așa descrie Rodica Berescu tarta sărată cu dovlecel, rețeta căreia o prezintă cu drag. Pentru a pregăti acest deliciu, aveți nevoie de 1 dovlecel, o jumătate de ceapă, ouă, parmezan, aluat foietaj, sare și piper. O rețetă simplă și delicioasă!

  0 197
 • Tartă sărată cu ricotta și spanac

  Tartă sărată cu ricotta și spanac

  Chiar dacă nu sunteți amatori de spanac, această tartă vă va fi pe plac! O rețetă sațioasă, sănătoasă și delicioasă. Se pregătește rapid și poate fi servită atât ca aperitiv, cât și la micul dejun. Merită să încercați!

  0 170
 • Ruladă din carne tocată. Video

  Ruladă din carne tocată. Video

  O rețetă de ruladă din carne tocată care îi va încânta și pe cei mai exigenți gurmanzi. Aveți nevoie de carne, parmezan, prosciutto crudo, ouă, sare, piper și pătrunjel. Rodica Berescu sau, cum îi mai spune internetul, Mama_Tiramisu, știe cum să vă surprindă. Poftă mare!

  0 279