Tema: Rodica Berescu

Tema se referă la subrubricile:

 • Khachapuri – plăcintă georgiană cu brânză

  Khachapuri – plăcintă georgiană cu brânză

  Cu siguranță nu o dată ați mâncat sau, cel puțin, ați auzit despre renumita plăcintă georgiană – khachapuri. Dar ați încercat vreodată să o pregătiți chiar dvs.? Dacă nu cunoașteți rețeta, atunci Rodica Berescu sau, cum o cunosc mulți internauți – mama_tiramisu o prezintă cu drag. Poftă mare!

  0 155
 • Pancake – clătite americane

  Pancake – clătite americane

  Cu siguranță ați auzit, ba chiar ați și gustat clătite americane! Deși reprezintă un dejun tradițional american, acestea sunt la fel de iubite în întreaga lume. Rodica Berescu a descoperit secretul unor clătite pufoase și cu gust fin, și cu drag împărtășește cu noi această rețetă.

  0 242
 • Chec cu ananas

  Chec cu ananas

  Vă invităm la o felie de chec pufos cu ananas! Mai jos vedeți lista de ingrediente necesare și rețeta propriu-zisă pas cu pas prezentată de Rodica Berescu.

  0 207
 • Salată cu Iceberg

  Salată cu Iceberg

  Pregătim împreună cu Rodica Berescu o salată legeră, din ingrediente accesibile. Este o salată bogată în substanțe nutritive și poate fi gătită în orice sezon. Dacă vă este poftă de o salată mai deosebită, dar nu dispuneți de prea mult timp pentru a sta în bucătărie - aceasta e rețeta perfectă!

  0 146
 • Bezele cu frișcă și nuci de migdale

  Bezele cu frișcă și nuci de migdale

  Bezele de casă de la Rodica Berescu. Vedeți rețeta pas cu pas.

  0 237
 • Pârjoale cu mintă. Rețeta video

  Pârjoale cu mintă. Rețeta video

  Ați gustat vreodată pârjoale cu mintă? Dacă nu, atunci încercați rețeta Rodicăi Berescu – nu veți regreta!

  0 362
 • Dovlecei gratinați

  Dovlecei gratinați

  O nouă rețetă cu dovlecei, de această dată — gratinați. Se pregătește ușor și rapid, din ingrediente simple. Vă invităm să vedeți rețeta video pas cu pas, prezentată de Rodica Berescu.

  0 232
 • Flan de lapte

  Flan de lapte

  Сегодня мы предлагаем вам замечательный десерт, приготовленный Родикой Береску. Посмотрите, как приготовить самый вкусный молочный флан!

  0 420
 • Midii cu spaghete

  Midii cu spaghete

  Cu gândul la vacanță! O rețetă mai exotică de la Mama_tiramisu.

  0 319
 • Biscuiți din cocos — rapid și gustos

  Biscuiți din cocos — rapid și gustos

  Cea mai simplă rețetă de biscuiți cu cocos! Folosind doar două ingrediente, pregătiți prăjiturele cu adevărat delicioase. În 15-20 de minute — biscuiții sunt gata!

  0 267
 • Tartă sărată cu dovlecel

  Tartă sărată cu dovlecel

  Nemaipomenit de gustos — așa descrie Rodica Berescu tarta sărată cu dovlecel, rețeta căreia o prezintă cu drag. Pentru a pregăti acest deliciu, aveți nevoie de 1 dovlecel, o jumătate de ceapă, ouă, parmezan, aluat foietaj, sare și piper. O rețetă simplă și delicioasă!

  0 283
 • Tartă sărată cu ricotta și spanac

  Tartă sărată cu ricotta și spanac

  Chiar dacă nu sunteți amatori de spanac, această tartă vă va fi pe plac! O rețetă sațioasă, sănătoasă și delicioasă. Se pregătește rapid și poate fi servită atât ca aperitiv, cât și la micul dejun. Merită să încercați!

  0 237
 • Ruladă din carne tocată. Video

  Ruladă din carne tocată. Video

  O rețetă de ruladă din carne tocată care îi va încânta și pe cei mai exigenți gurmanzi. Aveți nevoie de carne, parmezan, prosciutto crudo, ouă, sare, piper și pătrunjel. Rodica Berescu sau, cum îi mai spune internetul, Mama_Tiramisu, știe cum să vă surprindă. Poftă mare!

  0 711