pazl

Tema: Veronica Ciochina

Tema se referă la subrubricile:

 • Rețetă de chifle pentru burger, hamburger sau cheeseburger

  Rețetă de chifle pentru burger, hamburger sau cheeseburger

  Dacă intenționați să organizați un picnic în familie, atunci această rețetă de chifle pufoase pentru burger, hamburger sau cheeseburger e ceea de ce aveți nevoie. Gătiți împreună cu Familia.md și expertul nostru culinar — Chiochină Veronica.

  0 19
 • Focaccia – pâinică italiană

  Focaccia – pâinică italiană

  Ați mâncat vreodată focaccia? Probabil mulți nici nu știu ce este aceasta. Vă zicem noi — o pâinică italiană pufoasă și tare gustoasă. Rețeta pas cu pas este prezentată de Veronica Ciochină — o bucătăreasă iscusită.

  0 125
 • Tort din clătite de dovlecei. Rețeta pas cu pas

  Tort din clătite de dovlecei. Rețeta pas cu pas

  Un aperitiv de vară perfect – sățios și foarte gustos! Aflați rețeta de la iscusita bucătăreasă – Veronica Ciochină.

  0 183
 • Clătite cu aromă de portocale — rețeta aluatului

  Clătite cu aromă de portocale — rețeta aluatului

  Dacă aveți chef de un desert special, clătitele reprezintă alegerea perfectă. Veronica Ciochină. Сunoaște o mulțime de rețete de clătite — roșii, cu buline, cu ciocolată, mai dulci și mai sărate. Astăzi prezintă rețeta de clătite cu aromă de portocale — încercați!

  0 280
 • O sărmăluță rumenită la cuptor

  O sărmăluță rumenită la cuptor

  Îți plac sarmalele, dar ești în criză de timp? Ai casei nu iubesc varza de la sarmale? Varza murată se face de cap și nu se modelează sărmăluțele sau, pur și simplu, nu poți împleti sarmale? (eu spre exemplu în frunza de viță de vie fac, pe când cu varza murata nu prea mi se primesc) Vă propun o soluție perfectă, pe placul tuturor — o sărmăluță gigantă coaptă în cuptor și servită cu smântânică. Un deliciu adevărat!

  0 213
 • Macrou marinat acasă — foarte delicios, nici nu se compară cu cel din comerț

  Macrou marinat acasă — foarte delicios, nici nu se compară cu cel din comerț

  Servit cu mazăre și ceapă marinată, cu piureu de cartofi cu unut — acest macrou va deveni preferatul familiei. Se pregătește foarte ușor și în 2-3 zile e numai bun pentru a fi pus pe masă. Vedeți rețeta!

  0 112